• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

selam kıslar...hava çok güzel ege' de...hem buralarda kıskançlıklara da yer yok...herkes ege'ye gelsin...hepinize güzel bir gün diliyorum.. :smiley-cool:

aha bi depresyona giren daha :roflol:

bana olur hep bahar oldumu halim gider hep uyumak isterim mirmirmirmir

hiç bişi yapmak istemem :delphin:

ama sonra bomba gibi olur gezerim :lepi:
benim adımda bahar bak darılıyom ama haa:dilcikar:ben kimseyi depresyon felan etmem daha hayat enerjisi olurum:dilcikar:

desene tek ben depresyonda degilim kaydirigubbakcemile4

sevgiseli koptum ha :roflol:

hosbulduk kizlar, günaydin diyenlerinde günü aydin olsun :asigim:

jazmın canım bu sıra pek biii kafasına göre takılıyor gidiyor geliyor yapıyor ben sonra ögreniyom ve bu benim ennn sinir oldugum şey

:teselli:bazen benimde içime hüzün çöküyor yağmurlu havalarda bugün bizim burası günlük güneşlik hava serin biraz ama olsunzemuszemus

kaydirigubbakcemile5günaydın
:1hug:sılam niye konuşmuyon cnm

sorma citosum..bazi arkadaslara kizginimda :dilcikar:
pek konusmak gelmiyi icimden :dilcikar:

Selam hemşocuğum...nasılsın...:hulya:

İyiyim hemşom...Günün tadına varıyorum işyerinde:hulya: Sen nasılsın?

jazmın canım bu sıra pek biii kafasına göre takılıyor gidiyor geliyor yapıyor ben sonra ögreniyom ve bu benim ennn sinir oldugum şey

:olmaz: Benimde en sinir olduğum şey....Biz yapsak yapmadıklarını bırakmazlar amakötükedihüso

karnım aç ya şöle güzel bir sofra olsa birisi hazırlasa bende bi güzel yesem ne kaaa tembelim ya :umursamaz:

İyiyim hemşom...Günün tadına varıyorum işyerinde:hulya: Sen nasılsın?

:olmaz: Benimde en sinir olduğum şey....Biz yapsak yapmadıklarını bırakmazlar amakötükedihüso

:roflol:

:roflol: :roflol:

valla ben fazla sinirlerimi yıpratmam kendide iyi bilir :oklava:

yakında bekarlar topıclerinde beni bulursanız şaşırmayın fena sinir oldum veeee en sevmedim bekar kuzenıyle ne işi var geziyor veee bana hiççç bişey demedi sabahta işe o bıraktı hemde oyarım ben bunu bu akşam telefonumuda kapadım çok sinirliyim kızlar çokkkk

Back
X