• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

evet ama kredi kartıda ii oluyo gene düzgün kullanınca bende dün saçımı boyatım karttan geçircektim adiler geçirmedi 10 lira fazlasını alıyomuş cebimdeki son paradan verdim yeğenlerimede bayram hediyesi kıyafet aldım nakit kalmayınca gidip taksitle aldım napim çocuk ele bakıyo

ben dozunu kaçırıyom valla.. beğenince alıyom.. kıyafet dolu evde bi çanta görim ayakkabı dayanamıyorum alıyorum.. Hayır az bi zaman sonra evlencem çeyizyok doğru düzgün onları alacağıma kıyafet çaput derdindeyim... Annem çok kızıyo ama engel olamıyorum kendimee :gitme: yarın koca evine gidince bu kadar rahat olabilecek miyim bilmiyorumm :umursamaz:

al bendende o kadar bende alıyom maaşı çekiyom hop sonra yatırıyom diger bankaya amannnn birde vergiler kalamda hooopp devlet bababya laelaelaelaelae

her yerden sömürülüyoz zaten... aslında elimi bile sürmek istemiyorum ama ne yaparsın işte

al bendende o kadar bende alıyom maaşı çekiyom hop sonra yatırıyom diger bankaya amannnn birde vergiler kalamda hooopp devlet bababya laelaelaelaelae

bakın ne diycem eğerki kredi kartınız TFKB nınsa yeni kanun çıktı kısa bi süre sonra bitecek
borcunuzun bi kısmını yani faizli kısmını siliyolar ve asıl borcunuzu ödüyosunuz
biz ilgileniyoruz borçlularla duyuruyoruz şuan varmı kartı olanınız ya da tanıdığınız kaydirigubbakcemile

duygusal sen daha eflenmedin ki kaydirigubbakcemile :roflol:
neyse bekarlardan da fikirleri alam -tatlicadiarzu-

eşinizle yattığınız yatağı birine verir misiniz misafir :hulya:

hehe

hanı benım kavga ettım yığen vardıya patronun
enıstesı aşçı onunlada kavga etmış 2 gundur adam ona kahvaltı vermıyo
işten cıkcakmış
enıstesı dıo kırcam ağznı burnunu kafası normal deıl bunun

duygusal sen daha eflenmedin ki kaydirigubbakcemile :roflol:
neyse bekarlardan da fikirleri alam -tatlicadiarzu-

eşinizle yattığınız yatağı birine verir misiniz misafir :hulya:

ben versemde kocam vermez leydim
bende başkasının yatağında yatamam inanki yerde yatarım daha iyi:olmaz:

ben dozunu kaçırıyom valla.. beğenince alıyom.. kıyafet dolu evde bi çanta görim ayakkabı dayanamıyorum alıyorum.. Hayır az bi zaman sonra evlencem çeyizyok doğru düzgün onları alacağıma kıyafet çaput derdindeyim... Annem çok kızıyo ama engel olamıyorum kendimee :gitme: yarın koca evine gidince bu kadar rahat olabilecek miyim bilmiyorumm :umursamaz:

her yerden sömürülüyoz zaten... aslında elimi bile sürmek istemiyorum ama ne yaparsın işte

bende tam tersi çeyiz alayım geçen bi taksit hemen gittim küçük ev aletlerimin bi kısmını aldım şimdi önümüzdeki ay bişiler daha bitiyo gene alırım eksiklerimi üstüme başımada alırım ama öle her gördüğümü almam neyim eksik eskimiş lazım ona göre alırım ayy çok tutumlu gördüm kendimi

evlenmedim ama ben olsam asla vermezdim ladymm.... :olmaz:
eferim :hulya:
banane nan ben nerde yatcam :roflol:
:roflol:
ben versemde kocam vermez leydim
bende başkasının yatağında yatamam inanki yerde yatarım daha iyi:olmaz:

aynen :delphin:
zaten yatak odamı kilitliyom ben -tatlicadiarzu-
ben evdeyken açık tabi acaip değerlidir o oda benim için :ecrin_bebek:
hele o yatak :hulya:
annem dedi küçük bu bi büyüğünü alalım bunu yazlığa gönderelim
hayatta olmaz :1closedeyes: ilk yatağım son yatağım olsun yatağa bişey olmadıkça dedim kaydirigubbakcemile3

bende tam tersi çeyiz alayım geçen bi taksit hemen gittim küçük ev aletlerimin bi kısmını aldım şimdi önümüzdeki ay bişiler daha bitiyo gene alırım eksiklerimi üstüme başımada alırım ama öle her gördüğümü almam neyim eksik eskimiş lazım ona göre alırım ayy çok tutumlu gördüm kendimi

valla bende öyle gördüm seni ne güzel :gitme: biraz bana da sıçrat benzeyeyim sana sinir oluyorum kendime.. Şu nişanı da atlatalım gircem borcun altına o zaman mecbur öderim sositososito
Bu arada bizim bayrampaşa da jumbonun fabrika mağazası var.. çatal kaşık bıçak takımına 600 küsür diyor başka yerlere sordum uçuk fiyatlar herhalde fabrikası olduğu için böyle bi fiyat ama yine de pahalı değil mi ya? annem diyo olmuşken herşeyin iyisi olsun onu alalım diyor CADIARZU

cıx
vermezdım:delphin:asla

pigi :delphin:

asıl konuya geleyim kuzende kalıyom ya ben 2 gundur
ilk gün kaldığımda 2 tane baza vardı bi odada
ev sahibi x kocası şehir dısında
kuzenimle ben bi odada ayrı yataklarda yatarız
x de kocası olmasa da yatağında yatar diye düşündüm
ben bi odada 2 yatak varken birinde ben yattım kuzenle x beraber yattılar :ecrin_bebek:
benim çok sevdiğim kuzenim kardeşim olsun kocamla yattığım yatakta yatmazdım :hulya:
onda şe edip sordum size -tatlicadiarzu-

pigi :delphin:

asıl konuya geleyim kuzende kalıyom ya ben 2 gundur
ilk gün kaldığımda 2 tane baza vardı bi odada
ev sahibi x kocası şehir dısında
kuzenimle ben bi odada ayrı yataklarda yatarız
x de kocası olmasa da yatağında yatar diye düşündüm
ben bi odada 2 yatak varken birinde ben yattım kuzenle x beraber yattılar :ecrin_bebek:
benim çok sevdiğim kuzenim kardeşim olsun kocamla yattığım yatakta yatmazdım :hulya:
onda şe edip sordum size -tatlicadiarzu-

sonuçta beraber özel şeyler paylaştığınız bi oda.. yani mümkünse girilmesini bile istemem ben :umursamaz: kimseyi de yatırmam.. yerde yatırırım yine de yatağımızda yatırmam.. :dilcikar:

nan dimedim dimedim bu ağrı dayanılmaz oldu artıkk mafoldumben
dün akşam namazdan sonra halam geldi çok ağrıyo karnım ya ağrı kesicide alamıyorum yutamıyorum ben mafoldumben ne yapsam geçer hafifler yaa kafamçokkarıştı
neyse içerden çağırdı uyus iş vercek gelince bakarım

Back
X