• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

konuşcek bişi bulamıyom yaw abıt gibi bakıyom size-tatlicadiarzu-

kso öncekı ıle 5 yıl yaşadım afedersın ağ.. mıctı gıttı
bununla 2 yıl olcak yedı benı bunlar yedıı

sorsan ben kötuyumm
sıfatlarında meymenet yok

kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH

yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam

yalnızken bişi dıyemıyom baskalarına benı kötu tanıtmak adına yapıyo
akşam dıo şu cocuğa 5 dk bak desem bakmazsınız bana laf atıy
dedım o senın cocuğun bende bakıyorum ama annesı sensın sen bakcaksın encok
dıo işte herkesın işi
ben iş yapmıyormuşum nan seytan dıo kıçını kaldrma
aksam bulasıkları yıkıo 3 tabak ben bı yıkıyom 82 parca yemek takımı 4 5 tencere ıvır zıvır
sorun o deılde laf cakmaları noluyosa

ınş cnm Şeniz
:Saruboceq:

olur
ama askımdan uzak olamamkı:gitme:
avatrdakı senın gözun mu laaakannehir
neen seni başklarına kötü tanıtmaya çalışıyormuş gıcık garu:mymeka:
seni bilen biliyorr o istediki kader kötü tanıtmaya çalışsın:lepi:
inş çoooooook mutlu ocan kardeşim inanıyorum ben bunaaaŞeniz

Günaydınlar iyi sabahlar cesur ve güzel gacılarkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar günaydın .. nasılsz buakşm misafr glck iftara sabahtan takılırım kızlrla diodm eltim aradı kahvaltıya gelckmiş:... özlüorm valla ben sizi

günaydınnnnopuyorumnanaktan
kolay gelsinnn
bizde seni özlüyorukkkkopuyorumnanaktan

günaydın şekerleropuyorumnanaktan

:hulya:bunu gördünüzmü ya çok tatlı cumartesiden beri giremedim yenimi acepakannehirakannehirakannehir

hoşgeldin cemre abla yeni sayılır 3 gündür falan var :hulya:

konuşcek bişi bulamıyom yaw abıt gibi bakıyom size-tatlicadiarzu-

niye kuzum kaydirigubbakcemile2 abıt ne :uhm:

ohhhhh alışveriş mi yaptınızzzzdelikafaduldendelikafadulden
ne alışverişiii bayramlıkmııııııdelikafaduldendelikafadulden
dava alışveriş yemek hazırlakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bugün burdasın yaaaaaa:lepi::lepi:

yalnızken bişi dıyemıyom baskalarına benı kötu tanıtmak adına yapıyo
akşam dıo şu cocuğa 5 dk bak desem bakmazsınız bana laf atıy
dedım o senın cocuğun bende bakıyorum ama annesı sensın sen bakcaksın encok
dıo işte herkesın işi
ben iş yapmıyormuşum nan seytan dıo kıçını kaldrma
aksam bulasıkları yıkıo 3 tabak ben bı yıkıyom 82 parca yemek takımı 4 5 tencere ıvır zıvır
sorun o deılde laf cakmaları noluyosa

ınş cnm Şeniz
:Saruboceq:

olur
ama askımdan uzak olamamkı:gitme:
avatrdakı senın gözun mu laaakannehir

tamam iste askinda gelirrr kaydirigubbakcemile2
ben sölerken onuda kast etmistim.. :icecream:

kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH

yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam

ohh negüzel iyi etmişiniz bu sene biyere gitmek nasip olmadı oyy kıyamam ona geçmiş olsun :emir_bebek:

geçmiş olsun canım ben nazara çok inanırım öyle kalabalıktan gelince mutlaka nazar duası oku canımm. resmini koysana bakalım acukk..

Allahımda seni bununla deniyo demek ki sabret sende böcüküm az kaldı zaten evlenince biter nasılsa oda Allahından bulur :delphin:

dün öle sinirlendımkı
işyerımde ağlıyom evde ağlıyom ne zmn gulcem ben dıom benımkıne kızdım
oda dıo sana o eve gt dıyen kım
gel yanıma hemen nıkah edelım ev buluruz
eşyada takstle alırız az az
demesı kolay bu erkeklere tabı:gitme:

pasaklım nerde kaldı yaa

günaydın şekerleropuyorumnanaktan

:hulya:bunu gördünüzmü ya çok tatlı cumartesiden beri giremedim yenimi acepakannehirakannehirakannehir

hoşgeldinnn
:hulya::hulya::hulya:yeni bi kaç gün oldu geleli:hulya::hulya:
ne hamarat kocan varmışşş
Allah bağada nasip etsin öle haram kocee

kızzz haram kocayı ne etcennnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

tövbe tövbe HAMARAT elim sürçmüşşşş:kedi:
bi taraftan fatura işliyordum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:kedi:

ınş nuranım
aşkım bıle 2 hafta bıze gelmedı dün sinrlenınce dedı
abın bana surat yapıyo ne öle ınsan güler nıye böle bunlar
senın gıbı safı bulmuşlar ezerler tabı hakkını ara dedı
abim hıc gülmuyo harbıden yengem desen ıkıde bı konuşmamıza dalıyo öle gıcıkkı
odama gıdıyom telle konusuyom ıkıde bı dankk dıye gırıyo ver ver telı bısey dıycem dıo
benım demedığım seylerı bak senın ıcın böle böle dedı dıo
Allah tan aşkım benım askım öle demez dıo
ohh bayramda başımı dınlycemm yangelıp yatıp askımla gezcem:hulya:

Geçmiş olsun canım nazar değmiş kuzuyamafoldumben

ohh negüzel iyi etmişiniz bu sene biyere gitmek nasip olmadı oyy kıyamam ona geçmiş olsun :emir_bebek:

geçmiş olsun canım ben nazara çok inanırım öyle kalabalıktan gelince mutlaka nazar duası oku canımm. resmini koysana bakalım acukk..

sürekli okuyon ama ne diyim oluyor işte ALLAH beterinden korusun sizde bebeğime dua edin ne olur çok göze geliyor fustugum

canım avatarıma koyayım bari resmini serra'nın ama MAAŞALLAH deyin ne olur:nazar:

Back
X