Cesur ve Güzeller

Evlilikten falan bahsetmişsiniz ah kızlar ah...senağlama

Seneye benim düğünüm var yazın yani 2010'da....Nisan ayında söz kesimi yapıldı çok sade sadece annem babamsenağlama Nişanım olacak yine aile arasında evde ama sanırım düğün öncesi kına günü niyetine yapılır ancak.kaydirigubbakcemile3Bir türlü olamadı da....:oklava:

bende nişanımı aile arası istemiyorum şöyle çalgı çengili istiyorum

tabe ozamanın şartları ne gerektirir bilemem:1ninca:

Seneye benim düğünüm var yazın yani 2010'da....Nisan ayında söz kesimi yapıldı çok sade sadece annem babamsenağlama Nişanım olacak yine aile arasında evde ama sanırım düğün öncesi kına günü niyetine yapılır ancak.kaydirigubbakcemile3Bir türlü olamadı da....:oklava:

noldu guzum günmü belirleyemedinizCADIARZU

yok kiz ne zenginligi..diyom ya anneannesi almis..
aslinda bana kalsa bende selcuga veriyordum gidip dügün borclarini kapatsin diye ama annem cingar cikti verdirtmedi bana :roflol:
iyikide verdirmemis diyorum simdi..oh kösede duruyor..selcuk tam olarak ne kadar oldugunuda bilmiyor :lepi:
istedigim gibi satip yenisini alabilirim..annemde hain planima katildi..diyor seneye mersine degilde erdemliye gideriz,selcuk gili tanimayan bir kuyumcuya hahhaha :roflol:

Sılacım pek gösterişliymiş.Güle güle kullan diycem ama takmak için çooook gösterişli.Zaten yatırım amaçlı aile yadigarı demişsin....zemuszemusSen ilerde bunun parasını kullanıcam diyorsan bunu zarar etmeyen kalın bileziğe çevittir.Kuyumcular bilirler...Şöyle çok kalınından ,satınca değeri hiç gitmez.Ama bu şekilde sakalrsan sattığında işçilik düşer...Bileziği de kasada falan saklarsın.Sattığında iyi para eder....

iştee elinn adamıı öğretiii pasaklımm!!a.s
neyse geçiyoo canım yaa Allah sağlık versin ama bizim gibii eş de zor bulurla valla şöylee etrafıma bakıyorumm daa çokk zorr ne karılar varrr istedikçe istiilerr!!CADIARZU
ben de şükredip Allaha sığınıyorum ve herşeyin hayırlısı olsun diye dua ediyorum!!!:Saruboceq:

evet canım bizde öyle halimize şükrediyoruz hep
bizden daha beter durumda olan insanlar var
biz çok şükür ki kazanıyoruz ödeyebildiğimiz kadarını ödüyoruz
1,5 sene oldu bitecek inşallah borçlarımız yılbaşından sonra :Saruboceq:

09.09.2009

Ay Boğa burcunda.

Kova
Sevgili Kova, gruplara ve arkadaşlara her zamankinden daha büyük bir özveriyle yaklaşabilirsiniz. İnsani bir amaç için bir organizasyonda görev almak veya başka yollarla insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Ay’ın enerjisi dikkatinizi evle ilgili konulara çeviriyor. Ev ortamları kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Balık
Sevgili Balık, hızlı tempolu ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Bu tempoda rahat ilerleyecek ve evle ilgili konular dışında fazla zorlanmayacaksınız. Evle ilgili konulardaki yoğun aktivite dikkatinizi dağıtabilir ve ayrıca bazı sosyal programlarınızla çatışabilir. Sürekli yolda olabilir veya telefonla konuşabilirsiniz.

hee bugünde bildii :lepi:

ya nolur eklediğiniz resimleri bana da mail atın ya
meraktan çatlıyorum burada ama
yüzükler setler bilezikler merak ediyorum ya mafoldumben mafoldumben

o da olurr Allahın izniylee ladyimm canımm benim!!:1hug:
sılaa benimkinin de anneannesii çokk istemişş emme göremedii keşkemm göreydii şincii kemiklerii sızlıyodurrrrr!!!:a015:
vallaaa yatırım amaçlı bişeyler de yapabilirsin illa ki yerine takı alma kullanmıyosan öyle şeyler!!:sm_confused:
inşallah :gitme:
mekanı cennet olsun anneannecinin :a015:

nişanı kız tarafı yapar bersucum neden olmadı benneyaptımki

aslinda bana kalsa bende selcuga veriyordum gidip dügün borclarini kapatsin diye ama annem cingar cikti verdirtmedi bana :roflol:
iyikide verdirmemis diyorum simdi..oh kösede duruyor..selcuk tam olarak ne kadar oldugunuda bilmiyor :lepi:
istedigim gibi satip yenisini alabilirim..annemde hain planima katildi..diyor seneye mersine degilde erdemliye gideriz,selcuk gili tanimayan bir kuyumcuya hahhaha :roflol:

benim annem öle değil işte Çok üzgünüm çoook
benimle hain planlara katılmii yazık günak lafları ediyom o zamanda sinir oluyom :1closedeyes:
valla ananı dinle sırtın yere gelmesin :roflol:
ama ne alcam iste onu soruyom sizeee :delphin:

pırlanta istiyodun ya kocemen onu al :delphin:
bşde bulgarı dedin onu al :lepi:

ben düşkün değildim
ama sonra sevmeye başladım :kedi:
2 tane tektasım var biri taa 8 yıl önce 1. haftamızda takmişti kociş bana
bide nişanda taktı okka
ama şimdi beyaz altın olarak istiyom çok mu şey istedim benneyaptımki
100 tl mi ne la yüzükler :delphin:

