• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

en sevdığıjm arkadaslarım bırbır gıdıyo kk bı kalemde sılıyo hepsını
yaahu harbıden bu rep konusu neymış böle buda ayrı sorun kıskanclık hasetlık nete kadr gelmış:delphin: valla ıcımden gırmek yoktu kk dedım benım topıce bı bakem buraya geldım

özlemle burcu gitti şimdi esse evcadısı yengec burcu :bbo:

özlemle burcunun gelmesine 8 gun var :ecrin_bebek:

benimde

ladyi msn aç bi bişey dicim
msn açamim ki :1ninca:
mail at olmas mı
özeline iş mailimi atsam yazar mısın :delphin:
:1closedeyes:
dün benım usak geldı:jeyyar:
sırnaşık şey
Soğudu bacımmafoldumben

Maalesef böcük insanlar bir garipleşti....Bir de repler para olsa herhalde kan çıkar:gitme:

soğudu ha akannehir

baksana nan soğuttular :1ninca:
reptartışılır mı nan çok komik bi olay yani yeminle :delphin:

soudumu nan ora :1ninca:

:roflol: :roflol:

ee kaç gün kaldı serdoşun gelmesine :asigim:
15 günüm var ve ben hala kkda sürtüyom:roflol:herşeyim hazır bekliyom cnm kasılmalar oluyor yaklaştım anne diyor serdoş:asigim:

en sevdığıjm arkadaslarım bırbır gıdıyo kk bı kalemde sılıyo hepsını
yaahu harbıden bu rep konusu neymış böle buda ayrı sorun kıskanclık hasetlık nete kadr gelmış:delphin: valla ıcımden gırmek yoktu kk dedım benım topıce bı bakem buraya geldım
:delphin:sen bizi azmı seviyon yani:umursamaz:

15 günüm var ve ben hala kkda sürtüyom:roflol:herşeyim hazır bekliyom cnm kasılmalar oluyor yaklaştım anne diyor serdoş:asigim:

:roflol: :roflol: :roflol:

bi gelsin bakalım serdoşumuz hala zürtecen mi -tatlicadiarzu-

bi bakarsın serdoşa süt veriyom dermişin :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bi gelsin bakalım serdoşumuz hala zürtecen mi -tatlicadiarzu-

bi bakarsın serdoşa süt veriyom dermişin :roflol:
naniknanikdoğurdumun ertesi günü burdayım nen görürsün bak benden kurtuluş yok sizesırnaşık şeybir elimde serdoş bir elimde laptop umurumdamı dünya hey heyyy:teytey:

offf sonbahar geldi yaprak dökümü yaşıyoz galiba bende deprosyona giriyom galiba kendimi hiç ii hissetmiyom hiçbişi yapmak istemiyom içimde fırtınalar kopuyo

hepimizeee günaydın güzeller naptınız bayramdaaa vallaa ben tatlıyı pek yemedimmm çok şükür sabah tartıldım hala 52,5 kilüyumm.

nan zaten soğuk benide soğutuyonuz hee yasakkelime
ellerim üşüyoooo hihoyyyt azcık spor yapamda ısınam hihoyyyt

hoşgeldin pasaklımmmmm Şeniz
neler yaptın inş. güzel geçirmişsindir bayramı :lepi:

hoşbulduk kuzuuuum Şeniz eh işte canım pek keyifli diyemem :delphin:

Günaydın canım a.s.
Evet canım aynen geyik diye geyik yapcaz illaki....:umursamaz:

günaydın jazmincim opuyorumnanaktan

eee daha daha nassınıs :roflol:

üşümeye başladım nan :sinifsinif:

ben sabah yataktan çıkamadım çok soğumuş ev :sinifsinif:

günaydın canımın içiiiiŞenizŞeniz

:gitme:burcu esse ve evcadısı gitti

çitosummmm Şeniz Şeniz

dün benım usak geldı:jeyyar:

bak seeeen :jeyyar: sırnaşık şey eee nası geçti :delphin:

günaydın kuzuumm yerimseniben Şeniz

benimde

ladyi msn aç bi bişey dicim

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hihoyyyt ay ay az kalmış gelmesine bee annesiiii :CüvCüv: :emir_bebek::ecrin_bebek:
emzirirken girersin kkya kaydirigubbakcemile2

offf sonbahar geldi yaprak dökümü yaşıyoz galiba bende deprosyona giriyom galiba kendimi hiç ii hissetmiyom hiçbişi yapmak istemiyom içimde fırtınalar kopuyo

aha bi depresyona giren daha :roflol:

bana olur hep bahar oldumu halim gider hep uyumak isterim mirmirmirmir

hiç bişi yapmak istemem :delphin:

ama sonra bomba gibi olur gezerim :lepi:

kızlar kocamla şimcik kapıştım beni sinir etti valla kafamı bozuyor bu sıra zati sinirliyim

hepimizeee günaydın güzeller naptınız bayramdaaa vallaa ben tatlıyı pek yemedimmm çok şükür sabah tartıldım hala 52,5 kilüyumm.

ben hiç affetmedim valla sevdiğim bişiler geldiyse önüme götürdüm son 3 günde kilo aldım mı bilmiyorum ama şimdi fazla kilolarımı vermek için spora başlıyorum hihoyyyt
evde akşamları bi saat spor yapsam düzenli bi kaç ayda veririm inşallah sositososito

:teselli:bazen benimde içime hüzün çöküyor yağmurlu havalarda bugün bizim burası günlük güneşlik hava serin biraz ama olsunzemuszemus

kaydirigubbakcemile5günaydın
:1hug:sılam niye konuşmuyon cnm

Back
X