Cesur ve Güzeller

selam kıslar...hava çok güzel ege' de...hem buralarda kıskançlıklara da yer yok...herkes ege'ye gelsin...hepinize güzel bir gün diliyorum.. :smiley-cool:

aha bi depresyona giren daha :roflol:

bana olur hep bahar oldumu halim gider hep uyumak isterim mirmirmirmir

hiç bişi yapmak istemem :delphin:

ama sonra bomba gibi olur gezerim :lepi:
benim adımda bahar bak darılıyom ama haa:dilcikar:ben kimseyi depresyon felan etmem daha hayat enerjisi olurum:dilcikar:

desene tek ben depresyonda degilim kaydirigubbakcemile4

sevgiseli koptum ha :roflol:

hosbulduk kizlar, günaydin diyenlerinde günü aydin olsun :asigim:

jazmın canım bu sıra pek biii kafasına göre takılıyor gidiyor geliyor yapıyor ben sonra ögreniyom ve bu benim ennn sinir oldugum şey

:teselli:bazen benimde içime hüzün çöküyor yağmurlu havalarda bugün bizim burası günlük güneşlik hava serin biraz ama olsunzemuszemus

kaydirigubbakcemile5günaydın
:1hug:sılam niye konuşmuyon cnm

sorma citosum..bazi arkadaslara kizginimda :dilcikar:
pek konusmak gelmiyi icimden :dilcikar:

Selam hemşocuğum...nasılsın...:hulya:

İyiyim hemşom...Günün tadına varıyorum işyerinde:hulya: Sen nasılsın?

jazmın canım bu sıra pek biii kafasına göre takılıyor gidiyor geliyor yapıyor ben sonra ögreniyom ve bu benim ennn sinir oldugum şey

:olmaz: Benimde en sinir olduğum şey....Biz yapsak yapmadıklarını bırakmazlar amakötükedihüso

karnım aç ya şöle güzel bir sofra olsa birisi hazırlasa bende bi güzel yesem ne kaaa tembelim ya :umursamaz:

İyiyim hemşom...Günün tadına varıyorum işyerinde:hulya: Sen nasılsın?

:olmaz: Benimde en sinir olduğum şey....Biz yapsak yapmadıklarını bırakmazlar amakötükedihüso

:roflol:

:roflol: :roflol:

valla ben fazla sinirlerimi yıpratmam kendide iyi bilir :oklava:

yakında bekarlar topıclerinde beni bulursanız şaşırmayın fena sinir oldum veeee en sevmedim bekar kuzenıyle ne işi var geziyor veee bana hiççç bişey demedi sabahta işe o bıraktı hemde oyarım ben bunu bu akşam telefonumuda kapadım çok sinirliyim kızlar çokkkk

Back
X