- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesım h geldın
valla suan cok acımm ben yaa senı ysem olur mu
selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok bugün :çok üzgünüm:
küsmedim nen küsmedim taammı:mymeka::mymeka:
niye beni iki buçuk gündür bu kadın acep öldümü diye sormuyonuz he:mymeka:
tamam geçti gitti kıyamam ben sizeeŞenizŞenizŞeniz
klodyymmm fıstığığım üzül ama çok üzülme rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar inşallah:çok üzgünüm::1hug:
hoşbuldum canım kardeşim benim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:asigim:
kocaman bi öpem seni Şeniz Şeniza.s.:asigim:Şeniz
beni yime tadım kötüdür:1ninca::1ninca:
bende seni yerim yosam:lepi:
:umursamaz::umursamaz:
bende yapabiler miyim kebelekim inci çiçaaaaam
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
ceylan gözlüm, sel, çıbıhh, semoşşş, organic şikerim, cemre aplam, bılıt karısı, nuran, böcük, derincim
ooo hepiniz kaynatmışsınız ben telefonlarla uğraşırken :umursamaz:
ceylan gözlüm, sel, çıbıhh, semoşşş, organic şikerim, cemre aplam, bılıt karısı, nuran, böcük, derincim
ooo hepiniz kaynatmışsınız ben telefonlarla uğraşırken :umursamaz:
yap pasaklım :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
bu gonlumu sana virdim haberin varmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben kaynatmaktan öte daha çok ağladım zırladım isyan ettim
bu hayata küfür ettim ama hala başladığım yerdeyim pasaklım mafoldumbenmafoldumben
müdürlük mü Allah korusun akannehirzemuszemussizede günaydın lady hanım bu sıralar çok çalışıyorsunuz bakıyomdakaydirigubbakcemile3ne o müdürlük felanmı teklif edildi dört elle sarılıyon işe
sositosositoeda müdür olcak bende onun sağ kolu:hulya:
niye çırak oluyon :mymeka: Şenizkaydirigubbakcemile3bende çırak oluyum yanınızda o zaman banada iş ayarlankaydirigubbakcemile3bende iyiyim cnm oturuyom tükkanda yoldan gelene geçene bakıyom zemuszemus
hala sayıyon mu kıs kaydirigubbakcemile3Bugün evliliğimizin 19. aydönümü zemuszemus tanışmamızın ise 31. aydönümü hihoyyyt
öyle bekliyodun zaten sakın ağlama umutsuz :mymeka:sınav sonucu açıklanmış
ben yine kaybettim yine mafoldumbenmafoldumben
naber çıbıhhh nannındaki nasıı :asigim:napıyınuz dedikoducularr:CüvCüv:
:roflol:kızçelerim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn artık izndeyim yaaa geç kalkıyorum yoksa kargalar pohunu şaappmadan kk daym normalde iş olunca oyle oluyor:hulya:
cnm ınavn içinde üzüldüm kolay değil ama napacaksın ...
nolduu :çok üzgünüm:selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok bugün :çok üzgünüm:
ben kaçırdım ya nolur mail att :gitme:düzelttim canlarım okumuşunuzdur inş.
nerelerdeydin ya akannehirselam canlarim :kedi:
emde çokbeni özlediniz mi
olm sende nerdesin mail attık sana :umursamaz:ben geldim:umursamaz:
hala sayıyon mu kıs kaydirigubbakcemile3
1 yıla kadar aylar sayıldı 1 yılı gectınmı her ay kutlama yapamıyok
çok mutlu olun kuzum Şeniz
bu siralar yogunum gene cucuklerim :kedi: benim isim hiç bitmeyecek bu gidisle :hulya: ev hanimlarinin en yogunu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar toplaşın hele bir sorum var :ecrin_bebek: