• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

ya sinir oldum mecbur muyum arkadaşım ben memnundum eski sürümden alla alla yaa delikafadulden olmuyo şekerim yüklendi açılmıyo bizimkilerin de olmadı.. msn siz kaldık iyi mi -tatlicadiarzu-

hadiii be tühhh iii olidi elimizin altında açılır belkimm ayy harbiden ne gerek var bende memnundum :bbo:

hoşgeldin cemre abla yeni sayılır 3 gündür falan var :hulya:

niye kuzum kaydirigubbakcemile2 abıt ne :uhm:
sırnaşık şeyşapşalın bizdeki diğer adı cnmkaydirigubbakcemile3uykum var gibi mirmirmirmiroyüzden öyleyim herhalde pasklıma ne olmuş dün bişimi oldu yine:uhm:geçmişe hiç bakmadım

sıla naısl gelelım cnm bılmedığımız yer dil ayrı
hem benımkı hayatta ıstanbul u bırakmaz
bende baska memlekette yasayamam sanırm

sürekli okuyon ama ne diyim oluyor işte ALLAH beterinden korusun sizde bebeğime dua edin ne olur çok göze geliyor fustugum

canım avatarıma koyayım bari resmini serra'nın ama MAAŞALLAH deyin ne olur:nazar:
canım kıyamam rabbim nazarlardan korusun:Saruboceq:

sırnaşık şeyşapşalın bizdeki diğer adı cnmkaydirigubbakcemile3uykum var gibi mirmirmirmiroyüzden öyleyim herhalde pasklıma ne olmuş dün bişimi oldu yine:uhm:geçmişe hiç bakmadım

bilmiyorum cnm canım sıkılıyor yazmak bile istemiyorum diyordu bi ara sonra nasıl oldu bilmiyorum :sm_confused:

o ne nen:uhm:

sağol bitanemopuyorumnanaktan
-tatlicadiarzu-şapşallığım üstümde cnm onu dedim

bilmiyorum cnm canım sıkılıyor yazmak bile istemiyorum diyordu bi ara sonra nasıl oldu bilmiyorum :sm_confused:
mafoldumbenbu kızın yüzü ne zaman gülcek yaww hergün üzüyolar miniğimi:mymeka::mymeka:

ula 11 kişi var diyo 6 isim yazıyo bu kespırların yuvasını yapcam hakaydirigubbakcemile
lady biri sensin demi çık ortayakaydirigubbakcemile

ne hamarat kocan varmışşş
Allah bağada nasip etsin öle hamaratttttt kocee
haram yazmıştın önce ha büle oldum akannehir
:roflol:

neyse amin diyim ben :Saruboceq: :roflol:
günaydın şekerleropuyorumnanaktan

:hulya:bunu gördünüzmü ya çok tatlı cumartesiden beri giremedim yenimi acepakannehirakannehirakannehir
cemremmm Şeniz
gördük dabe :roflol: :hulya:
konuşcek bişi bulamıyom yaw abıt gibi bakıyom size-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-
kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH

yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam
oyy ne güzelll :asigim:
bizde sultanahmete gidicektik kızlarla kalabalıkta kayboluruz diye gitmedik

geçmiş olsun benneyaptımki
Evet dün herkesin morali 0 dı komik olsun biraz gülelim diye koymuştum :roflol:
:roflol:
uyy maşallahh ona:nazar:

dün pasaklının nesı vardıCADIARZU
kocesi :gitme:
gebelik topıgıne bir göz atıp geldim....opuyorumnanaktan
bende bi gtün gebelik topiklerinde gezinecek miyim acaba :gitme:
dün regl sancısı vardı bende
kesin yumurtlama dönemi evde olsam kocemi gaza getiricektim benneyaptımki

kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH

yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam
canımmmmmm geçmiş olsunn orda nazar değimiş olabiler

ınş nuranım
aşkım bıle 2 hafta bıze gelmedı dün sinrlenınce dedı
abın bana surat yapıyo ne öle ınsan güler nıye böle bunlar
senın gıbı safı bulmuşlar ezerler tabı hakkını ara dedı
abim hıc gülmuyo harbıden yengem desen ıkıde bı konuşmamıza dalıyo öle gıcıkkı
odama gıdıyom telle konusuyom ıkıde bı dankk dıye gırıyo ver ver telı bısey dıycem dıo
benım demedığım seylerı bak senın ıcın böle böle dedı dıo
Allah tan aşkım benım askım öle demez dıo
ohh bayramda başımı dınlycemm yangelıp yatıp askımla gezcem:hulya:

aşkın gelince abin hiç yüzü gülmeyince bende bana surat yapıyor diye düşünürümm
akannehirakannehirakannehir sen aşkınla tflda konuşurken ver ver bişey divem diye teli alıyormu:1shok::1shok::1shok: hayatta sefmem kimseye yapmam yapmamdaaa çooook samimi olduğum insanlara bile yapmam
bide senin sölemediğin şeyleri sölüyorrrrrr:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Back
X