Rabbim nasip eder inşallah öyle bi yüzük :1hug:

Valla bılmem kı hıc duskunlugum olmadı, takıya, altına vs....

Ben keş severım dermsıım... kaydirigubbakcemile3 Takmasına duskun degılım belkı ondandır..

Sadece alyansımı takıyorum o kadar, bırde ozel gunlerde tek tasımı.. :roflol:

Sılacım pek gösterişliymiş.Güle güle kullan diycem ama takmak için çooook gösterişli.Zaten yatırım amaçlı aile yadigarı demişsin....zemuszemusSen ilerde bunun parasını kullanıcam diyorsan bunu zarar etmeyen kalın bileziğe çevittir.Kuyumcular bilirler...Şöyle çok kalınından ,satınca değeri hiç gitmez.Ama bu şekilde sakalrsan sattığında işçilik düşer...Bileziği de kasada falan saklarsın.Sattığında iyi para eder....

bersummm...sagol fikrin icin..bende öyle birsey düsünmüstüm..
ama ne kalinlikta olur o bilezik yav :roflol:
birde aile yadigari degil cok sükür..hani anneannesi dügüne yakin gidip almis..
yillardir onda durmus olsa hatira der satamazdim :kedi:

bende nişanımı aile arası istemiyorum şöyle çalgı çengili istiyorum

tabe ozamanın şartları ne gerektirir bilemem:1ninca:

Nasıl istiyorsan öyle olsun nurancım bir daha gelmiyor o günler.Çalgılı yapın siz de....zemuszemus

noldu guzum günmü belirleyemedinizCADIARZU

Sitom benim,gün konusu açılmıyor.Zaten ailesi hiç bir şeye karışmadığı için maddi anlamda sözlümle biz belirliycez....Geçenelrde acaba nişan olmasa mı dedim ama sonra dedim nişansız olmaz.Çünkü sözde sadece ve sadece yüzük takıldı.O da benim beğendiğim tarzda bir şey olsun dedim,14 ayar biraz kalın alyansa benziyor....Sözlüm de yüzük takmak istiyorum dedi kendine alıyordu,onu da biz ödedik yok mok dese de....Her neyse işte.Onun dışında nasıl olsa nişan olacak diye ne nişan kıyafeti aldık ne bir şey.İçimde kaldı yani.Nişanda da sade ama şık bir abiye giymek istiyorum ben...senağlamasenağlamaTatlı alınırken dağıtacaksanız fazla alalı mdediler ona da iyi niyetli annem ve ben dedik nasıl olsa nişanda dağıtılacak(burda adet öyle) ona da yok dedik...Saçıma da gittim basit dalgalı bir şey yaptırdım kendim...Görmüşsünüzdür zaten bazılarınız eklemiştim resmimi....Yani o yüzden sonra dedim niye olmasın nişan....Ben takısında falan değilim de...Yine d einsanın içine batıyor.Zaten sözlüm de olmasın diye bir şey demedi ama ne zaman olacağı da belli değil,konuşulmuyor bile şu an.Olacağı söyleniyor ama Allah bilir ne zaman....:oklava:

benımde annem yoktu sözumde
nışanlımda onlar olcak söz gıbı evde olcak masraafa gerenk yok
düğünde nıkah olcak
kına gecemde cok eğlencelı olcak ınş:Saruboceq:
sız gun aldınız mı

:

benimle hain planlara katılmii yazık günak lafları ediyom o zamanda sinir oluyom :1closedeyes:

pırlanta istiyodun ya kocemen onu al :delphin:
bşde bulgarı dedin onu al :lepi:

pirlanta istemiyodum ben bee atma :dilcikar:
güzel taki istiyom..söle gün icinde daha dogrusu bi yere gittigimizde takabilmek icin :icecream:
ooo benim annem fenadir yavv Çok üzgünüm çoook

sıla yuhh nan o nee
ahh ahh banada alsalar yaa
3lü burma bılesık al
zarar etmezsın olmadı kelepce al olmadı bana ver

hayırlısı olsun bersucuğumm!!!

vallaaa çokk iyi etmiş bence de annen akıllı kadınmışş!!!

aminn ladyimm!!!

ne yapsınn kadınn lady yaa demek kii onlarla uğraşacak gücü bulamii kendinde!!

evet canım bizde öyle halimize şükrediyoruz hep
bizden daha beter durumda olan insanlar var
biz çok şükür ki kazanıyoruz ödeyebildiğimiz kadarını ödüyoruz
1,5 sene oldu bitecek inşallah borçlarımız yılbaşından sonra :Saruboceq:

bizim de bir senemiz kalmışşş!!
ohh çokk iyi pasaklımm!!:lepi:

nişanı kız tarafı yapar bersucum neden olmadı benneyaptımki

Ladym bizim adete göre nişanı erkek tarafı yapıyor...Bizim burda öyle canım,gerçi adet falan geç de....Tamam her şeyi biz aldık diyelim zaten aile arasında olucak,gelin nişanı ayarladık gelin buyrun mu diycez...Onlar da bayram eder hazıra konduk ne kızlar varmış der.Yüz bulurlar anlıycağın....o türden......

bersummm...sagol fikrin icin..bende öyle birsey düsünmüstüm..
ama ne kalinlikta olur o bilezik yav :roflol:
birde aile yadigari degil cok sükür..hani anneannesi dügüne yakin gidip almis..
yillardir onda durmus olsa hatira der satamazdim :kedi:

Ne düşünceliymiş anneannesi nur içinde yatsın sılacım....Hayırlı işlerde kullanın inşallah onları......a.s.

güzel taki istiyom..söle gün icinde daha dogrusu bi yere gittigimizde takabilmek icin :icecream:
seninn çokk güzell yeşil gözlerinn var yaa yeşill taşlıı bi set al kendinee!!!
çookk yakışırr!!!:lepi:

benımde annem yoktu sözumde
nışanlımda onlar olcak söz gıbı evde olcak masraafa gerenk yok
düğünde nıkah olcak
kına gecemde cok eğlencelı olcak ınş:Saruboceq:
sız gun aldınız mı

Böceğim hayırlı olsun.Ben de nişanı şatafatlı istemiyorum yine evde aile arasında istiyorum.Bir de bir tek abim var,iki kardeşiz o hiçbir şeyimde bulunamadı nişanımda bulunsun istiyorum,yurtdışında yaşıyolar.yeğenciklerimi de istiyorum ben..senağlamasenağlama

Valla bılmem kı hıc duskunlugum olmadı, takıya, altına vs....
Ben keş severım dermsıım... kaydirigubbakcemile3 Takmasına duskun degılım belkı ondandır..
Sadece alyansımı takıyorum o kadar, bırde ozel gunlerde tek tasımı.. :roflol:
yok ben altın takmam kıs alyansımdan başka bişi yoktuır üzerimde kaydirigubbakcemile3
özel günlerde dediğin gibi tektaş takarım küpem var beyaz altınlı onu takarım okka :ecrin_bebek:
Sitom benim,gün konusu açılmıyor.Zaten ailesi hiç bir şeye karışmadığı için maddi anlamda sözlümle biz belirliycez....Geçenelrde acaba nişan olmasa mı dedim ama sonra dedim nişansız olmaz.Çünkü sözde sadece ve sadece yüzük takıldı.O da benim beğendiğim tarzda bir şey olsun dedim,14 ayar biraz kalın alyansa benziyor....Sözlüm de yüzük takmak istiyorum dedi kendine alıyordu,onu da biz ödedik yok mok dese de....Her neyse işte.Onun dışında nasıl olsa nişan olacak diye ne nişan kıyafeti aldık ne bir şey.İçimde kaldı yani.Nişanda da sade ama şık bir abiye giymek istiyorum ben...senağlamasenağlamaTatlı alınırken dağıtacaksanız fazla alalı mdediler ona da iyi niyetli annem ve ben dedik nasıl olsa nişanda dağıtılacak(burda adet öyle) ona da yok dedik...Saçıma da gittim basit dalgalı bir şey yaptırdım kendim...Görmüşsünüzdür zaten bazılarınız eklemiştim resmimi....Yani o yüzden sonra dedim niye olmasın nişan....Ben takısında falan değilim de...Yine d einsanın içine batıyor.Zaten sözlüm de olmasın diye bir şey demedi ama ne zaman olacağı da belli değil,konuşulmuyor bile şu an.Olacağı söyleniyor ama Allah bilir ne zaman....:oklava:

kuzum nişan sizin taraf belirler tarihini koyun şu tarihte nişan yapıyoruz deyin gelirler :sm_confused:
nişan için damat tarafıyla konusacak bişi olmaz yani kız tarafı yapacağı için
yanlış mı biliyom kafamçokkarıştı

aman neyse pardon lülülülülülü
özel bi günde altın takam diyosun sırnaşık şey
kuyumcuya gidip beğenecen
araban far mı :ecrin_bebek: yoksa araba alınırmı nan o paraynan fisfisfis

iyidir öyle anne :gitme: benimki benden saf :sinifsinif:

seninn çokk güzell yeşil gözlerinn var yaa yeşill taşlıı bi set al kendinee!!!
çookk yakışırr!!!:lepi:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Ne düşünceliymiş anneannesi nur içinde yatsın sılacım....Hayırlı işlerde kullanın inşallah onları......a.s.

kizz öldürdün kadini daha yasiyorr :roflol:

Back