Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kocamla şimcik kapıştım beni sinir etti valla kafamı bozuyor bu sıra zati sinirliyim
ben sabah yataktan çıkamadım çok soğumuş ev :sinifsinif:
benim adımda bahar bak darılıyom ama haa:dilcikar:ben kimseyi depresyon felan etmem daha hayat enerjisi olurum:dilcikar:aha bi depresyona giren daha :roflol:
bana olur hep bahar oldumu halim gider hep uyumak isterim mirmirmirmir
hiç bişi yapmak istemem
ama sonra bomba gibi olur gezerim :lepi:
kızlar kocamla şimcik kapıştım beni sinir etti valla kafamı bozuyor bu sıra zati sinirliyim
selam kıslar...hava çok güzel ege' de...hem buralarda kıskançlıklara da yer yok...herkes ege'ye gelsin...hepinize güzel bir gün diliyorum.. :smiley-cool:
kafamçokkarıştıgunaydınnnnnnnn tuhaf ama artıık kk pek gelesım yok:ecrin_bebek:
hayırdır ablam ya
üzülme sen nasılsa aynı evdesiniz çabucak barışırsınız ahhh evli olmak vardıı :jeyyar:
Hayırdır canımfisfisfis
Selam:dance:
selam kıslar...hava çok güzel ege' de...hem buralarda kıskançlıklara da yer yok...herkes ege'ye gelsin...hepinize güzel bir gün diliyorum.. :smiley-cool:
:teselli:bazen benimde içime hüzün çöküyor yağmurlu havalarda bugün bizim burası günlük güneşlik hava serin biraz ama olsunzemuszemus
kaydirigubbakcemile5günaydın
:1hug:sılam niye konuşmuyon cnm
desene tek ben depresyonda degilim
sevgiseli koptum ha :roflol:
hosbulduk kizlar, günaydin diyenlerinde günü aydin olsun :asigim:
Selam hemşocuğum...nasılsın...:hulya:
jazmın canım bu sıra pek biii kafasına göre takılıyor gidiyor geliyor yapıyor ben sonra ögreniyom ve bu benim ennn sinir oldugum şey
:roflol:kafamçokkarıştı
yok bende bekar olasım vaar diyorum ama kızım yanımda olarak:roflol:
desene tek ben depresyonda degilim
çitosum süpersün ya :roflol:
ege de soğukmuş :roflol:
sorma citosum..bazi arkadaslara kizginimda :dilcikar:
pek konusmak gelmiyi icimden :dilcikar:
İyiyim hemşom...Günün tadına varıyorum işyerinde:hulya: Sen nasılsın?
lmaz: Benimde en sinir olduğum şey....Biz yapsak yapmadıklarını bırakmazlar amakötükedihüso
:roflol:
:roflol: :roflol: