• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

ortı acık acık anlatama ama su gadar dıyımm

12 askım işten geldı yemek hazrladım yedı halam ben o konustuk
halam gıttı ddı yatağını actım gel bende olur dedım
benımkı sen uyu hala bız konuscaz dedı
sonra 3. kat yerıne 1. kata gıtmışım gerısını hatrlamıyom

aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi:

valla süper:lepi:

duygusalll :jeyyar:anam nasıl konusuyon sen öle

sıla mutfakta yardıma baylırım zaten

neyini anlatim kiz :jeyyar:
dedigim gibi ben bulasik yikiyodum,birak gel dedi..olmaz dedim..gel iste ya dedim..gittim baktim yatiyor :roflol:
dedim manyak,bulasiklari kim yikicak..sonra yapariz beraber dedi :icecream:
ama olmaz tabi elim köpüklüydü.. pesimden geldi kocacigimm..sarildi bana mutfakta beraber yikadik len bulasigi..dedim hergün böyle yikicaksak hep bulascik cikar :roflol:

bu bekarlara bı ders olsunkaydirigubbakcemile3

ohh :asigim:
benım bulasık makınam var nolcak beraber yıkayamayız
:gitme:

başka yollar denerım artık:jeyyar:

elınde yıka kısım bak ornek alkaydirigubbakcemile

aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi:

olanın olamasına az kadı desene duygucum:delphin:

yok evlenmeden hiç birşey olamaz da zaten evlenmeye de az kaldı... Hayırlısıyla herşeyi düzene oturtsakta yuvamızı kursak valla şuan başka birşey istemiyorum... :Saruboceq:

ortı acık acık anlatama ama su gadar dıyımm

12 askım işten geldı yemek hazrladım yedı halam ben o konustuk
halam gıttı ddı yatağını actım gel bende olur dedım
benımkı sen uyu hala bız konuscaz dedı
sonra 3. kat yerıne 1. kata gıtmışım gerısını hatrlamıyom

:kedi:
kıs meyva suyumu ıctın yoksamakannehir

yok bişi ıcmedım en komık yanını dıyım
sbh cıktık ust kata herkes uyyo
halamın odası acık yatağımda duruyo benım ıcın hazrlamış hıc bozulmamış tabı:roflol: benımkıyle parmk uclarımızla cıktık
sonra hemen yandakı kapıdan kuzenını uyndrcaktı o bende o ara yavasca kapıyı actım yatağa attım kendımı
ana halam uyandı
benımkıne dıom
ayy yavaş tıkla yaa uyyodum:roflol:

yok bişi ıcmedım en komık yanını dıyım
sbh cıktık ust kata herkes uyyo
halamın odası acık yatağımda duruyo benım ıcın hazrlamış hıc bozulmamış tabı:roflol: benımkıyle parmk uclarımızla cıktık
sonra hemen yandakı kapıdan kuzenını uyndrcaktı o bende o ara yavasca kapıyı actım yatağa attım kendımı
ana halam uyandı
benımkıne dıom
ayy yavaş tıkla yaa uyyodum:roflol:

sabah ust katamı cıktınız akannehirbutun gece naptınız :jeyyar:nasıl hatrlamassın
halada butunm gece uyumus onamı ıcırdınız kıs yoksa bıse:roflol:

olayın devamını dıyım
sonra benımkı aman ya bunlar uyanmuyo dıyıp hopppp halamın gözu onundan ustumden yanıma uctu
halam dırek ayırl bakım kızdan
sızın nıkahınız yok daha dedı:roflol: bılse sabaha kadr:.........
benımkı aman o benım karım Allah bılıyo şahıde ne gerek var dıyıverdı bende aman gıt ya dokunma bana namahrem ddım:roflol:

halası ya uymadysa arada boş olan yatağa bakıpp sızı gıdı sızı dedıyse:roflol:

sbha kadr nuslu uslu oturduk-tatlicadiarzu-

14Faruk_K_Enerji.jpg

sen sen sen nerdeysen ben ben ben ordayim :roflol:

Bombaaa :roflol:

olayın devamını dıyım
sonra benımkı aman ya bunlar uyanmuyo dıyıp hopppp halamın gözu onundan ustumden yanıma uctu
benımkı aman o benım karım Allah bılıyo şahıde ne gerek var dıyıverdı bende aman gıt ya dokunma bana namahrem ddım:roflol:

olm her nisanli cift böylemi ? delikafadulden
biz 1 yil ayri kaliyorduk,selcuk orda ben burda.. izine geldigimde hormonlar kafayi yiyordu.. :roflol:
denizde sarilmalar,kabinde pesinden gelmeler..aksam yemege cikarken,arabada el ele tutusmalar.. :roflol: :asigim:

abbow burda bu yazdıklaırmı okuyanlar yarın adıma topıc acarlarsa şaşmam haa
aman benı bılen blıyoo

sıla nışanlılık yakın olnca süper olıyy ya bız bıle haftada bıkez gorusuok off of

bu saate bir tabak yaprak dolmasını devirdim mideme bravo bana -tatlicadiarzu-

bende bıseler ındırıyım dıye dusunuyom ama kalkamıyom buradn hıc aklmıyım barım-tatlicadiarzu-

olayın devamını dıyım

halası ya uymadysa arada boş olan yatağa bakıpp sızı gıdı sızı dedıyse:roflol:

sbha kadr nuslu uslu oturduk-tatlicadiarzu-

bıde rol yapıonuz he kadına :jeyyar:
halada galıba sıze rol yapmıs :roflol:
ama o konusuyonuz sanmıstr akannehir

Back
X