Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın :gitme:
yengecburcum evcadım essem gitmiş mi senağlama
repler kıskanılmasa savaş çıkacağı yoktu :1closedeyes:
eskiden bu kadar batmıyodu şimdi mi battı gamyoncuiremsu
kaldırılsında savaş bitsin madem öyle zaba zaba dellendim ya kafamçokkarıştı
herkese günaydın nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
herkese günaydın nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
:gitme:günaydınnn a.s.
aynen kaydirigubbakcemile5evet canım muratlarına ermişlerdir artık bi de benim için önemli değil diyip hikaye anlatıyorlar madem önemli değilde neden milletin repi takip ediliyor neden silinsin deniyor neden şişirilmiş rep vs deniyor iyi ki önemli değilmiş bi de önemli olsa ne olurdu allah bilir tadım kaçtı benim
Şenizherkese günaydın nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
ŞenizGünaydınnn canlarımmm opuyorumnanaktan
sizi çook özledimmmm Şeniz
nolmuş la replere falan neler oluyoo burdaaaaa![]()
Günaydınnn canlarımmm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktano dert bendede var cnm yatsamda uyuyamıyorum tepiklerdenkaydirigubbakcemile3Günaydın canım a.s.
Nasılsın? Ben uykuluyum her zamanki gibiiiimirmirmirmir
canım kardeşine üzüldüm keşke iş bu raddeye gelmeseydi :gitme:burdaki dostluklar kıskanıldı:umursamaz:idare eder citosum sen nasılsın oğluş nasıl![]()
hoşgeldin sevgim bundan sonra hoşgeldin güle güle nasılsın kelimeleri yasak burdaGünaydınnn canlarımmm opuyorumnanaktan
kızlar nedir bu rep olayı yaaa sinir oldum en siniride arkadaşlarım gitmişş
günaydın kızlarrr
opuyorumnanaktano dert bendede var cnm yatsamda uyuyamıyorum tepiklerdenkaydirigubbakcemile3
canım kardeşine üzüldüm keşke iş bu raddeye gelmeseydi :gitme:burdaki dostluklar kıskanıldı:umursamaz:
hoşgeldin sevgim bundan sonra hoşgeldin güle güle nasılsın kelimeleri yasak burdalmaz:bol bol ekşın ağız dalaşı suçlama ve ardından eksi rep kaydirigubbakcemile3yakında bende banlanırsam hakkınızı helal edin:1closedeyes:
Günaydın canım a.s.
Valla bende sabah bi baktım repler yerlerde:bbo:
aynen bende ona sinirlendim :bbo:kızlar nedir bu rep olayı yaaa sinir oldum en siniride arkadaşlarım gitmişş
Şenizgünaydın kızlarrr
tam gaz devam :lepi:saol lady immm opuyorumnanaktan
muratlarınaına ermiş yırtınıp duruyolardı bazılarıı
amannn asıl bizim için önemliii değillll
GEYİK VE REPLER TAM GAZZZZZZZ DEVAMMMM :lepi: kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sevgim bundan sonra hoşgeldin güle güle nasılsın kelimeleri yasak burdalmaz:bol bol ekşın ağız dalaşı suçlama ve ardından eksi rep kaydirigubbakcemile3yakında bende banlanırsam hakkınızı helal edin:1closedeyes:
Saol canımmm opuyorumnanaktan
amann sallayın ya gerçekten önemli olan bizim dostluğumuz Şeniz
arkadaşların bazıları gitmiş neden bilmem :1ninca:
çitos ablam öle dime ya sende olmazsan ablamız kim olcak yerimseniben
Günaydın kızlar a.s.