- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
abbow burda bu yazdıklaırmı okuyanlar yarın adıma topıc acarlarsa şaşmam haa
aman benı bılen blıyoo
sıla nışanlılık yakın olnca süper olıyy ya bız bıle haftada bıkez gorusuok off of
valla ortı bılmım
benım sucum yok suc yığenınde ayy bu anılarımızı hıc unutmuycam haa:roflol:
evlenınce halasına gıdınce belkı halası der sızı gıdı sızı ogunne yaptınız aşaada dıe
sıla kabın derken aklıma bısı geldı bız alışverıse gıttık bu kabını tutuyodu yoksa arada acıp bana bakmak ıcın mı:roflol:
sıla onsuzluk cok kötu bısey Allah kımseyı sevdığınden ayırmasın hanı ayrılık olunca mantıklı olunmaya calısırya o an ınsan nefes bıle alamıyo sankı korkuyo mantıklıda olamıo
herseyın hayrlısı olsun sebep ne kı nıe ayrıldılar
ıyı gecler herlkeze ben kacaıyo
sıla onsuzluk cok kötu bısey Allah kımseyı sevdığınden ayırmasın hanı ayrılık olunca mantıklı olunmaya calısırya o an ınsan nefes bıle alamıyo sankı korkuyo mantıklıda olamıo
herseyın hayrlısı olsun sebep ne kı nıe ayrıldılar
allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın arkadaşlar. geçerken öyle uüradım yazmqadan geçemedim:kedi: herkese iyi geceler.
hakikaten böyle gözünü para hırsı bürmüş insanlaran nefret ediyorum ya. Sıla gerçekten kız fenaymış faydalanmıştır faydalanacağı yere kadar alacak birşey kalmadıysa yol vermiştir kesinn CADIARZU
kuzen dıyınce nedense aklıma hep erkek gelırdı
aptal ya belkı bıdaha onu onun kadr seven olmuycak
ayy yarabbım sabır
maddı acıdn yararlanmak mı ıstedı acep
gunahı boynuna ama sevenın ahı tutar bundan sonra mutlu olur mu bılınmez
h geldın wavy
saatler ılerledıkce korku basıyo baa nan
bıde enson benımkı saat 8de aradıydıdaha aramadı gercı onlar cok gec yatıy bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?