- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
:lepi:maşallah canım ohh ağlamayan birini gördük:lepi:
sorunsuz bi yuva hiç görmedim ufak tefek sorunlar elbet yasanırya birde erkek kardeşi varki tam sorunlu... Allah için annesi babası kız kardeşi çok iyiler. Ama erkek kardeşi çok fena. Artık hayırlısı. Ben çalışacağım için dediler akşamları gelir bizde yersiniz yorgun argın yemekle uğraşma diye.. Bilmiyorum çok endişeliyim valla.. Zaten ben kırılgan bir kızım inşallah büyük sorunlar çıkmaz :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3baya konuşmuşunuz heeeeee oku oku bitmiii
hadii buyur burdan yak
hadi hep beraber kelebekim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu arada aşağıda benim adım niye yok dur ağlayımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben geldim nasılsınızzz
günlükte yazdım :gitme:
dün bişi oldu bize anlamadım
2 gündür evde değilim kuzendeyim ya çok özlemiştik birbirimizi
hersey çok güzel
sanki birbirimizin içini okuyabiliyoruz ya :1ninca:
onun sıkıntısını ben anladım o da benim neye sıkıldığımı anladı
çözüm söyle bana dedi en son
dedim ne çözümü çalışıyorum kendime sana eve bakıyorum benim gücüm anca buna yetiyo
evden çıkıp kira verecek kadar gücün olsa dedim
ben bu evi kimseye bırakmam kimseyi de sevindiremem dedi
aynen bende öyle düşünüyorum
çok konusmadık sessizlik oldu bana bi ağlama geldi yatana kadar ağladım :bbo:
sahura kalktım gözüm şiş :gitme:
kaffaltımızı ettik sonra sımsıkı sarılıp yattık mafoldumben
az kaldı kayınpederin gelmesine hadi hayırlısı :gitme:
patlatılacak bi sıorunummuymuş bak bakim :gitme:
senağlama senağlama
akşama yemeğe gidiyorus mesaj attı aşkım akşam görüşelim diye -tatlicadiarzu-
zemuszemus
kızlar tabiki ev varken kiraya çıkmak saçma ama ben şanslıydım benimde dairem vardı yani eşim benim evime geldi ne olaylar yaşadık oooooo düşününce ne diyimki insanlar ben çok üzüldüm ama düğünün olacagı son hafta ve evlilimin ilk 3 ayında boşanmayı bile çookk düşünmüştüm ve en kötüsüde hiçbirinde eşimin suçu yoktu mafoldumben ayyyy aklıma gelince deliriyom haylaklava:
ya birde erkek kardeşi varki tam sorunlu... Allah için annesi babası kız kardeşi çok iyiler. Ama erkek kardeşi çok fena. Artık hayırlısı. Ben çalışacağım için dediler akşamları gelir bizde yersiniz yorgun argın yemekle uğraşma diye.. Bilmiyorum çok endişeliyim valla.. Zaten ben kırılgan bir kızım inşallah büyük sorunlar çıkmaz :sinifsinif:
pasaklı canım naptın konuşabildinmi patronla?
bişi yok nan geldım dıye şey ettım
yok ne ağlıycam çük şükür halıme
sımdık cok ıyyım aç ve susuz deılım öle hıssım vardı ortadan kalktı
paydosa az kaldı 3 saat:lepi:
da ne olsuın
kılot benımde ağlamam ıcın cok bahanem varr
aılem yk evde sorun işte sorun cepte kurus yokk
en son yaşadığım sıkıntıyı dıyım mı sana
aksam askım geldı
benım bıleklığımı vererek ve borcla bırınden bulup denklestrdığı kart borcunu kaapttıkk
korktuğum basıma geldı
kredı kartlarının 3 taneısnı kuzenıne vermışş
1500 1300 gıbı paralar cekmış kullanmış
sımdık gene enaz 3bın tl borc cıktı
konuştum canım asistan kızla çıktık anlattık derdimizi
ben ayrılmak istediğimi iş bakmaya başladığımı da söyledim
iş arıyorum eğer ki bulursam çıkarım dedim
benim mesleğim sekreterlik değil sonuçta köreldim burada ne dilimi kullanabiliyorum ne eğitimini aldığım bilgileri falan anlattık işte
izin işine gelince bundan sonra asistan arkadaşla ayarlayacağız
bi tatil o bi tatil ben sırayla paslaşacakmışız
şimdi bu ctesi için ikimizinde işi var hangimiz gelmiycez bilmiyorum
benim iftara misafirirm var ctesi bi de bayram temizliği yapmam lazım
e asistan arkadaşta cumadan kvalidesine gidecekmiş temizliğini vs yapmaya bayramda orada olacaklarmış
şimdi ne olacak bilmiyorum bana patlayacak yine mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mesafeyi baştan koydunmu tatli tatli hiçbişi olmas
banada kayınvalidem ev alamassanız ev var birlikte otururuz demişti bende dedimki ona anne dedim sen tek olsan neyse ama evde 2 kız var bide kayınvalidemin babası ben yapamam dedim ben yeri geliyo kendi annemle bile anlaşamıyorum herkesin bi düzeni var baştan kimse kırılmasın ama ilerde kızlar evlenir sen tek kalırsın başımın üzerinde yerin var geliriz yanına (ev büyükde) birlikte yaşarız didim ama Allah razı olsun ev alırkken kadın kenarda köşede nesi varsa verdi hakkını yiyemem inşallah hep böle ii gider aramız
Ne güzel Allah bozmasın vallahi... Ben problem yaşayacağımıza inanmıyorum aslında ama yine de bir endişe oluyor... Bana iyi davranana ben daha iyi davranırım. Bana uyuzluk yapana daha çok uyuzluk yaparım.. Bu huyum da iyi mi kötü mü anlamadım -tatlicadiarzu-
kızlar insan o kadar nankörki
bir böbreğiniz olmasa bir gözünüz
bir ayağınız tutmasa bir eliniz
bir kocananız sakat olsa bir evladınız
veya kocanız beş öğün dövse sığınanacak bir limanınız olmasa
bunları kaç parayla değiştirebiliriz acaba
bizim peygamberimiz günde en az 70 defa şükredermiş
şükür ALLAHA teşekkürdür
ben kendi adıma diyorum ben günde kaç kere teşekkür edebiliyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?