Cesur ve Güzeller

valla ortı bılmım
benım sucum yok suc yığenınde ayy bu anılarımızı hıc unutmuycam haa:roflol:
evlenınce halasına gıdınce belkı halası der sızı gıdı sızı ogunne yaptınız aşaada dıe

sıla kabın derken aklıma bısı geldı bız alışverıse gıttık bu kabını tutuyodu yoksa arada acıp bana bakmak ıcın mı:roflol:

abbow burda bu yazdıklaırmı okuyanlar yarın adıma topıc acarlarsa şaşmam haa
aman benı bılen blıyoo

sıla nışanlılık yakın olnca süper olıyy ya bız bıle haftada bıkez gorusuok off of

herseyin hayirlisi be güzelim..
bak biz ayri kaldik hep..ama kiymetimizi biliyoruz,eften püften kavga etmiyoruz..
"onsuzluk" ne demek cok iyi biliyoruz ikimizide..

mesela anneannemi aradim( trde izinde su an) bayramlasmak icin..o dediki,o uyuz oldugum kuzenimin nisanlisi nisani bozmus :1closedeyes:
üzülmedim hic :1closedeyes:
kiymet bilmediler cünküt :mymeka:

valla ortı bılmım
benım sucum yok suc yığenınde ayy bu anılarımızı hıc unutmuycam haa:roflol:
evlenınce halasına gıdınce belkı halası der sızı gıdı sızı ogunne yaptınız aşaada dıe

sıla kabın derken aklıma bısı geldı bız alışverıse gıttık bu kabını tutuyodu yoksa arada acıp bana bakmak ıcın mı:roflol:

bilmem artik :roflol:
selcuk hep benim girdigim kabine girmeye calisiyordu :roflol:
yok efendim yandaki kabin doluymus,üstünü degistirmesi lazimmis..ben cikiyordum,hadi ilk sen gir diye,o zamanda istemiyordu..yok bana bakarlarmis falan filan..illa beraber gircez..giriyordum.birsey yaptigida yok ha..sariliyordu,masumca öpüyodu dudaktan :asigim:

sıla onsuzluk cok kötu bısey Allah kımseyı sevdığınden ayırmasın hanı ayrılık olunca mantıklı olunmaya calısırya o an ınsan nefes bıle alamıyo sankı korkuyo mantıklıda olamıo

herseyın hayrlısı olsun sebep ne kı nıe ayrıldılar

sıla onsuzluk cok kötu bısey Allah kımseyı sevdığınden ayırmasın hanı ayrılık olunca mantıklı olunmaya calısırya o an ınsan nefes bıle alamıyo sankı korkuyo mantıklıda olamıo

amiiin :Saruboceq:
bilmiyorum tam olarak..anneannem diyor gelince cok konuscaz..ii dedim..o kuzenim zaten burnu havadaydi böcüm ya, oglani resmen kullaniyordu..oglani kac kez uyardim,arabani verme,evini kullandirtma,parani harcama ona diye..ama dinlemedi..kiskaniyorsun oldu.. bende elimi ayagimi cektim,simdi bizim kuzen istedigi herseyi elde etti tabiki oglana pas vermemistir,oda bekleyememistir..oglan gelmis 30 yasina,kiz daha 21 yasinda,tabiki oglan yuvar kurmak ister..oda hayatini yasicak akli sira :oklava:

ıyı gecler herlkeze ben kacaıyo

ii geceler canim :gitme:

allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın arkadaşlar. geçerken öyle uüradım yazmqadan geçemedim:kedi: herkese iyi geceler.

hakikaten böyle gözünü para hırsı bürmüş insanlaran nefret ediyorum ya. Sıla gerçekten kız fenaymış faydalanmıştır faydalanacağı yere kadar alacak birşey kalmadıysa yol vermiştir kesinn CADIARZU

kuzen dıyınce nedense aklıma hep erkek gelırdı
aptal ya belkı bıdaha onu onun kadr seven olmuycak
ayy yarabbım sabır
maddı acıdn yararlanmak mı ıstedı acep
gunahı boynuna ama sevenın ahı tutar bundan sonra mutlu olur mu bılınmez

hakikaten böyle gözünü para hırsı bürmüş insanlaran nefret ediyorum ya. Sıla gerçekten kız fenaymış faydalanmıştır faydalanacağı yere kadar alacak birşey kalmadıysa yol vermiştir kesinn CADIARZU

bilmiyorumki..tek bildigim o kiza gicik olmam :mymeka:
kuzen dıyınce nedense aklıma hep erkek gelırdı
aptal ya belkı bıdaha onu onun kadr seven olmuycak
ayy yarabbım sabır
maddı acıdn yararlanmak mı ıstedı acep
gunahı boynuna ama sevenın ahı tutar bundan sonra mutlu olur mu bılınmez

kaydirigubbakcemile5

h geldın wavy

saatler ılerledıkce korku basıyo baa nan
bıde enson benımkı saat 8de aradıydı:delphin: daha aramadı gercı onlar cok gec yatıy bakalım nolcak

bana da uyku çöküyor yavaş yavaş... aşkıma bir msj atayım diyom ama ne yazcam şöle güzel değişik bir şiir mesaj yokmu kızlar??

kizlar ben biraz cikiyorum.. tv de ne var ne yok bakayim.. zaten kimse kalmamisKonuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S&S

Back
X