ya sinir oldum mecbur muyum arkadaşım ben memnundum eski sürümden alla alla yaa delikafadulden olmuyo şekerim yüklendi açılmıyo bizimkilerin de olmadı.. msn siz kaldık iyi mi -tatlicadiarzu-
sırnaşık şeyşapşalın bizdeki diğer adı cnmkaydirigubbakcemile3uykum var gibi mirmirmirmiroyüzden öyleyim herhalde pasklıma ne olmuş dün bişimi oldu yine:uhm:geçmişe hiç bakmadımhoşgeldin cemre abla yeni sayılır 3 gündür falan var :hulya:
niye kuzum kaydirigubbakcemile2 abıt ne :uhm:
o ne nen:uhm:konuşcek bişi bulamıyom yaw abıt gibi bakıyom size-tatlicadiarzu-
sağol bitanemopuyorumnanaktanhoşgeldin cemre abla yeni sayılır 3 gündür falan var :hulya:
Geçmiş olsun canım nazar değmiş kuzuyamafoldumben
canım kıyamam rabbim nazarlardan korusun:Saruboceq:sürekli okuyon ama ne diyim oluyor işte ALLAH beterinden korusun sizde bebeğime dua edin ne olur çok göze geliyor fustugum
canım avatarıma koyayım bari resmini serra'nın ama MAAŞALLAH deyin ne olur
sırnaşık şeyşapşalın bizdeki diğer adı cnmkaydirigubbakcemile3uykum var gibi mirmirmirmiroyüzden öyleyim herhalde pasklıma ne olmuş dün bişimi oldu yine:uhm:geçmişe hiç bakmadım
hoşbldmm güzellerr
ya benmm de açılmıorrr msnn(
duygucmm nerelerdesn
hoş gördüüm bitanemopuyorumnanaktanbencede aynen katılıyom sana kötükedihüso
cemrem hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktan
hoşgeldinnn
:hulya::hulya::hulya:yeni bi kaç gün oldu geleli:hulya::hulya:
[/QUOTE .!.:teşekkür ederim bitanem hoş buldumopuyorumnanaktan
boşverın acılmasın
bızm gelınde anasına canlı yayın yapmaz:roflol:
-tatlicadiarzu-şapşallığım üstümde cnm onu dedimo ne nen:uhm:
sağol bitanemopuyorumnanaktan
mafoldumbenbu kızın yüzü ne zaman gülcek yaww hergün üzüyolar miniğimi:mymeka::mymeka:bilmiyorum cnm canım sıkılıyor yazmak bile istemiyorum diyordu bi ara sonra nasıl oldu bilmiyorum :sm_confused:
:roflol::roflol:boşverın acılmasın
bızm gelınde anasına canlı yayın yapmaz:roflol:
sıla naısl gelelım cnm bılmedığımız yer dil ayrı
hem benımkı hayatta ıstanbul u bırakmaz
bende baska memlekette yasayamam sanırm
haram yazmıştın önce ha büle oldum akannehirne hamarat kocan varmışşş
Allah bağada nasip etsin öle hamaratttttt kocee
cemremmm Şenizgünaydın şekerleropuyorumnanaktan
:hulya:bunu gördünüzmü ya çok tatlı cumartesiden beri giremedim yenimi acepakannehirakannehirakannehir
-tatlicadiarzu-konuşcek bişi bulamıyom yaw abıt gibi bakıyom size-tatlicadiarzu-
oyy ne güzelll :asigim:kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH
yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam
:roflol:Evet dün herkesin morali 0 dı komik olsun biraz gülelim diye koymuştum :roflol:
kocesi :gitme:uyy maşallahh ona
dün pasaklının nesı vardıCADIARZU
bende bi gtün gebelik topiklerinde gezinecek miyim acaba :gitme:gebelik topıgıne bir göz atıp geldim....opuyorumnanaktan
canımmmmmm geçmiş olsunn orda nazar değimiş olabilerkızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH
yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam
ınş nuranım
aşkım bıle 2 hafta bıze gelmedı dün sinrlenınce dedı
abın bana surat yapıyo ne öle ınsan güler nıye böle bunlar
senın gıbı safı bulmuşlar ezerler tabı hakkını ara dedı
abim hıc gülmuyo harbıden yengem desen ıkıde bı konuşmamıza dalıyo öle gıcıkkı
odama gıdıyom telle konusuyom ıkıde bı dankk dıye gırıyo ver ver telı bısey dıycem dıo
benım demedığım seylerı bak senın ıcın böle böle dedı dıo
Allah tan aşkım benım askım öle demez dıo
ohh bayramda başımı dınlycemm yangelıp yatıp askımla gezcem:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?