Cesur ve Güzeller

annenlerde yaparsın kaydirigubbakcemile3
bende böcükten öğrenmiştim
ama paketi yanlış aldım uhallebisini almışım kaydirigubbakcemile3
muffini yapma şansım olmadı
eşim sever de öyle şeyleri
sonra unuttum gitti mirmirmirmir:1shok:

Merhaba kızlar...

Pasaklı Ağa kapısı'nı görünce bir ahhh çektimmm. Orası Mesut'la benim sürekli takıldığımız mekanımız, cam kenaındaki masalardan birine geçer, nargilelerimizi içerdik ne güzel... Ne zxamandır uzağız bunlardan.

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

sağol canım sabah daha kötüydüm bulantılarımda başladı
kendimi nereye atacağımı şaşırdım
şimdi daha iyiyim ama

İnşallah bulantıların fazla uzun sürmez :Saruboceq: :teselli:

iyileşti bomba gibi :lepi:
keyfimiz de yerinde kaydirigubbakcemile2
dinleniyoruz
akşamki maçı tartışıyoruz kim yener kim yenemez :delphin:
Gs yener dedim :dilcikar:

Tabiki GS mirmirmirmir
Fener de kimmiş :dilcikar: :dilcikar:

Bu sabah kocam güya işe 9 gibi gidecekti sabah 8,30 da hadi gideyim ofiste işlerim var dedi ve çıktı :a015:
7 dk sonra beni aradı saat 7.37 miş :1shok: geri gel kahvaltı edelim dedim ama çıkmışken gideyim sonra ayrılmak zor oluyo dedi :kedi: :asigim:
saatleri geri almayı unutmuşuz :mymeka:

pasaklı nan günlüğünü okudum mucize olur mu :Saruboceq:
benim halam geldi bilin mi sen :ecrin_bebek:
duygusal evleniyomuş 6 hazıran 2010 da kaydirigubbakcemile2

benimde karnım çok ağrıyor inşallah gelmez ama gelecek gibi mafoldumben

duygu evleniyomuş tarihte belli süper zemuszemus

mirayım çok güzel görünüyor mafinlerin
ellerine sağlık opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

iyileşti bomba gibi :lepi:
keyfimiz de yerinde kaydirigubbakcemile2
dinleniyoruz
akşamki maçı tartışıyoruz kim yener kim yenemez :delphin:
Gs yener dedim :dilcikar:

bence de yeneriz :umursamaz:

annem geldi mutfakta kahve keyfi yapıyoruz zemuszemus
belki çıkıp dolaşacağız birazdan kaydirigubbakcemile4

bambikimmm Şeniz Şeniz

annenlerde yaparsın kaydirigubbakcemile3
bende böcükten öğrenmiştim
ama paketi yanlış aldım uhallebisini almışım kaydirigubbakcemile3
muffini yapma şansım olmadı
eşim sever de öyle şeyleri
sonra unuttum gitti mirmirmirmir:1shok:

Bende aslında muffin yapmıcam :ecrin_bebek:
muffin kağıdında portakallı havuçlu veya yağsız bi kek tarifim var ondan yapıcam
çok güzel oluyo misafir filan gelincede kestim dağıldı büyük oldu küçük oldu derdi olmuyo herkes istediği kadar yiyo zemuszemus

Merhaba kızlar...

Pasaklı Ağa kapısı'nı görünce bir ahhh çektimmm. Orası Mesut'la benim sürekli takıldığımız mekanımız, cam kenaındaki masalardan birine geçer, nargilelerimizi içerdik ne güzel... Ne zxamandır uzağız bunlardan.

