kızlar benim msn açıldı karşıma çıkan herşeye evet devam dedim olduuu... para falan istemedi yani.
bende öyle yaptım yüklendi.. Açılıyo açılmasına ama hemen hata veriyo kapanıyooo anlamadım gitti sinir oldum şakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim msn açıldı karşıma çıkan herşeye evet devam dedim olduuu... para falan istemedi yani.
cemre ablam bugun ızınlı ınş gelırse öperımm öpmem mı
,:jeyyar:
cebimde 2 tl para var kocemde ne ka var bilmiim onda da bişi kalmamıştır
maaş vermicekler ekimin sonunda vericekler :1closedeyes:
ben tek maaşla artık ne yaparız bilmiyorum Allah büyük
şimdi anlarsınız beni ha bu kayınpederden kurtulup kiraya mı çıkayım bebek mi yapayım senağlama
bana çukulata al :hulya:
klanye sürçmesi he :roflol:
inşallah :kedi: :Saruboceq:
cebimde 2 tl para var kocemde ne ka var bilmiim onda da bişi kalmamıştır
maaş vermicekler ekimin sonunda vericekler :1closedeyes:
ben tek maaşla artık ne yaparız bilmiyorum Allah büyük
şimdi anlarsınız beni ha bu kayınpederden kurtulup kiraya mı çıkayım bebek mi yapayım senağlama
selammm hoşgeldinn:jeyyar:
sürçmez mi bak klavye yerine klanye yazmışım :roflol:heee klavyem sürçemezmi:roflol:
heryer ser.. olmuş afedersın
ama varya bazıları cok şanslı iş konusunda
ınş verırler cnm ne demek bu mıllet bayramda ne etcekk
bız ctesı hem aylık hemde avans alcaz
eylulun aylığından 180 tl kaldı
ekımdende 350 tl ıstycem onlarda takstlere bayramm neyım alamam
sonra doncez ekım 10 da aylık verseler ben cıkarsam bana artık ne zmn verırler bılmım
Allah yardımcımız olsun ne diyim
2 tl ile bayram geçmez Allahtan bayram olmadan avans veriyolar :gitme:
sürçmez mi bak klavye yerine klanye yazmışım :roflol:
Allah yardımcımız olsun ne diyim
2 tl ile bayram geçmez Allahtan bayram olmadan avans veriyolar :gitme:
balık kısmet demek hihoyyytkızlar rüya dedinizde rüyamda kocamaaan 10 adet balık gördüm izim evde
wayyy adiler maaşları vermiyolarmı yazık yaa bayramüstüklava:
valla hiç olmasaymış şu kredi akrtı :bbo:bende bu ayki maaşımı hep çektim kartlara yatırdım yine karttan harcıyorumm... ay sinir oluyorum bu kredi kartını kim icat etti ya delikafadulden
elbet bi gün vericekler kesik kesik bankalara gelen faizlere üzülüyom ya benneyaptımkiladyim inş eşine para veririler :gitme:
üzülme leydim ya her sıkıntnın sonunda rabbim bir ferahlık verir mutlaka:teselli:
marul kafa evde ne yemek yapin bakem![]()
bende bu ayki maaşımı hep çektim kartlara yatırdım yine karttan harcıyorumm... ay sinir oluyorum bu kredi kartını kim icat etti ya delikafadulden
bende bu ayki maaşımı hep çektim kartlara yatırdım yine karttan harcıyorumm... ay sinir oluyorum bu kredi kartını kim icat etti ya delikafadulden
ula 2 dakak kayboldum sayfalar ooo geveze dürüyeler siziiii