Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım sabah daha kötüydüm bulantılarımda başladı
kendimi nereye atacağımı şaşırdım
şimdi daha iyiyim ama
iyileşti bomba gibi :lepi:
keyfimiz de yerinde kaydirigubbakcemile2
dinleniyoruz
akşamki maçı tartışıyoruz kim yener kim yenemez
Gs yener dedim :dilcikar:
pasaklı nan günlüğünü okudum mucize olur mu :Saruboceq:
benim halam geldi bilin mi sen :ecrin_bebek:
duygusal evleniyomuş 6 hazıran 2010 da kaydirigubbakcemile2
mirayım çok güzel görünüyor mafinlerin
ellerine sağlık opuyorumnanaktan
iyileşti bomba gibi :lepi:
keyfimiz de yerinde kaydirigubbakcemile2
dinleniyoruz
akşamki maçı tartışıyoruz kim yener kim yenemez
Gs yener dedim :dilcikar:
annenlerde yaparsın kaydirigubbakcemile3
bende böcükten öğrenmiştim
ama paketi yanlış aldım uhallebisini almışım kaydirigubbakcemile3
muffini yapma şansım olmadı
eşim sever de öyle şeyleri
sonra unuttum gitti mirmirmirmir:1shok:
Merhaba kızlar...
Pasaklı Ağa kapısı'nı görünce bir ahhh çektimmm. Orası Mesut'la benim sürekli takıldığımız mekanımız, cam kenaındaki masalardan birine geçer, nargilelerimizi içerdik ne güzel... Ne zxamandır uzağız bunlardan.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Merhaba kızlar...
Pasaklı Ağa kapısı'nı görünce bir ahhh çektimmm. Orası Mesut'la benim sürekli takıldığımız mekanımız, cam kenaındaki masalardan birine geçer, nargilelerimizi içerdik ne güzel... Ne zxamandır uzağız bunlardan.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Merhaba burcuu Şeniz
bambikimmm Şeniz Şeniz
ay nasıl buldunuz orayı bize arkadaşlar söylemese öyle bir yeri hayatta bulamayız
sokak aralarında bir yerde kaydirigubbakcemile3
Merhaba Bambikimm naber, doktora gittin mi nasıl kolay buldun mu?
İyiim burcum saol Şeniz
Doktora gittim abim götürdü annemde geldi benimle dönüştede taksiyle döndük ama senin yol tarifin cüzdanımda duruyo bi daha lazım olursa o yolu izliycem kaydirigubbakcemile5
Bu arada ne kadar hoş bi bahçesi var sabah 7.10 da oradaydık kimsecikler yoktu çok huzurlu bi bahçesi var annemle oturduk gezdik çok güzeldi :asigim:
Doktordan memnun kaldım, şuan daha 5 gün oldu ilaçları kullanmaya başlayalı baya düzeldi, 5 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı bakalım nolcak :1rolleyes:
Çok sevindim ya, inşallah bir daha tekrarlamaz geçerler yerimsenibenyerimseniben
Evet bahçesi çok güzel, keşke bize gelseydiniz, kahvaltı yapardık :lepi: Bak bi dahakine bize gelin annemde bende çok memnun oluruz, çok yakınız biz oraya yerimsenibenyerimseniben
Çok düşüncelisin çok sağol burcum Şeniz Şeniz
İnşallah bi daha geldiğimizde gelmek isteriz :1rolleyes: Şeniz
pasaklı bu arada muffinlerin çok güzel iştah açıcı görünüyorlar eline sağlık zemuszemus benimde 2 gündür aklıma bugün yapıcaktım ama vazgeçtim anneme gidince yapıcam :ecrin_bebek:
Canım Süleymaniye Mesut'un mekanıdır zaten... Lale Bahçe var birde orada orası da çok güzeldir. Vefa Lisesi'nden mezun olduğu için oraları çok iyi biliyor ama gerçekten Ağa kapısını bulmak çok zor... Biz sahibiyle konuşmuştuk, böyle olması daha iyi mekanımızı az ama öz müşteri gelmesini istiyoruz demişti, bn çok severim orayı.
Rica ederim canım, Anlaştık o zaman kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Bir şey soracam kızlar ya, Melek Yüksel kim? :kedi::kedi::kedi::kedi: Sanırım burda bir üye beni face de eklemişte. :kedi::kedi::kedi:
İyiim burcum saol Şeniz
Doktora gittim abim götürdü annemde geldi benimle dönüştede taksiyle döndük ama senin yol tarifin cüzdanımda duruyo bi daha lazım olursa o yolu izliycem kaydirigubbakcemile5
Bu arada ne kadar hoş bi bahçesi var sabah 7.10 da oradaydık kimsecikler yoktu çok huzurlu bi bahçesi var annemle oturduk gezdik çok güzeldi :asigim:
Doktordan memnun kaldım, şuan daha 5 gün oldu ilaçları kullanmaya başlayalı baya düzeldi, 5 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı bakalım nolcak :1rolleyes:
Çok sevindim ya, inşallah bir daha tekrarlamaz geçerler yerimsenibenyerimseniben
Evet bahçesi çok güzel, keşke bize gelseydiniz, kahvaltı yapardık :lepi: Bak bi dahakine bize gelin annemde bende çok memnun oluruz, çok yakınız biz oraya yerimsenibenyerimseniben
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
ama hiç öyle tenha değildi üç katda doluydu tıklım tıklım
osmanlı şerbeti ikram ettiler bize girince çok güzeldi gamyoncuiremsu
ben tanımıyorum burcum :sm_confused:
:lepi:
Tabiki GS mirmirmirmir
Fener de kimmiş :dilcikar: :dilcikar:
Bu sabah kocam güya işe 9 gibi gidecekti sabah 8,30 da hadi gideyim ofiste işlerim var dedi ve çıktı :a015:
7 dk sonra beni aradı saat 7.37 miş :1shok: geri gel kahvaltı edelim dedim ama çıkmışken gideyim sonra ayrılmak zor oluyo dedi :kedi: :asigim:
saatleri geri almayı unutmuşuz :mymeka:
gelmez inşallah halan :Saruboceq:benimde karnım çok ağrıyor inşallah gelmez ama gelecek gibi mafoldumben
duygu evleniyomuş tarihte belli süper zemuszemus
bence de yeneriz :umursamaz:
annem geldi mutfakta kahve keyfi yapıyoruz zemuszemus
belki çıkıp dolaşacağız birazdan
bambikimmm Şeniz Şeniz
evde lazım oluyo ya süpriz misafr geldiği zaman ikram etmek için
Bende aslında muffin yapmıcam :ecrin_bebek:
muffin kağıdında portakallı havuçlu veya yağsız bi kek tarifim var ondan yapıcam
çok güzel oluyo misafir filan gelincede kestim dağıldı büyük oldu küçük oldu derdi olmuyo herkes istediği kadar yiyo zemuszemus
Merhaba burcuu Şeniz
Merhaba Bambikimm naber, doktora gittin mi nasıl kolay buldun mu?
Bu arada biraz zor yenersiniz... :roflol::roflol::roflol::roflol:
Unutmayın Kadıköye'den çıkış yokkkk :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:dilcikar:
surp pirgiç'in bahçesi çok güzel ya insan dinleniyor orada
balıklar var yemyeşil ağaçlar ferah kaydirigubbakcemile2
biz en son gittiğimizde kayınvalidemle kargaların düşürdüğü cevizleri yedik orada beklerken :ecrin_bebek:
evimi çekiyodum buraya ekleyebilirim :hulya:
:lepi:
saatler geri mi alınıyomuş akannehir