Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bekarken öyleydim evlendikten sonra bebek yapınca geçiyor iç sıkılmaları canımm, hattaa hiç için sıkılmıyorrr acil bebek yappp :hulya::hulya:
gezmeye değil duaya gitmek istiyom :mymeka:lady amma gezıyon nan benıde götrsen keske bugun cok kalabalıktır ora
aynen :hulya:vallahi haklısın lady beni kral dairesine koysalar yine de evim evim deerimmm :umursamaz:
ben çok uyudum kalırım ederimee dabe orası öle bende rahat edemem başkasının efindeekaydirigubbakcemile5
hele başkasının efinde uyuyamam:1ninca:
hee noldii okızlar bu bayramda eşim hani çanakkaleye gitmek istiyorduya bende istemiyordum akşam diyorki ne yapacagız bayramda bende evde yatacagız dedim kaydirigubbakcemile3
deme şekli nasıldıkarar deıl aslında bı düşünce ama askıma demedım da
sımdık benımkı çalışcak bayramda 1 2 gun ızınlı sanırım o gunlerde bıgun bıze gelıp gezelım dığer gun akrabalara gıdelım dıom
sonrada ben yıllık ıznımı alıp köye gıdem
zaten şuan bılet yok
annemı cok özledım belkı gelınce cok zorluk cekerım ama bıdaha gıdememe şansım var
tabı benımkıne demedım ama dün kızgın olduğu bellıydı
dedım annem benı özlemış gtcem
tabıkıde annen cağırıyosa gtmelısın bu senın kararrın ben karışamam falan dedı ama deme şeklı farklıydı
2 gundurde bı konuşamıyozkı
işte cok yoğunnn ıkı kelıme asla edemıyoruz işten cıkıyo markete gıdıyo gece 2 oluyo uyya kalıyo
sonra sahura kalkıo bıde sbh 6 da işe gdııyooffffffffff
okul mu akannehirgünaydınnn kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsunnnn!!!!:Saruboceq:
kızımm bugünn şaşırdı yinee akannehirbende okulaa gidecemm diyee ağlıyooooooo!!!!kafamçokkarıştı
günaydın arkadaşlar,
Kadir geceniz mübarek olsun.
çok sıkıntılıyım yaa.
dün sevdiceğimin anneannesi vefat etti.
e bizim de pazar günü sözümüz olacaktı.
galiba gelemeyecekler. offf.
şeker gübreyii ne etceksinizzzz?:sm_confused:nasılsın datlummmmmmm, antalya yağacak gibi, sabah altınovadaydık şeker gübre falan aldıkkk.......
günaydın arkadaşlar,
çok sıkıntılıyım yaa.
kevserr gitmiyonn muu kııı???:sm_confused:
nurancığımm benii çatlatıyoo sabahtan berii başım ağrıdı yaaa!!!akannehir
jazminn ne bilemm hep okul mevzusu var evde babası okula gidiyoo,çocukları okula giderken görüyoo işim var benimm bakalım nolcakkk??benneyaptımki
bir de winx takıntısı deli ediyoo benii winxli kıyafetten başka giymek istemiyoo kirli sepetinden çıkarıp giyiyoo yaaa!!!delikafadulden
dün sabah doktora gidecem yarım saat bunu giydirmek için uğraştım!kafamçokkarıştı
hergün aynı konu şimdi de teyzeme yapıyorr hayır bunu giymemm diyeee!!!akannehir
allah rahmet eylesinn oşınnn!!günaydın arkadaşlar,
çok sıkıntılıyım yaa.
Yok önce bir evlenelim evliliğimizin tadını çıkartalım yaşım genç şöyle 5 yıl sonra falan inşallah.. Yani şu an ki planlarım öyle.. Çalışmak lazım yatırım yapmak bebişimize zemin hazırlamak lazım opuyorumnanaktan
Ama sizin için çok güzel oluyordur eminim... Allah zamanı gelince bizlere de nasip eder inşallah :Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlama oyy üzüldüm canım yaaaa.
Günaydın canım.Seninde canım mübarek olsun.
Herşeyde bir hayır vardır canım.Üzülme,sıkılma.:1hug:
şeker gübreyii ne etceksinizzzz?:sm_confused:
benim akıllı kocam da bana aldırdııı sonraa bahçedekii bütünn biberlerii yaktııı!!!:1shok:
lady benım içinde dua et emı
söyleme seklı naparsan yap seklınde ıdı
onu kırmak deıl ıkna edıp öle gtmek ıstıyorum
sonra annemler gelcek 1 1,5 ay sonra
ama onu kırarsam gıttığım yerden bıle zevk alamam
oşınım hayırlısı olsuncnm üzülme bıkaç hafta sonra olur ınş