Cesur ve Güzeller

napuyonuz cesur ve güzeller yeni mekan burasımı
hı hı hem orası hem burası nerde kalabalık varsa soppet ediyok kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk yavrilerrrrrrrrr..........

hepinizi özledin be .............anca net geldi.........konyada yagmır başldı hayırlı rahmetler olsun işallah istanbuldaki vefat edenlere allah rahmet etsın zor durumdakilerin yardımcısı olsun.......
fena gök gürlüyor..............yagmur çok fazla yagıyor..........

böcük sende olsa olsa azman garu olur delüüüüüüüüüüüüüü

Allah rahmet eylesin :gitme:
burda güneş var şimdi :bbo:

azman garu böcük ha :roflol:

Nasıl istiyorsan öyle olsun nurancım bir daha gelmiyor o günler.Çalgılı yapın siz de....zemuszemus

Sitom benim,gün konusu açılmıyor.Zaten ailesi hiç bir şeye karışmadığı için maddi anlamda sözlümle biz belirliycez....Geçenelrde acaba nişan olmasa mı dedim ama sonra dedim nişansız olmaz.Çünkü sözde sadece ve sadece yüzük takıldı.O da benim beğendiğim tarzda bir şey olsun dedim,14 ayar biraz kalın alyansa benziyor....Sözlüm de yüzük takmak istiyorum dedi kendine alıyordu,onu da biz ödedik yok mok dese de....Her neyse işte.Onun dışında nasıl olsa nişan olacak diye ne nişan kıyafeti aldık ne bir şey.ıçimde kaldı yani.Nişanda da sade ama şık bir abiye giymek istiyorum ben...senağlamasenağlamaTatlı alınırken dağıtacaksanız fazla alalı mdediler ona da iyi niyetli annem ve ben dedik nasıl olsa nişanda dağıtılacak(burda adet öyle) ona da yok dedik...Saçıma da gittim basit dalgalı bir şey yaptırdım kendim...Görmüşsünüzdür zaten bazılarınız eklemiştim resmimi....Yani o yüzden sonra dedim niye olmasın nişan....Ben takısında falan değilim de...Yine d einsanın içine batıyor.Zaten sözlüm de olmasın diye bir şey demedi ama ne zaman olacağı da belli değil,konuşulmuyor bile şu an.Olacağı söyleniyor ama Allah bilir ne zaman....:oklava:

canım tabiki haklısın birkere oluyor bunlar
çağırın kayınvaldenleri yemeğe, annen yada baban girsin söze
ne zaman yapalım diye

gün belirleyin
ona göre başlayın hazırlıklara

ceyrek-altinli-bileklik-modeli-500x324.jpg

annem bundan satti gecen sene..
altindan bi poh cakmiyom..annem adamla resmen tartisiyor :roflol:

adam ordan yok su kadar veririm annem satmam daha iyi derken anlastilar :roflol:

bende kizima alirim insallah bir gün :asigim:

bersu ya ben senı evli biliyodum...........sözleneceksin ha hayırlı olsun.........darısı bekarlara aminnnnn

displayer.ashx

bu cok hosssssssssssssssssssssss !! :kedi:

la bu ne :1ninca:

Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
S&S, aytege, bersu+, derin55+, duyguçıkmazı, nuran07+, organiksheker, Stella+, uğur böcüğü+

3dene kelepçemi aldınkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

helal sana ne diyem ha böle oldum:1shok::1shok::1shok: çeyizini düz bilenziklerini al:hooray:
sende yaparsın böcük gibi kuzum kaydirigubbakcemile2
b4706fdadf.jpg

bölemi diyon nan?
he öle :lepi:
çok güzel nan alsana kaydirigubbakcemile2
Ladycan,evet erkek tarafı yapıyor bizim tarafta niyeyse öyle,bilmiyorum başka var mı öyle kızlardan.....Ailesinin hiç bir yardımı olmayacak.Her şeyi sözlüm yapacak tek kuruşuna kadar.O yüzden ailesine bir şey demesine gerek kalmıycak.Dese de boş zaten...Durumunu toparladığında sade bir nişan olucak...kaydirigubbakcemile2

bence nişan boş işler gibi geliyo benneyaptımki
benim fikrim bu
ben evde aile arası bide hafta içi yaptım
az ve öz oldu çok güzel oldu (o zamanlar çok seviliyodum da :1closedeyes: )
önemli olan evliliğe imza atacağın günün güzel olması
durumu zorlamayacaksa nişan yapmayın derim yerine düğün için bişiler yapın derim
tabi siz nasıl arzu ederseniz :kedi:
İnşallah istediğiniz gibi olur hersey :Saruboceq:

simaya sağlam bi altın lazım en değerlisinden anası zemuszemus

aytege benim yaş 27 :ecrin_bebek:

displayer.ashx

bu cok hosssssssssssssssssssssss !! :kedi:

la bu ne :1ninca:

Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
S&S, aytege, bersu+, derin55+, duyguçıkmazı, nuran07+, organiksheker, Stella+, uğur böcüğü+

hoş mu :bbo:
zevklerimiz farklıymış
ben takmam ondan kaydirigubbakcemile3

nerden alim simdi yilbasinda istanbuldan alirim şakkıdı -tatlicadiarzu-
benim nisanim türkiyede kapimizin önünde olmustu cok güzeldiiii.. güccük bi kanalda vardi su yani.. isiklar vs vs... :asigim:

çok akıllısın böcüüm benimm Şeniz
benimki üçlü değil daha ince bişiydi :gitme:

:kedi:
he bı işte calısmıyı aklım

:mymeka::mymeka:
3dene kelepçemi aldınkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

helal sana ne diyem ha böle oldum:1shok::1shok::1shok: çeyizini düz bilenziklerini al:hooray:

he 3 tane
gecen gun askıma verdım bı tanesını kredı kartını yatrdık dün aldı aynısını gerı
benım gıbı gelın bulunmaz demı nankaydirigubbakcemile3
cok şanslı kereta cok
tam ev garusu olur bendn

nerden alim simdi yilbasinda istanbuldan alirim şakkıdı -tatlicadiarzu-
benim nisanim türkiyede kapimizin önünde olmustu cok güzeldiiii.. güccük bi kanalda vardi su yani.. isiklar vs vs... :asigim:
gelince burdan en kralını alırsın :lepi:
ben takarim :dilcikar:
asiret gelininine bu yakisir -tatlicadiarzu-

aşiret gelini olduunu unutmuşum pardon -tatlicadiarzu-

pardın bersu sımdık okudum
nışanı sızde erkek edıyo demek
ozmn sen bu konuyu nışanlınla konuş ne zmn de pısırık deıldır herhalde aılesıne der
olmadı sen annene de
annende onun annesıne desın

Böcüğüm işte göreve başladığımda diyor...O yüzden bu kadar rahatım aslında..Görevi de kesin olduğu için sadece yeri belli değil bir şey demiyoruz..Ailesinin de fonksiyonu yok sadece adet olduğu için geliyorlar....Şimdiye kadar hiç bir oğullarına yardım etmemişler buna da edemezlermiş.Tamam dedik.Biliyordum zaten...Yani öyle kötü de değil durumları iki evleri arabaları emekli maaşları var..,bir kamu kuruluşundan emekli....Aman kendileri bilir.Bana bir faydası da zararı da dokunmayacak da sözlüme üzülüyorum....

hepinizi özledin be .............anca net geldi.........konyada yagmır başldı hayırlı rahmetler olsun işallah istanbuldaki vefat edenlere allah rahmet etsın zor durumdakilerin yardımcısı olsun.......
fena gök gürlüyor..............yagmur çok fazla yagıyor..........

Hoşgeldin duygucum....a.s.

bersu 7 aydan sonra nışan olcak demekkı ozmn gerek kalmaz nışana dırek düğün edın drım ben
bızım öle cok uzarda düğün ederız gıbıme gelıo

Haklısın canım 7 ay sözlülük bana da garip geliyorkafamçokkarıştıKimsede görmemiştim.Bizimki adı konsun diye alelacele oldu işte....Ne bilelim böyle uzayacak....İşte ailem de nişan olmamasına razı olmaz.Dediğim gibi hiç bir şey yapılmadı.Ne bir kıyafet giydim,ne tatlı dağıtıldı,ne akrabam vardı sadece annem babam ben,abim de yoktu...offf offf,işte böyle böcüğüm...:gitme:

napuyonuz cesur ve güzeller yeni mekan burasımı

Hoşgeldin organikşeker..a.s.opuyorumnanaktan

o zaman siz daha bekleyeceksiniz kaydirigubbakcemile3
olsun 7 ay sözlülüğün üstüne nişanlanmış ol kaydirigubbakcemile2
zaten ne kadar sözlü durulur ki :sm_confused:
rekor bizde olucak ladym:lepi:

haha rahat ol kizzz Şeniz

sağol anlayışın için sılamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence nişan boş işler gibi geliyo benneyaptımki
benim fikrim bu
ben evde aile arası bide hafta içi yaptım
az ve öz oldu çok güzel oldu (o zamanlar çok seviliyodum da :1closedeyes: )
önemli olan evliliğe imza atacağın günün güzel olması
durumu zorlamayacaksa nişan yapmayın derim yerine düğün için bişiler yapın derim
tabi siz nasıl arzu ederseniz :kedi:
İnşallah istediğiniz gibi olur hersey :Saruboceq:

inş:Saruboceq:

bi yavaşın be bi yavaşın ammada çok yazmışınız heee
pasaklımın adresini ekliyem dedi
pasaklım geldimi resimlerrrrrrrrrrr

bi yavaşın be bi yavaşın ammada çok yazmışınız heee
pasaklımın adresini ekliyem dedi
pasaklım geldimi resimlerrrrrrrrrrr

aynen katılıyorum bi yavaş gidin ya netım agır zaten ben yazana kadar çoktan konu başka yana gidiyo.....

:mymeka::mymeka:

Back