valla bende yetişemiyom iki dakika bakmıyom bi sürü sayfa olmuş oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3 maaşallahı var bizim hatunların yerimseniben
Ne istersen çok marifetliyimdir bu konuda...
Dün taze fasülye yapmıştım, çorba salata ve pilav..cokacimcoook
Olum açım zati konuşturma beni :mymeka:
evet ama kredi kartıda ii oluyo gene düzgün kullanınca bende dün saçımı boyatım karttan geçircektim adiler geçirmedi 10 lira fazlasını alıyomuş cebimdeki son paradan verdim yeğenlerimede bayram hediyesi kıyafet aldım nakit kalmayınca gidip taksitle aldım napim çocuk ele bakıyo
al bendende o kadar bende alıyom maaşı çekiyom hop sonra yatırıyom diger bankaya amannnn birde vergiler kalamda hooopp devlet bababya laelaelaelaelae
al bendende o kadar bende alıyom maaşı çekiyom hop sonra yatırıyom diger bankaya amannnn birde vergiler kalamda hooopp devlet bababya laelaelaelaelae
kızlar bişi sorcam herkesler burda mı :ecrin_bebek:
duygusal sen daha eflenmedin ki kaydirigubbakcemile :roflol:
neyse bekarlardan da fikirleri alam -tatlicadiarzu-
eşinizle yattığınız yatağı birine verir misiniz misafir :hulya:
ben dozunu kaçırıyom valla.. beğenince alıyom.. kıyafet dolu evde bi çanta görim ayakkabı dayanamıyorum alıyorum.. Hayır az bi zaman sonra evlencem çeyizyok doğru düzgün onları alacağıma kıyafet çaput derdindeyim... Annem çok kızıyo ama engel olamıyorum kendimee :gitme: yarın koca evine gidince bu kadar rahat olabilecek miyim bilmiyorumm :umursamaz:
her yerden sömürülüyoz zaten... aslında elimi bile sürmek istemiyorum ama ne yaparsın işte
canım şükürki faize hiç düşmedim ALLAH ta düşürmesin
eferim :hulya:evlenmedim ama ben olsam asla vermezdim ladymm....lmaz:
:roflol:banane nan ben nerde yatcam :roflol:
ben versemde kocam vermez leydim
bende başkasının yatağında yatamam inanki yerde yatarım daha iyilmaz:
bende tam tersi çeyiz alayım geçen bi taksit hemen gittim küçük ev aletlerimin bi kısmını aldım şimdi önümüzdeki ay bişiler daha bitiyo gene alırım eksiklerimi üstüme başımada alırım ama öle her gördüğümü almam neyim eksik eskimiş lazım ona göre alırım ayy çok tutumlu gördüm kendimi
cıx
vermezdımasla
pigi
asıl konuya geleyim kuzende kalıyom ya ben 2 gundur
ilk gün kaldığımda 2 tane baza vardı bi odada
ev sahibi x kocası şehir dısında
kuzenimle ben bi odada ayrı yataklarda yatarız
x de kocası olmasa da yatağında yatar diye düşündüm
ben bi odada 2 yatak varken birinde ben yattım kuzenle x beraber yattılar :ecrin_bebek:
benim çok sevdiğim kuzenim kardeşim olsun kocamla yattığım yatakta yatmazdım :hulya:
onda şe edip sordum size -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?