hicde bile,her zamanki halim bu benim :icecream:
seviyom olm kocami napayim..sevilmicek gibi degilki..
bugün mutfakta bulasiklari yikiyodum,birak gel yanima diyor :jeyyar:
gerisini anlatmam :icecream:
oooo maaşallah Allah bozmasın şekerimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hicde bile,her zamanki halim bu benim :icecream:
seviyom olm kocami napayim..sevilmicek gibi degilki..
bugün mutfakta bulasiklari yikiyodum,birak gel yanima diyor :jeyyar:
gerisini anlatmam :icecream:
oooo maaşallah Allah bozmasın şekerimmmmkaydirigubbakcemile3
geyıkte bu burası ılerlıyo napıonuz ıyımısınız :)))
hoşgeldin canımm... Bayramın mübarek olsun opuyorumnanaktan evde boş kalınca ilerlettik muhabbetii :lepi:
hoşgeldin canımm... Bayramın mübarek olsun opuyorumnanaktan evde boş kalınca ilerlettik muhabbetii :lepi:
sıla:jeyyar: anlatsan nolur sankım
az ekşın cıksın bee
eskı ortı h geldun
dün bizde de biraz ekşın oldu kaydirigubbakcemile3 anam bir evlensekte hayırlısıyla bizimki iyice yoldan çıktı :mymeka:
sıla nan anlatsana yaa kokuyu alan gelır:jeyyar:
duygusalda acılıyo bakk hele bakk bız daha eksın edemedık en son halasında ettıkevde yalnızm ne var gelse:mymeka: tube yaa
neyini anlatim kiz :jeyyar:
dedigim gibi ben bulasik yikiyodum,birak gel dedi..olmaz dedim..gel iste ya dedim..gittim baktim yatiyor :roflol:
dedim manyak,bulasiklari kim yikicak..sonra yapariz beraber dedi :icecream:
ama olmaz tabi elim köpüklüydü.. pesimden geldi kocacigimm..sarildi bana mutfakta beraber yikadik len bulasigi..dedim hergün böyle yikicaksak hep bulascik cikar :roflol:
eskı ortı bayram bıttı nan:roflol: gercekten eskı bayramlar yok nıe dersen eskdıen bız 6da kalkardık bugun mıllet 11 dı hala sokakta kımse yoktu perdeler kapalıydı
yaırn son gun zaten pazar gıbı olur herkes uyur
sıla nan anlatsana yaa kokuyu alan gelır:jeyyar:
duygusalda acılıyo bakk hele bakk bız daha eksın edemedık en son halasında ettıkevde yalnızm ne var gelse:mymeka: tube yaa
ohh :asigim:
benım bulasık makınam var nolcak beraber yıkayamayız
:gitme:
başka yollar denerım artık:jeyyar:
aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi: