- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
gunaydınnnnnnnn tuhaf ama artıık kk pek gelesım yok:ecrin_bebek:
benimde
ladyi msn aç bi bişey dicim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnnnnnnn tuhaf ama artıık kk pek gelesım yok:ecrin_bebek:
en sevdığıjm arkadaslarım bırbır gıdıyo kk bı kalemde sılıyo hepsını
yaahu harbıden bu rep konusu neymış böle buda ayrı sorun kıskanclık hasetlık nete kadr gelmışvalla ıcımden gırmek yoktu kk dedım benım topıce bı bakem buraya geldım
msn açamim ki :1ninca:benimde
:1closedeyes:Günaydin![]()
sırnaşık şeydün benım usak geldı:jeyyar:
Soğudu bacımmafoldumben
Maalesef böcük insanlar bir garipleşti....Bir de repler para olsa herhalde kan çıkar:gitme:
15 günüm var ve ben hala kkda sürtüyom:roflol:herşeyim hazır bekliyom cnm kasılmalar oluyor yaklaştım anne diyor serdoş:asigim:
baksana nan soğuttular :1ninca:
reptartışılır mı nan çok komik bi olay yani yeminle
soudumu nan ora :1ninca:
:roflol: :roflol:
ee kaç gün kaldı serdoşun gelmesine :asigim:
en sevdığıjm arkadaslarım bırbır gıdıyo kk bı kalemde sılıyo hepsını
yaahu harbıden bu rep konusu neymış böle buda ayrı sorun kıskanclık hasetlık nete kadr gelmışvalla ıcımden gırmek yoktu kk dedım benım topıce bı bakem buraya geldım
Günaydin![]()
msn açamim ki :1ninca:
mail at olmas mı
özeline iş mailimi atsam yazar mısın
:1closedeyes:
sırnaşık şey
soğudu ha akannehir
sonbahar deprasyonuoysa ben sonbaharı kışı cok severım alla alla
15 günüm var ve ben hala kkda sürtüyom:roflol:herşeyim hazır bekliyom cnm kasılmalar oluyor yaklaştım anne diyor serdoş:asigim:
sen bizi azmı seviyon yani:umursamaz:
naniknanikdoğurdumun ertesi günü burdayım nen görürsün bak benden kurtuluş yok sizesırnaşık şeybir elimde serdoş bir elimde laptop umurumdamı dünya hey heyyy:teytey::roflol: :roflol: :roflol:
bi gelsin bakalım serdoşumuz hala zürtecen mi -tatlicadiarzu-
bi bakarsın serdoşa süt veriyom dermişin :roflol:
naniknanikdoğurdumun ertesi günü burdayım nen görürsün bak benden kurtuluş yok sizesırnaşık şeybir elimde serdoş bir elimde laptop umurumdamı dünya hey heyyy:teytey:
sonbahar deprasyonuoysa ben sonbaharı kışı cok severım alla alla
hoşgeldin pasaklımmmmm Şeniz
neler yaptın inş. güzel geçirmişsindir bayramı :lepi:
Günaydın canım a.s.
Evet canım aynen geyik diye geyik yapcaz illaki....:umursamaz:
eee daha daha nassınıs :roflol:
üşümeye başladım nan :sinifsinif:
günaydın canımın içiiiiŞenizŞeniz
:gitme:burcu esse ve evcadısı gitti
dün benım usak geldı:jeyyar:
Günaydin![]()
benimde
sen bizi azmı seviyon yani:umursamaz:
offf sonbahar geldi yaprak dökümü yaşıyoz galiba bende deprosyona giriyom galiba kendimi hiç ii hissetmiyom hiçbişi yapmak istemiyom içimde fırtınalar kopuyo
hepimizeee günaydın güzeller naptınız bayramdaaa vallaa ben tatlıyı pek yemedimmm çok şükür sabah tartıldım hala 52,5 kilüyumm.
günaydın jazmincim opuyorumnanaktan
:teselli:bazen benimde içime hüzün çöküyor yağmurlu havalarda bugün bizim burası günlük güneşlik hava serin biraz ama olsunzemuszemusofff sonbahar geldi yaprak dökümü yaşıyoz galiba bende deprosyona giriyom galiba kendimi hiç ii hissetmiyom hiçbişi yapmak istemiyom içimde fırtınalar kopuyo
kaydirigubbakcemile5günaydınhepimizeee günaydın güzeller naptınız bayramdaaa vallaa ben tatlıyı pek yemedimmm çok şükür sabah tartıldım hala 52,5 kilüyumm.
:1hug:sılam niye konuşmuyon cnm:sm_confused: