bende bakıyom ama vallahı benzemıyım kapalıya aha benı canlı goren lady var burda ŞenizŞenizavatardaki tatlım ben yannış görüom dimekkii :kedi:
banane bananeee mafoldumbenmafoldumben
ben böyle bir çırpıda hayırlısı değilmiş deyip geçmekle tatmin olmuyorum işte :gitme:
kaydirigubbakcemile3bende bakıyom ama vallahı benzemıyım kapalıya aha benı canlı goren lady var burda ŞenizŞeniz
kızlar hemen geri çıkmam gerekiyo:gitme:
görümcelerimin hepüsü baskın yaptıakannehir
sonra görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nan müslüman :mymeka: beni hasta etme
kısmet bi gün kapını açacak :Saruboceq:
cok yorucu gecıy bu gunler ınankı oturmaya fırsatım olmıyo ..sımdıde ablam bebegını attı basıma alısverıse gettı :hulya:aha bu kazagı saa oruyom bayrama gıyesın dıye ama bıtmıykı iş yok:roflol:mudur ne ıstıg ecelınemı susamıs yaw tatıle gırmeden tum işlerı bıtırtme derdınde sanırsammafoldumbenkarcım iki gündür zaten işe boğuldum
müdür taktı bana :mymeka:
iş verip durdu ne iş anlamadım :uhm:
sen napan :hulya: Şeniz
kaydirigubbakcemile3
ee naparsın be yassana :mymeka:bayramda napçen :jeyyar:
görümceler mi akannehir
kaçç kaçç :roflol:
o işi halletmem lazım kadır gecesı ruyama geldı mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
ee naparsın be yassana :mymeka:bayramda napçen :jeyyar:
görümceler mi akannehir
kaçç kaçç :roflol:
kloş bebem yalnız değilsin
benimde kaderle bir anlaşmazlığım var emme
napem hayırlısı buymuş diyom
elden ne gelir
herşeyin yeri zamanı var dimekki
ALLAHa sığınıp hayırlısını dilemekten başka bir çaremiz yok bebem :1no2:
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirah bacım nasıl kaçcam ki 1 del 2 del 3 del tam 6 dene görümce akannehir akannehir akannehir
nese ben kesin kaltım hayden byyyyyyyyyyyy:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
bomboş umudunu yitirmiş kös kös oturan üstündeki pijamasını bile çıkarmaya
gerek görmeyen uyuz hımbıl tembel bir kişilik oldum çıktım mafoldumbenmafoldumben
banane bananeee mafoldumbenmafoldumben
ben böyle bir çırpıda hayırlısı değilmiş deyip geçmekle tatmin olmuyorum işte :gitme:
yasakkelime kusum neden böyle düşünüyosun ya hala atamamışsın üstünden stresi ya arkadaşın falan yokmu çık gez onlarla bi yerlere takıl tatlım ya kadere takma artık alnına yazılmış o bikere yaşamaya mecbursun tamam birazda biz yaratırız şansımızı ama çok küçük bi ihtimal Allahım ol derse olur kahrolmanı gerektirmez sınavı kazanamamış olman ben seninle aynı durumdayım ondan anlayabiliyorum ama artık yapacak bişey yok geleceğine bakıcaksın hayata sarılacaksın bende çok üzülüyorum hala ama gelmiyo elimden bişey tefekkür etmekten başka sende böyle içten dualar et rahatlarsın :1hug:
ay yeminle beni öldürürsün sen be :mymeka:lady ağlayabülü müyüm senağlamasenağlama
Hayatta bir gayesi olmayan insanlar, bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler; onlar gitmezler, ancak suyun akışına kapılırlar
ahanda aynen böleyim bu söz beni anlatıyo :çok üzgünüm:
oohh bebek mi var kaydirigubbakcemile2cok yorucu gecıy bu gunler ınankı oturmaya fırsatım olmıyo ..sımdıde ablam bebegını attı basıma alısverıse gettı :hulya:aha bu kazagı saa oruyom bayrama gıyesın dıye ama bıtmıykı iş yok:roflol:mudur ne ıstıg ecelınemı susamıs yaw tatıle gırmeden tum işlerı bıtırtme derdınde sanırsammafoldumben
akannehir akannehirah bacım nasıl kaçcam ki 1 del 2 del 3 del tam 6 dene görümce akannehir akannehir akannehir
nese ben kesin kaltım hayden byyyyyyyyyyyy:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
o işi halletmem lazım kadır gecesı ruyama geldı mafoldumben
gıtmem şart artıkın sende gel hadı yaw ayarlıyalım bayramda hec planım yok ama evde durcagmı hec sanmıyom..:roflol:alısverısde olurum muhtemelen sen ne etcen el opmeye gelem harclık 100 tl onaa gore:roflol::roflol::roflol:
ay yeminle beni öldürürsün sen be :mymeka:
senin kadar umutsuz bi insan görmedim he :1ninca:
burda kimin dedi yok ki ?
hepimiz bi yerleri aştıkda geldik ve hala da aşmaya çalışıyoruz
valla ne yalan sölim dün ben çok fena ağladım :a015:
temem ya hafta sonu bı gunu ısım oluyo ama hangı gun olucagn bılemıyım emır kuluyum bazende boş oluyom kesınlestıremıyom ah kesınlestırsem satacam ıstanbuluda temem senden ıstemım harclık be otur yerıne sen kaydirigubbakcemile3ay yeminle beni öldürürsün sen be :mymeka:
senin kadar umutsuz bi insan görmedim he :1ninca:
burda kimin dedi yok ki ?
hepimiz bi yerleri aştıkda geldik ve hala da aşmaya çalışıyoruz
valla ne yalan sölim dün ben çok fena ağladım :a015:
oohh bebek mi var kaydirigubbakcemile2
aynen öle tatile girmeden bitsin
akannehir akannehir
ay Rabbime çok şükür benim iki dene var ama 20 dene gibiler :mymeka:
benim mesanem işyerimde açılmii biliysin demi
anca haftasonu yavrum Çok üzgünüm çoook
ne diyon lan dün 2 tl vardı pide aldım cebimde kuruş para yok benneyaptımki
avans yatar sandım bayram öncesi hala yatmadı :1ninca:
kredi akrtından çekicem bu gidişle
yedik faizi :gitme:
ah bacım nasıl kaçcam ki 1 del 2 del 3 del tam 6 dene görümce akannehir akannehir akannehir
of off bu kader denen şey bir tek bize aksi yönde işliyo haa
bakıyorum herkes mutlu mesut gülüyo bir ben mutsuzum sanki mafoldumben
ağlamak çözüm değil biliyorum ama rahatlamak için napim
birde içince rahatlıyomuş insanlar napim alkolik mi olim
ya psikolojik hasta ya alkolik seçcez birini mecbur -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?