Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bilmiyodu kocem biliyomuş kaydirigubbakcemile3
galip çıkmadık hiç burcum mirmirmirmir
Burcum inşallah yaparsınız en kısa zamanda kötü düşünme :1hug:
Edaaaaaaaaaa çabuk ekle evinin resimlerini annemle bekliyoruz dışarı çıkıcas kaydirigubbakcemile3
yukkk şimcik e
klemicemm :kedi:
daha yatak odamla salonu çekebildim sadece :gitme:
nannım ağrıyo ya yavaş yavaş yapıyom Şeniz
patik var ayağımda :sinifsinif:hmm piqi salonu ekle bari fisfisfis
ayaklarını sıcak tut kuzum :sinifsinif:
şimcik diiil :1ninca:Ya bizde annemle dışarı çıkacağız... Çarşamba günü arkadaşımın kınası var eşarp bakacağız bana, kıyafetime uygun eşarbım yok... Hadi ekle bakemde çıkalım be :mymeka::mymeka::mymeka:
msn açtım şimdi senin içinedaa msnde yok musun bende ekli değil misin :uhm:
Pasaklım zayıflama formülünden bana da bahseder misin, inanılmaz şekilde kilo alıyorum napacam ben ya.
akannehirakannehir
patik var ayağımda :sinifsinif:
şimcik eklemicem kuzum sen gez annenle akşama belki toparlar eklerim olar mı :kedi:
şimcik diiil :1ninca:
msn açtım şimdi senin için
ekli olman lazım :1ninca:
Burcum bir formülüm yok açıkçası
Günde 1 - 2 lt su içiyorum, en az 2 bardak beşibiryerde çayı içiyorum, ilkini sabah aç karnına içiyorum
Sabah kahvaltımı yapıyorum, meyvemi yiyorum mutlaka
Ekmek yemiyorum, tatlı, pasta, çerez, abur cubur yemiyorum
Canım çok çekerse bi lokma tadımlık yiyorum sadece :ecrin_bebek:
İşte bu kadaarcık kaydirigubbakcemile2
lülülülülülü
herkese iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan
ii akşamlar kızlar cee deyip kaçıcam temislik neyim yaptım yorulmuşum baya öpüyorum hepiciğinizi
herkese iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan
Ya son zamanlarda bana bişiler oldu yemeden alıkoyamıyorum kendimi :bbo::bbo::bbo::bbo:
Estada'nın bal+elma sirkesi+su karışımını mı denesem acaba? Napsam ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım Şeniz yorma kendini fazla bebişe dikkat et :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ben onu demedim ve hiç bir faydasını görmedim ama belki sen kilo verebilirsin![]()
kafamçokkarıştıbu ne hız minik nen başım döndüGünaydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn zemuszemus
Dün işten çıktım eve geldim, makinedeki çamaşırlarımı astım, yeniden makine çalıştırdım, duş aldık giyindik çıktık, annemi aldık, Sirkeci'ye gittik, oradan sahaflara gittik, Beyazıt'ı Kapalıçarşı'yı gezdik, annem kitap aldı sahaflardan kardeşime sonra Sultanahmet'i Gülhane'yi gezdik.
KK'dan kızlarla Sultanahmet'te buluştuğumuzda kahve içmeye gittiğimiz Caferağa Medresesi'ne gittik gezdik, ebru yapıyıorlardı, porselen boyuyorlardı onları izledik sonra arkadaşlarımızın müthiş manzarası var diye tavsiye ettiği Ağa Kapısı diye bir mekana gittik, Mercan'dan biraz ileride bir yerdeydi ama manzara gerçekten mükemmeldi... yalnızca servisi çok yavaştı kaç saat sonra istediklerimiz geldi.
Resimler çektim eklerim birazdan
Sonra gece geç saatte eve geldik. Astığım çamaşırlar kurumuştu onları ütüledim, makineyi boşalttım tekrar çalıştırdım. Havlular vardı onları da yıkadım.
Mutfağa girdim muffin yaptım rengarenk çok güzel oldular resimlerini çektim onları da eklerim.
sonra kazandibi tatlısı yaptım sonra diğer kuruyan çamaşırlarımı ütüledim gece saat 03:00'tü.
Evdeki bütün saatleri bir saat geri aldım, bi baktım saat ikiymiş meğer :roflol:
Mutfakta ki işlerimi toparladım bulaşıklarımı yıkadım yattım
Sabah erkende kalktık, kahvaltımızı ettik, babası aradı eşimin saat 11 gibi o da giyindi gitti, odaların yerini değiştireceklermiş yardıma çağırdılar bende biraz temizlik yaptım, beşi bir yerde çayımı demledim ve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
unuttum olum ne vuruyon beynime beynimekaydirigubbakcemilehastayı nan :mymeka:
hasta nurası yap :jeyyar:
yaramıyorsa başka bişey düşünürüz :roflol:
sağol canım sabah daha kötüydüm bulantılarımda başladı
kendimi nereye atacağımı şaşırdım
şimdi daha iyiyim ama
sanada iyi akşamlar cipsimopuyorumnanaktanherkese iyi akşamlarrrrrropuyorumnanaktan
bende bıktım bu kilo derdinden burcum ya kafam kızıyo koyvericem gitsin mafoldumben
Ya son zamanlarda bana bişiler oldu yemeden alıkoyamıyorum kendimi :bbo::bbo::bbo::bbo:
Estada'nın bal+elma sirkesi+su karışımını mı denesem acaba? Napsam ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar ben kaçtım yarın sabah görüşürüz öptüüm a.s.
bende bıktım bu kilo derdinden burcum ya kafam kızıyo koyvericem gitsin mafoldumben
[/COLOR][/B]