Cesur ve Güzeller

canım ya bidaha gidememe imkanın varsa annenin yanına git bence
annecin nasıl özlemiştir seni
görünce çok sefinirr
köye gitmeden aşkınla gezersin akrabalar gidersin sonrada yıllık izin alıp köye gidersin
çok iyi düşünmüşün benceee:lepi::lepi::lepi::lepi:

sağol cnm :gitme:hafiften midemde bulanıyor ben en iyisi gidip yatayım biraz konuşcek halim yok size iyi sohbetler:a015:

öğrensin dabeee:lepi::lepi::lepi:

kızın hava değişimi üşütüp hasta olabiler:ecrin_bebek:mafoldumben

tabı bu sadece şuan düşündüğüm bırazdan bana eserler gene:bbo: bu aralar kafam cok karısık yaa
bıde kötu tarafı var
yengemler orda olcak abım döncek ben o mendebur karıyla dönmek zorunda kalcamm
ben korkarım sen gel dıo sankı para varda demıyokı bılet alak:mymeka: pıslukk
ben ıstıyomkı annem babamla olam sadece onun sıfatını görmeyımm

:1ninca:
hay ben o yengeyin sıfatınaaa :1ninca::mymeka::mymeka:
hanfendi korkuyormuş:mymeka::mymeka: gel demeyi biliyor yaaa bileti alıversin sanada pisluk kötükedihüso

Ey Rabbimiz! Gücümüzün zayıflığını, çaremizin azlığını ve insanlarca önemsenmeyişimizi sana şikayet ediyoruz. Bizi kendi gözümüzde küçük, fakat insanların gözünde büyük eyle.

Ne yerler de Ne gökler de;Mümin kulunun kalbine huzur veren RABBıMıZ, hakkımızda hayırlar nasip eyle... Dualarımızın çoşkunlukla semalara ulaşmasını, secdelerimizin kabe duvarlarında yer bulmasını, kelamının geçtiği her dalda her damlada Seni ana bılmeyı, anlayabılmeyi ve huzurla kapında bekçilerin olabılmeyı nasip eyle...

Duamız,, Cemalini kalbımızden hiç ayırma Sen ki! dünyaya gözlerimizi açtığımızda berraklık ve saflıkla gözlerimizin pınarındaydın; ahirete ulaşırken de berrak ve saflık nazarından bır yudumda gözlerimize nasip eyle...

Ey Rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, her türlü günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, cennet ve Cemalinle şereflenmeği ve cehennemden kurtuluşu dileriz.
Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz.

Acziyetimi sana bildiriyoruz; RABBıMıZ... Senden şefaat diliyoruz; YARADANIMIZ... Lutfundan yüreklerimize ihsan serinliği vermen için duacıyız...Duaların, tek niyeti tek ümidi, bizleri koru, Aşkınla; sevdan kalbimize sevgililer nasip eyle...

Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.

Ey Rabbimiz! Ciddiyetimizi şakamızı, zulmümüzü ve haksızlıklarımızı, hatamızı, kastımızı mağfiret buyur. ıtiraf ediyoruz ki bu kusurların hepsi bizde vardır, ihsan ettiğin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme.

Ey Rabbimiz! Her işimizde esas olması itibariyle dinimizi ıslah et. ıçinde geçimimiz olan dünyayı ıslah buyur. Döneceğimiz yer olan ahiretimizi ıslah et. Hayatı her türlü hayırları artırmamıza vesile kıl. Ölümü de her türlü şerlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.
Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle

Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doğru yolda azim ve sadık diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki düğümleri çöz, onları güçlendir ve istikamet ver. ıçimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.
Ey Rabbimiz! Senden hayırlı işler yapmayı, kötülükleri terk etmeyi, fakirleri sevmeyi, bizi bağışlamanı, bize merhamet etmeni ve insanların fitnesini murat buyurduğunda fitnelere düşmeden bizi vefat ettirmeni dileriz.

YA RAB; RABBıNıN adıyla oku dileğinin adımı Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafanın gül kokulu avuçlarıyla Sana yöneldiği dualarında bizleri haberdar eylediğin gibi bizlerinde dualarından Güllerin Peygamberi Efendimiz Ahmedi haberdar eyle...

Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz
Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve gönül zenginliği istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmış, tertemiz kalpler lutfeyle .

Ey rabbimiz ; Aşk ile yanmayanlar öleceğin sanmayanlar sözlerini dile getiren kulların arasında yüreğimi ve yüreklerimizi dualarla süslemeni ümit ediyoruz... Ölümün bakiliği gökyüzüne ulaştığı an ki! O an Sen hep varolacaksın, Af kapında dizilirken sonsuz merhametinden bizleri de gül kokularıyla sevindir...
Amiiiiin...

Tüm müslüman aleminin MÜBAREK KADıR gecesini hayır ve bereketle yaşaması ve hayırlara vesile olması dileklerimle, .
Hayırlı kandiller ...

günaydınnn kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsunnnn!!!!:Saruboceq:
kızımm bugünn şaşırdı yinee akannehirbende okulaa gidecemm diyee ağlıyooooooo!!!!kafamçokkarıştı

ee dabe orası öle bende rahat edemem başkasının efindeekaydirigubbakcemile5
hele başkasının efinde uyuyamam:1ninca:

aytege çitos hoşgelmişiniz
aleyküm selambuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

nasılsın datlummmmmmm, antalya yağacak gibi, sabah altınovadaydık şeker gübre falan aldıkkk.......

kızlar bu bayramda eşim hani çanakkaleye gitmek istiyorduya bende istemiyordum akşam diyorki ne yapacagız bayramda bende evde yatacagız dedim kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: allah iyiliğini versin emi, eee peki çanakkalede kim var ki gitmez istiyor kocen.

sen bu çocuğuuu kaçırmaa sakınnn maşşalllaahh çok çalışkan , çalışkan adam iyidir...

kızımm bugünn şaşırdı yinee akannehirbende okulaa gidecemm diyee ağlıyooooooo!!!!kafamçokkarıştı

Duyguegem ve derinim hoşgelmişinizŞenizŞeniz
derin kızın pek akılı maşallah baksana şimdiden okulu gitcem diyorr:lepi:

nasılsın datlummmmmmm, antalya yağacak gibi, sabah altınovadaydık şeker gübre falan aldıkkk.......

iyiyim canım sen nasılsın
ama bayramda yağmasındaaa

ya bıktım bu halimden... Şöyle keyfim yerine gelse ne olur.. Bayramda tekirdağa gidebiliriz kuzenime.. Belki o zaman açılırım.. Havalar da kapalı hep ruhum sıkılıyor sanki... delikafadulden

bende bekarken öyleydim evlendikten sonra bebek yapınca geçiyor iç sıkılmaları canımm, hattaa hiç için sıkılmıyorrr acil bebek yappp :hulya::hulya:

Günaydın canımcım a.s.

Amin canım,seninde:Saruboceq:

Anaakannehir Nerden çıkmış şimdi o kaydirigubbakcemile3

senim kızın kaç yaşında canım foto koysana görsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…