valla jazmin şiştimm artıkk yaaa!!!:bbo:Canım belli yaşlarda oluyor maalesef çocuklarda takıntı:ecrin_bebek:
Elbet geçecek;ama geçene kadar da sen kendinden geçmiş oluyorsunkaydirigubbakcemile
vallaa benim şimdidki aklım olsaaaa daha önce yapardım diyorum hepppp, ama işte yaşamadan anlamıyosunnn, yaşamak lazımmm.....senin yaşın kaçtı canım
kısmet işte bu işler.
planlar dahilinde olmayan bir şey ölüm...
muhakkak bi hayır vardır ama bundan sonra çok zor olacak.
ben işe başlamaya gidicem taa istanbula.
izin de alıp gelemem. kurban bayramına kalacak.(tatil de haftasonuna denk geliyo)
o zaman da kar kış olur diye korkuyorummafoldumben
zaman az, benim yolum tam 17 saat sürüyo vs vs...
off nolcak bilmiyorum hiç:çok üzgünüm:
beni goren yokkkk:gitme:
valla jazmin şiştimm artıkk yaaa!!!:bbo:
tam bir manyaklık durumundayımm ne kıyabiliyorumm içimm acıyooo kızınca ama kızmayınca da iyice sapıtıyoo çok zorr çocukkk kıı benimkii!!akannehir
ders çalışacamm güya program yapmam lazımm ama kızz durr bilmiyoo hiçç!!hihoyyyt
sabahh başlıyooo enerji hapı yutmuşş gibi hadi dışarı çıkalım hadi artkadaşım gelsin hadi parka hadi marketee!...hihoyyytkafamçokkarıştı
dün var ya hepimizin pestilii çıkmıştı eve geldiğimizde bu içeri girmeden ben oynayacammm bisiklet sürecemm diye ağlamaya başladıı bismillahh yemek yiyelim nefes alalımm yokkk!! neyse bisiklete bindi koşturdu oynadıı gün bitti banyosunuu yaptıı yokkk uyuumiiii!!!akannehir
ne etcemm bilmemmm!!!:1no2:
derın götur nan nolcak gezsın az
bızımkılerde dün başladılar
abımın kızı cok cıngane bişi dedım bu kesın ağlar okulda ablamın kızı ağlamaz tersı olmuşş
abımlerın evının hemen yanında okul vardı yıkıldı 1 yıllığına cocuklar baska semtlere dağıtıldı
ve ığrenc bı yer düştü
haberlerde hep cıkar adamlar saksıda bılem uyuşturucu uretıyoo
karabayır adı
orda ve tınercı cıngene hırsız dolu
yengm bu yıl göndermesem mı dıo
1,5 yasında oğluda var cok zorluk cekecek bakalım ne etcekk
ablamın kızının okulu cok yakın dun gıtmış ağlamak uzereyken ablam ayıp demış susmuş bugun gıdem bakem ne anlatcak
kızz benim işim oo üretim yapıyo çalıştığım şirkett.
kızz böcükk oynatmaz olur muyız kıı??:a015:beni goren yokkkk:gitme:
Anlıyorum canım;ama hemen sıkılıp üzülme ama.:teselli:
Karda kışta olsa sonuçta o gün sizin en mutlu gününüz olacak.opuyorumnanaktan
İnşallah herşey yoluna girer canım en yakın zamanda:Saruboceq:
valla jazmin şiştimm artıkk yaaa!!!:bbo:
tam bir manyaklık durumundayımm ne kıyabiliyorumm içimm acıyooo kızınca ama kızmayınca da iyice sapıtıyoo çok zorr çocukkk kıı benimkii!!akannehir
ders çalışacamm güya program yapmam lazımm ama kızz durr bilmiyoo hiçç!!hihoyyyt
sabahh başlıyooo enerji hapı yutmuşş gibi hadi dışarı çıkalım hadi artkadaşım gelsin hadi parka hadi marketee!...hihoyyytkafamçokkarıştı
dün var ya hepimizin pestilii çıkmıştı eve geldiğimizde bu içeri girmeden ben oynayacammm bisiklet sürecemm diye ağlamaya başladıı bismillahh yemek yiyelim nefes alalımm yokkk!! neyse bisiklete bindi koşturdu oynadıı gün bitti banyosunuu yaptıı yokkk uyuumiiii!!!akannehir
ne etcemm bilmemmm!!!:1no2:
hee bambikk çokkk fenaaa vallaaa!!!!a.skızın da çok cadolozmuş kaydirigubbakcemile3 bakışlarından da belli ama çok ta tatlı ya yerim onu benn çok cimcime bişeyy Şeniz
burda herkese dua ediyom :ecrin_bebek:lady benım içinde dua et emı
söyleme seklı naparsan yap seklınde ıdı
onu kırmak deıl ıkna edıp öle gtmek ıstıyorum
sonra annemler gelcek 1 1,5 ay sonra
ama onu kırarsam gıttığım yerden bıle zevk alamam
derinim gitmek istemiyorum
lady yok kııı gitsek onlarda gelir aaa ayıpsın onlarsız olurmu
canım Şenizbeni goren yokkkk:gitme:
20 yaşındayım ama 2 gün sonra doğum günümm opuyorumnanaktan 21 den gün alacağım yani..
Şu an erken olduğunu düşünüyorum. Kasım 29.da nişanım olacak. Sonra da çok ara vermeden düğün istiyorlar. Yani evliliğe önce bir alışmalı kendimi adapte etmeliyim.. Sonra bazı hedeflerim var onları başarırsam çocuk son plan yani. Okumayı düşünüyorum. Lise mezunuyum açıktan girdim üniversiteye ama iki yılda kaldım :gitme: Aşkım da bırak düğün olsun bu sene de yazılma dedi. Düğünden sonra bende yardım ederim gerekirse kursa falanda gidersin açıktan bitiririz Allahın izniyle dedi. Bakalım inşallah başarabilirim. Çok istiyorum üni. mezunu olmayı :sinifsinif:
jazminnn benim kardeşim de öyleydiiia.s bu kızz ama dayıya çekmişşş vallaaaa!!!Canım Allah kolaylık versin.Annelik zor;ama senin işin 2 kat daha zor.Anladığım kadarıyla bıcırığın baya hiperaktif,kardeşim de öyleydi tatlım.Ama büyüdükçe duruluyorlar.Şimdi kardeşimi dışarı zor çıkarıyoruzakannehir
jazminnn benim kardeşim de öyleydiiia.s bu kızz ama dayıya çekmişşş vallaaaa!!!
annem de bunun gibii duramaz hiççç çokk benziyolarr vallaa!!!a.s
tünaydın kızlar
oşın noldu bebişim
cümleten herkesin kadir gecesi mübarek olsun kızlar ALLAHım dualarımızı kabul etsin inşallah
derın okul seçım şansın yok okullarda lıste var ısım nerde cıkarsa orda olmak zornda cocuklar bızm burda öle yanı
yakın okullar cıkıyo genelde
oşın cnm sımdıden uzme kendını bakalım onlar ne dıycekler
pasaklım kelebnk h geldınız
ben cıkıyommm gene iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?