- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi:
neyini anlatim kiz :jeyyar:
dedigim gibi ben bulasik yikiyodum,birak gel dedi..olmaz dedim..gel iste ya dedim..gittim baktim yatiyor :roflol:
dedim manyak,bulasiklari kim yikicak..sonra yapariz beraber dedi :icecream:
ama olmaz tabi elim köpüklüydü.. pesimden geldi kocacigimm..sarildi bana mutfakta beraber yikadik len bulasigi..dedim hergün böyle yikicaksak hep bulascik cikar :roflol:
ohh :asigim:
benım bulasık makınam var nolcak beraber yıkayamayız
:gitme:
başka yollar denerım artık:jeyyar:
aman böcüğüm bırak gelmesin kaydirigubbakcemile3 ya vallahi bilmiyom sılam evlenince nasıl olur ama şimdi engeller var birşey olamıyor haliyle iyi olmuyor kaydirigubbakcemile3 evlenince sağ serbest o senin sen onun oluyor... e ondan sonra olan oluyor :teytey:
anam nasıl konuştum :kedi:
ortı acık acık anlatama ama su gadar dıyımm
12 askım işten geldı yemek hazrladım yedı halam ben o konustuk
halam gıttı ddı yatağını actım gel bende olur dedım
benımkı sen uyu hala bız konuscaz dedı
sonra 3. kat yerıne 1. kata gıtmışım gerısını hatrlamıyom
bu bekarlara bı ders olsunkaydirigubbakcemile3
elınde yıka kısım bak ornek alkaydirigubbakcemile
olanın olamasına az kadı desene duygucum![]()
yok evlenmeden hiç birşey olamaz da zaten evlenmeye de az kaldı... Hayırlısıyla herşeyi düzene oturtsakta yuvamızı kursak valla şuan başka birşey istemiyorum... :Saruboceq:
tmm nan elımde yıkycam hatta sadece mutfak önlüm olsa yeter demı sıla:roflol:
yok bişi ıcmedım en komık yanını dıyım
sbh cıktık ust kata herkes uyyo
halamın odası acık yatağımda duruyo benım ıcın hazrlamış hıc bozulmamış tabı:roflol: benımkıyle parmk uclarımızla cıktık
sonra hemen yandakı kapıdan kuzenını uyndrcaktı o bende o ara yavasca kapıyı actım yatağa attım kendımı
ana halam uyandı
benımkıne dıom
ayy yavaş tıkla yaa uyyodum:roflol:
olayın devamını dıyım
sonra benımkı aman ya bunlar uyanmuyo dıyıp hopppp halamın gözu onundan ustumden yanıma uctu
halam dırek ayırl bakım kızdan
sızın nıkahınız yok daha dedı:roflol: bılse sabaha kadr:.........
benımkı aman o benım karım Allah bılıyo şahıde ne gerek var dıyıverdı bende aman gıt ya dokunma bana namahrem ddım:roflol:
bu saate bir tabak yaprak dolmasını devirdim mideme bravo bana -tatlicadiarzu-
olayın devamını dıyım
sonra benımkı aman ya bunlar uyanmuyo dıyıp hopppp halamın gözu onundan ustumden yanıma uctu
halam dırek ayırl bakım kızdan
sızın nıkahınız yok daha dedı:roflol: bılse sabaha kadr:.........
benımkı aman o benım karım Allah bılıyo şahıde ne gerek var dıyıverdı bende aman gıt ya dokunma bana namahrem ddım:roflol:
halası ya uymadysa arada boş olan yatağa bakıpp sızı gıdı sızı dedıyse:roflol:
sbha kadr nuslu uslu oturduk-tatlicadiarzu-