Merhaba burcuu Şeniz

Merhaba kızlar...

ay nasıl buldunuz orayı bize arkadaşlar söylemese öyle bir yeri hayatta bulamayız
sokak aralarında bir yerde kaydirigubbakcemile3

ay nasıl buldunuz orayı bize arkadaşlar söylemese öyle bir yeri hayatta bulamayız
sokak aralarında bir yerde kaydirigubbakcemile3

Canım Süleymaniye Mesut'un mekanıdır zaten... Lale Bahçe var birde orada orası da çok güzeldir. Vefa Lisesi'nden mezun olduğu için oraları çok iyi biliyor ama gerçekten Ağa kapısını bulmak çok zor... Biz sahibiyle konuşmuştuk, böyle olması daha iyi mekanımızı az ama öz müşteri gelmesini istiyoruz demişti, bn çok severim orayı.

Merhaba Bambikimm naber, doktora gittin mi nasıl kolay buldun mu?

İyiim burcum saol Şeniz
Doktora gittim abim götürdü annemde geldi benimle dönüştede taksiyle döndük ama senin yol tarifin cüzdanımda duruyo bi daha lazım olursa o yolu izliycem kaydirigubbakcemile5
Bu arada ne kadar hoş bi bahçesi var sabah 7.10 da oradaydık kimsecikler yoktu çok huzurlu bi bahçesi var annemle oturduk gezdik çok güzeldi :asigim:

Doktordan memnun kaldım, şuan daha 5 gün oldu ilaçları kullanmaya başlayalı baya düzeldi, 5 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı bakalım nolcak :1rolleyes:

İyiim burcum saol Şeniz
Doktora gittim abim götürdü annemde geldi benimle dönüştede taksiyle döndük ama senin yol tarifin cüzdanımda duruyo bi daha lazım olursa o yolu izliycem kaydirigubbakcemile5
Bu arada ne kadar hoş bi bahçesi var sabah 7.10 da oradaydık kimsecikler yoktu çok huzurlu bi bahçesi var annemle oturduk gezdik çok güzeldi :asigim:

Doktordan memnun kaldım, şuan daha 5 gün oldu ilaçları kullanmaya başlayalı baya düzeldi, 5 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı bakalım nolcak :1rolleyes:

Çok sevindim ya, inşallah bir daha tekrarlamaz geçerler yerimsenibenyerimseniben
Evet bahçesi çok güzel, keşke bize gelseydiniz, kahvaltı yapardık :lepi: Bak bi dahakine bize gelin annemde bende çok memnun oluruz, çok yakınız biz oraya yerimsenibenyerimseniben

Çok sevindim ya, inşallah bir daha tekrarlamaz geçerler yerimsenibenyerimseniben
Evet bahçesi çok güzel, keşke bize gelseydiniz, kahvaltı yapardık :lepi: Bak bi dahakine bize gelin annemde bende çok memnun oluruz, çok yakınız biz oraya yerimsenibenyerimseniben

Çok düşüncelisin çok sağol burcum Şeniz Şeniz

İnşallah bi daha geldiğimizde gelmek isteriz :1rolleyes: Şeniz

Çok düşüncelisin çok sağol burcum Şeniz Şeniz

İnşallah bi daha geldiğimizde gelmek isteriz :1rolleyes: Şeniz

Rica ederim canım, Anlaştık o zaman kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bir şey soracam kızlar ya, Melek Yüksel kim? :kedi::kedi::kedi::kedi: Sanırım burda bir üye beni face de eklemişte. :kedi::kedi::kedi:

pasaklı bu arada muffinlerin çok güzel iştah açıcı görünüyorlar eline sağlık zemuszemus benimde 2 gündür aklıma bugün yapıcaktım ama vazgeçtim anneme gidince yapıcam :ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Canım Süleymaniye Mesut'un mekanıdır zaten... Lale Bahçe var birde orada orası da çok güzeldir. Vefa Lisesi'nden mezun olduğu için oraları çok iyi biliyor ama gerçekten Ağa kapısını bulmak çok zor... Biz sahibiyle konuşmuştuk, böyle olması daha iyi mekanımızı az ama öz müşteri gelmesini istiyoruz demişti, bn çok severim orayı.

ama hiç öyle tenha değildi üç katda doluydu tıklım tıklım
osmanlı şerbeti ikram ettiler bize girince çok güzeldi gamyoncuiremsu

Rica ederim canım, Anlaştık o zaman kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bir şey soracam kızlar ya, Melek Yüksel kim? :kedi::kedi::kedi::kedi: Sanırım burda bir üye beni face de eklemişte. :kedi::kedi::kedi:

ben tanımıyorum burcum :sm_confused:

İyiim burcum saol Şeniz

surp pirgiç'in bahçesi çok güzel ya insan dinleniyor orada
balıklar var yemyeşil ağaçlar ferah kaydirigubbakcemile2
biz en son gittiğimizde kayınvalidemle kargaların düşürdüğü cevizleri yedik orada beklerken :ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

ama hiç öyle tenha değildi üç katda doluydu tıklım tıklım
osmanlı şerbeti ikram ettiler bize girince çok güzeldi gamyoncuiremsu

Haftasonu olduğu içindir belkide, Pasaklım ben kına gecemi orda yapmayı düşünüyorum. :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi: Tabi bu gidişle zor evleniriz biz. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben tanımıyorum burcum :sm_confused:

Hımmmm peki canım :bbo::bbo::bbo:

evimi çekiyodum buraya ekleyebilirim :hulya:

Tabiki GS mirmirmirmir
Fener de kimmiş :dilcikar: :dilcikar:

Bu sabah kocam güya işe 9 gibi gidecekti sabah 8,30 da hadi gideyim ofiste işlerim var dedi ve çıktı :a015:
7 dk sonra beni aradı saat 7.37 miş :1shok: geri gel kahvaltı edelim dedim ama çıkmışken gideyim sonra ayrılmak zor oluyo dedi :kedi: :asigim:
saatleri geri almayı unutmuşuz :mymeka:
:lepi:

saatler geri mi alınıyomuş akannehir
benimde karnım çok ağrıyor inşallah gelmez ama gelecek gibi mafoldumben

duygu evleniyomuş tarihte belli süper zemuszemus

bence de yeneriz :umursamaz:

annem geldi mutfakta kahve keyfi yapıyoruz zemuszemus
belki çıkıp dolaşacağız birazdan kaydirigubbakcemile4

bambikimmm Şeniz Şeniz
gelmez inşallah halan :Saruboceq:

ana kız iyi keyfler Şeniz

Bende aslında muffin yapmıcam :ecrin_bebek:
muffin kağıdında portakallı havuçlu veya yağsız bi kek tarifim var ondan yapıcam
çok güzel oluyo misafir filan gelincede kestim dağıldı büyük oldu küçük oldu derdi olmuyo herkes istediği kadar yiyo zemuszemus

Merhaba burcuu Şeniz
evde lazım oluyo ya süpriz misafr geldiği zaman ikram etmek için
ben genelde bulunduruyorum bişiler :hulya:
Merhaba Bambikimm naber, doktora gittin mi nasıl kolay buldun mu?

Bu arada biraz zor yenersiniz... :roflol::roflol::roflol::roflol:
Unutmayın Kadıköye'den çıkış yokkkk :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

:dilcikar:

surp pirgiç'in bahçesi çok güzel ya insan dinleniyor orada
balıklar var yemyeşil ağaçlar ferah kaydirigubbakcemile2
biz en son gittiğimizde kayınvalidemle kargaların düşürdüğü cevizleri yedik orada beklerken :ecrin_bebek:

ohh taze taze zemuszemus
bizde ağaçların yere düşmüş tohumları vardı onlardan aldık kaydirigubbakcemile3

evimi çekiyodum buraya ekleyebilirim :hulya:
:lepi:

saatler geri mi alınıyomuş akannehir

sende mi bilmiyodun benneyaptımki

Back