Cesur ve Güzeller

ya arkadaşlar nedir bu üzüntüler sıkıntılar düşününce hepsi insanlar yüzünden hemde içimizdeki kişiler

Allah yardımcınız olsun ya.. okuyunca bende endişeleniyorum.. Kimbilir beni neler bekliyor.. Bizimkinin ailesiyle aynı binada oturacağız. onlar üstte biz altta. Çok korkuyorum ya anlaşamazsak diye -tatlicadiarzu-

leydim bak ne güzel işte şimdi aile olmaya başlamışsınız
bunları görerek insan sımsıkı sarılıyor
yoklukta kenetleniyor inanki
hepimiz geçirdik bunları hiçkimse dört dörtlük yaşamıyorki
önemli olan ikinizin aynı yönde olması
karşı olmayında birbirinize

Allah yardımcınız olsun ya.. okuyunca bende endişeleniyorum.. Kimbilir beni neler bekliyor.. Bizimkinin ailesiyle aynı binada oturacağız. onlar üstte biz altta. Çok korkuyorum ya anlaşamazsak diye -tatlicadiarzu-

canım dilerim hiç sorun yaşamazsınız benimde eşimin ailesi bir binada bizide oraya istediler ben istemedim gitmedik iyide yapmışım diyorum ne bileyim uzak olmak daha iyi geliyor bana gerçi istisnalar var ama :uhm:

çok haklısın ablacım
napcam bir iş bulup çalışıp sınavada tekrar gircem
bunu söylemesi bu kadar kolayda yapması bu kadar kolay değil
ben çok isyankar oldum şu 3 4 gün içinde
kendime kızıyorum ne vardı bu kadar heyecan yapacak
sınavda çok heyecanlandım yetiştiremedim nerdeyse oturup ağlıcaktım
yapabilirdim aslında yapamadım
bir şey beni engelledi sanki mafoldumbenmafoldumben
düşündükçe daralıyorum valla :çok üzgünüm:

akşama yemeğe gidiyorus mesaj attı aşkım akşam görüşelim diye -tatlicadiarzu-
:lepi:
ama herkesin derdi kendine büyük gelirmiş ladyim senağlama
senin derdinde sana göre büyük benimkide bana göre
üzülme sen çok sabrettin mükafatını alacaksın :gitme:
sende mükafatını alacaksın :gitme:
başka ev yok mu :umursamaz:

benden yana bana hak verdiği için gerçekleri gördüğü için benden yana
ben üzülürken onunda canını çok yaktılar ..
ben 3 -4 kişilik aile olmak istiyorum ama bu şartlar bizi çok zorluyor
ben bu halde çok üzülüyoken hamile durumunu hiç düşünemiyorum :bbo:
az bişey kaldı hayırlısı inşallah:gitme:

canım dilerim hiç sorun yaşamazsınız benimde eşimin ailesi bir binada bizide oraya istediler ben istemedim gitmedik iyide yapmışım diyorum ne bileyim uzak olmak daha iyi geliyor bana gerçi istisnalar var ama :uhm:

Başka çaremiz yok. Bina onların dairenin birinde oturun dediler. Şimdi ev varken kiraya gitmek olmaz. E yeni ev alacak para yok.. Haliyle kabul ettik. Tadilata falan başlayacaklar ama çok korkuyorum. Benim annem kaynana dırdırından az çekmedi babaannem alt katımızda bir gözü toprağa bakıyor ama hala gelinlerle uğraşıyor.. Çok tırsıyorum wallah :uhm:

duygusalcım kiraya geçmeniz komik olur ev varken
ama baştan kabul etmek mesafeli alıştırmak lazım

duygusalcım kiraya geçmeniz komik olur ev varken
ama baştan kabul etmek mesafeli alıştırmak lazım

ya birde erkek kardeşi varki tam sorunlu... Allah için annesi babası kız kardeşi çok iyiler. Ama erkek kardeşi çok fena. Artık hayırlısı. Ben çalışacağım için dediler akşamları gelir bizde yersiniz yorgun argın yemekle uğraşma diye.. Bilmiyorum çok endişeliyim valla.. Zaten ben kırılgan bir kızım inşallah büyük sorunlar çıkmaz :sinifsinif:

bişi yok nan geldım dıye şey ettım
yok ne ağlıycam çük şükür halıme
sımdık cok ıyyım aç ve susuz deılım öle hıssım vardı ortadan kalktı
paydosa az kaldı 3 saat:lepi:
da ne olsuın

kızlar tabiki ev varken kiraya çıkmak saçma ama ben şanslıydım benimde dairem vardı yani eşim benim evime geldi ne olaylar yaşadık oooooo düşününce ne diyimki insanlar ben çok üzüldüm ama düğünün olacagı son hafta ve evlilimin ilk 3 ayında boşanmayı bile çookk düşünmüştüm ve en kötüsüde hiçbirinde eşimin suçu yoktu mafoldumben ayyyy aklıma gelince deliriyom haylaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…