• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

duygusalcım

Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir. Bazi tabirciler kaplumbaga hakim ve savcilarin reisine isarettir. Tabircilerden bazilari da Siim bir kimsedir, dediler. Rüyada kaplumbaganin etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir ilme isarettir. Bazi tabirciler de bir kimse kaplumbaga etini yese, hayir ihsan ve menfaal ve mala kavusur, dediler. Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur. Kaplumbaganin bir yol üzerine atilmis oldugunu görse, orada ihtimani ve itinaya sayan bir ilim terk edilmis olmasina isarettir. Bazi tabirciler ise rüyada görülen kaplumbaga, hileye, haber arastirmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye isarettir, dediler

cebimde 2 tl para var kocemde ne ka var bilmiim onda da bişi kalmamıştır :delphin:
maaş vermicekler ekimin sonunda vericekler :1closedeyes:
ben tek maaşla artık ne yaparız bilmiyorum Allah büyük
şimdi anlarsınız beni ha bu kayınpederden kurtulup kiraya mı çıkayım bebek mi yapayım senağlama

heryer ser.. olmuş afedersın
ama varya bazıları cok şanslı iş konusunda
ınş verırler cnm ne demek bu mıllet bayramda ne etcekk
bız ctesı hem aylık hemde avans alcaz
eylulun aylığından 180 tl kaldı
ekımdende 350 tl ıstycem onlarda takstlere bayramm neyım alamam
sonra doncez ekım 10 da aylık verseler ben cıkarsam bana artık ne zmn verırler bılmım

cebimde 2 tl para var kocemde ne ka var bilmiim onda da bişi kalmamıştır :delphin:
maaş vermicekler ekimin sonunda vericekler :1closedeyes:
ben tek maaşla artık ne yaparız bilmiyorum Allah büyük
şimdi anlarsınız beni ha bu kayınpederden kurtulup kiraya mı çıkayım bebek mi yapayım senağlama

wayyy adiler maaşları vermiyolarmı yazık yaa bayramüstü :oklava:

heee klavyem sürçemezmi:roflol:
sürçmez mi bak klavye yerine klanye yazmışım :roflol:
heryer ser.. olmuş afedersın
ama varya bazıları cok şanslı iş konusunda
ınş verırler cnm ne demek bu mıllet bayramda ne etcekk
bız ctesı hem aylık hemde avans alcaz
eylulun aylığından 180 tl kaldı
ekımdende 350 tl ıstycem onlarda takstlere bayramm neyım alamam
sonra doncez ekım 10 da aylık verseler ben cıkarsam bana artık ne zmn verırler bılmım

Allah yardımcımız olsun ne diyim
2 tl ile bayram geçmez Allahtan bayram olmadan avans veriyolar :gitme:

bende bu ayki maaşımı hep çektim kartlara yatırdım yine karttan harcıyorumm... ay sinir oluyorum bu kredi kartını kim icat etti ya delikafadulden

marul kafa evde ne yemek yapin bakem kaydirigubbakcemile4
kızlar rüya dedinizde rüyamda kocamaaan 10 adet balık gördüm izim evde
balık kısmet demek hihoyyyt
wayyy adiler maaşları vermiyolarmı yazık yaa bayramüstü :oklava:

vermiyolar benneyaptımki
2 ay maaş alamayacak
1 inde maaş alırken ay sonunda kesik kesik almaya basladı
evliliğimizden beri doğru düzgün geliri yok
evlendik 6ay mı 3 ay mı ne maaş almadı yanlış girilen satıştan dolayı maaşını kestiler eşimle birlikte 3-4 arkadasının
sonra böle bi iki ay düzene girdi derken prim sistemini değiştirdiler
prim de alamadı hiç
öyle yuvarlanıp gidiyoruz :gitme:

bende bu ayki maaşımı hep çektim kartlara yatırdım yine karttan harcıyorumm... ay sinir oluyorum bu kredi kartını kim icat etti ya delikafadulden
valla hiç olmasaymış şu kredi akrtı :bbo:
ama bizim işimize yarıyo benneyaptımki

ladyim inş eşine para veririler :gitme:
elbet bi gün vericekler kesik kesik bankalara gelen faizlere üzülüyom ya benneyaptımki

üzülme leydim ya her sıkıntnın sonunda rabbim bir ferahlık verir mutlaka:teselli:

Allah başka dert vermesin diyorum
ben çalışıyorum buna şükür
ama sadece işte başka eve geçme şansımız ve bebek isteme gücümüz yok benneyaptımki

al bendende o kadar bende alıyom maaşı çekiyom hop sonra yatırıyom diger bankaya amannnn birde vergiler kalamda hooopp devlet bababya laelaelaelaelae

evet ama kredi kartıda ii oluyo gene düzgün kullanınca bende dün saçımı boyatım karttan geçircektim adiler geçirmedi 10 lira fazlasını alıyomuş cebimdeki son paradan verdim yeğenlerimede bayram hediyesi kıyafet aldım nakit kalmayınca gidip taksitle aldım napim çocuk ele bakıyo

Back
X