Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn zemuszemus
Dün işten çıktım eve geldim, makinedeki çamaşırlarımı astım, yeniden makine çalıştırdım, duş aldık giyindik çıktık, annemi aldık, Sirkeci'ye gittik, oradan sahaflara gittik, Beyazıt'ı Kapalıçarşı'yı gezdik, annem kitap aldı sahaflardan kardeşime sonra Sultanahmet'i Gülhane'yi gezdik.
KK'dan kızlarla Sultanahmet'te buluştuğumuzda kahve içmeye gittiğimiz Caferağa Medresesi'ne gittik gezdik, ebru yapıyıorlardı, porselen boyuyorlardı onları izledik sonra arkadaşlarımızın müthiş manzarası var diye tavsiye ettiği Ağa Kapısı diye bir mekana gittik, Mercan'dan biraz ileride bir yerdeydi ama manzara gerçekten mükemmeldi... yalnızca servisi çok yavaştı kaç saat sonra istediklerimiz geldi.
Resimler çektim eklerim birazdan
Sonra gece geç saatte eve geldik. Astığım çamaşırlar kurumuştu onları ütüledim, makineyi boşalttım tekrar çalıştırdım. Havlular vardı onları da yıkadım.
Mutfağa girdim muffin yaptım rengarenk çok güzel oldular resimlerini çektim onları da eklerim.
sonra kazandibi tatlısı yaptım sonra diğer kuruyan çamaşırlarımı ütüledim gece saat 03:00'tü.
Evdeki bütün saatleri bir saat geri aldım, bi baktım saat ikiymiş meğer :roflol:
Mutfakta ki işlerimi toparladım bulaşıklarımı yıkadım yattım
Sabah erkende kalktık, kahvaltımızı ettik, babası aradı eşimin saat 11 gibi o da giyindi gitti, odaların yerini değiştireceklermiş yardıma çağırdılar bende biraz temizlik yaptım, beşi bir yerde çayımı demledim ve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm