• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

hicde bile,her zamanki halim bu benim :icecream:
seviyom olm kocami napayim..sevilmicek gibi degilki..
bugün mutfakta bulasiklari yikiyodum,birak gel yanima diyor :jeyyar:
gerisini anlatmam :icecream:

oooo maaşallah Allah bozmasın şekerimmmm :nazar: kaydirigubbakcemile3

dün bizde de biraz ekşın oldu kaydirigubbakcemile3 anam bir evlensekte hayırlısıyla bizimki iyice yoldan çıktı :mymeka:

eskı ortı bayram bıttı nan:roflol: gercekten eskı bayramlar yok nıe dersen eskdıen bız 6da kalkardık bugun mıllet 11 dı hala sokakta kımse yoktu perdeler kapalıydı
yaırn son gun zaten pazar gıbı olur herkes uyur

sıla nan anlatsana yaa kokuyu alan gelır:jeyyar:

duygusalda acılıyo bakk hele bakk bız daha eksın edemedık en son halasında ettık:delphin: evde yalnızm ne var gelse:mymeka: tube yaa

duygusalda acılıyo bakk hele bakk bız daha eksın edemedık en son halasında ettık:delphin: evde yalnızm ne var gelse:mymeka: tube yaa

neyini anlatim kiz :jeyyar:
dedigim gibi ben bulasik yikiyodum,birak gel dedi..olmaz dedim..gel iste ya dedim..gittim baktim yatiyor :roflol:
dedim manyak,bulasiklari kim yikicak..sonra yapariz beraber dedi :icecream:
ama olmaz tabi elim köpüklüydü.. pesimden geldi kocacigimm..sarildi bana mutfakta beraber yikadik len bulasigi..dedim hergün böyle yikicaksak hep bulascik cikar :roflol:

neyini anlatim kiz :jeyyar:
dedigim gibi ben bulasik yikiyodum,birak gel dedi..olmaz dedim..gel iste ya dedim..gittim baktim yatiyor :roflol:
dedim manyak,bulasiklari kim yikicak..sonra yapariz beraber dedi :icecream:
ama olmaz tabi elim köpüklüydü.. pesimden geldi kocacigimm..sarildi bana mutfakta beraber yikadik len bulasigi..dedim hergün böyle yikicaksak hep bulascik cikar :roflol:

ohh :asigim:
benım bulasık makınam var nolcak beraber yıkayamayız
:gitme:

başka yollar denerım artık:jeyyar:

aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi:

eskı ortı bayram bıttı nan:roflol: gercekten eskı bayramlar yok nıe dersen eskdıen bız 6da kalkardık bugun mıllet 11 dı hala sokakta kımse yoktu perdeler kapalıydı
yaırn son gun zaten pazar gıbı olur herkes uyur

evet eskı bayramlar yok....hıc tat tuz yok...bızmı buyuduk acaba..akannehir
ama bıraksalar dun sabah bende uyurdumn amahep beraber kahvaltı edılsın dıye kalktım valla:kedi:

naptın kıs halada en son :jeyyar:

ohh :asigim:
benım bulasık makınam var nolcak beraber yıkayamayız
:gitme:

başka yollar denerım artık:jeyyar:

bende bilmiyordum.selcuk biliyormus :roflol:
benimde bulasik makinam varda,iki üc sey icin degmiyorki calistirmak :umursamaz:

aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi:

:roflol:

Back
X