Cesur ve Güzeller

09.09.2009

Ay Boğa burcunda.

Koç
Sevgili Koç, para konularında olumlu bir gün olabilir, bu etki daha sonra tekrarlayacak ama gelişmelerin ilk işaretlerini bugün görebilirsiniz. Maaşınızı artırmak veya ilave gelir kaynağı bulmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizde giderek artan iş yükünün maddi karşılığını alabileceksiniz.

Boğa
Sevgili Boğa, duygusal hayatınızda gerçekçi, yavaş ama emin adımlarla ilerlerken yurt dışı, yüksek eğitim, medya ve mahkemelerle bağlantılı konularda büyük fırsatlar var ancak bunlar birden çıkıp geldiği hızda kaybolabilir, tetikte olun. Kariyerinizde başarı potansiyeliniz daha da yüksek ama farkında olmayabilirsiniz.

ıkizler
Sevgili ıkizler, bugün evle ilgili sorumluluklarınız ve ortak maddi konular gündemde olabilir. Ay’ın konumu tüm işlerinizi perde arkasından dikkatleri üzerinize çekmeden yapma isteği verebilir. Diğer yanda Ay’ın enerjisiyle motive olacak ve perde arkasında inisiyatifi kimseye bırakmak istemeyeceksiniz.

Yengeç
Sevgili Yengeç, gün boyu kalabalık ortamlarda yer alabilir, arkadaşlarınızla birlikte olabilir veya kulüp, dernek gibi organizasyonlarda görev alabilirsiniz. Bu tip ortamlarda ikili ilişkilerinizi geliştirecek ve iletişim kökenli yeni beceriler kazanabileceksiniz. ış ortamınızda uyumlu bir atmosfer olabilir ve işler rahat ilerleyebilir.

Aslan
Sevgili Aslan, sorumlulukların ön planda olduğu bir gündesiniz ancak diğer yandan sosyal gruplarla ilgili hızlı gelişmeler var. Aynı anda hem işlerin detaylarına eğilmek, hem de sosyal aktivitelere yetişmeye çalışmak sizi zorlayabilir ama elinizdeki iş ve görevlerdeki olumlu gelişmeler aylık gelirinize yansıyacak.

Başak
Sevgili Başak, kariyer mücadeleniz, özel hayatınızla çelişebilir. Duygusal hayatınızdaki gelişmeler, diğer sorumluluklarınızla aynı zamana denk geldiğinden yeterli zamanı ayırmanızı gerektiriyor ama neyse ki burcunuzdaki Satürn’ün disiplini, iyi organize olmanıza ve zamanı iyi değerlendirmenize yardımcı olacak.

Terazi
Sevgili Terazi, dikkatinizin bir bölümü evle ilgili konulara odaklanırken, diğer bir bölümü de uzun vadeli planlarınız ve yurt dışı bağlantılı konulardaki hareketliliğe odaklanıyor olabilir. Gayrimenkul, oturduğunuz ev ve anne ve babanızla bağlantılı alanlar uzun vadede dönüşüm geçirmenizi sağlayacak.

Akrep
Sevgili Akrep, kontrolünüz dışındaki ortak harcamalar sizi biraz zorlayabilir ama çalışarak kazandığınız kendi maaşınızda sorun yaşamayacaksınız. Boğa burcundaki Ay’ın enerjisi ikili ilişkileri ve işbirliklerini teşvik ediyor. ışbirliği yaptığınızda her konuda daha rahat ilerleyebilirsiniz, tek başınıza hareket etmeyin.

Yay
Sevgili Yay, Ay’ın hoş enerjisi tüm ilişkilerinizde uyumlu olmanız ve insanlarla anlaşma yolunu seçmeniz için sizi destekliyor. Başkalarıyla iletişim kurarken insani yönünüz ortaya çıkabilir ve her zamankinden daha idealist bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Günlük projeleriniz, kariyeriniz ve para işleriniz uyum içinde ilerleyebilir.

Oğlak
Sevgili Oğlak, iyimser olduğunuz, yaratıcılığınızın yüksek olduğu ve büyük düşünebildiğiniz bir gündesiniz. Olumlu tavırlarınız her konuda rahat ilerlemenize ve insanlarla olay ilişki kurmanıza yardımcı olacak. Günlük işleriniz yoğun olabilir ve iş programınızdaki karmaşa dikkatiniz biraz dağıtabilir.

Kova
Sevgili Kova, gruplara ve arkadaşlara her zamankinden daha büyük bir özveriyle yaklaşabilirsiniz. ınsani bir amaç için bir organizasyonda görev almak veya başka yollarla insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Ay’ın enerjisi dikkatinizi evle ilgili konulara çeviriyor. Ev ortamları kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Balık
Sevgili Balık, hızlı tempolu ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Bu tempoda rahat ilerleyecek ve evle ilgili konular dışında fazla zorlanmayacaksınız. Evle ilgili konulardaki yoğun aktivite dikkatinizi dağıtabilir ve ayrıca bazı sosyal programlarınızla çatışabilir. Sürekli yolda olabilir veya telefonla konuşabilirsiniz.

nurann ne güzell yaa benim kız da çiçek toplamış bana geçende getirmişş!!:asigim:
Allaammm nee güzell duyguu yaa hediyede alacamm anne diyooo!!
hayırlıı evlattt!!!:1hug:
sılaa ben taşlıları sevmiyorum taşlı ayrı yanında seviyorum!a.s
hem sorun oluyoo zamanla taşın düşmesi gibi!
bir de benimki de öyle beyzadı gümüş sanıyolardı zamanla çok çizildi iş yaparken de!!!benneyaptımki

ayy kuzum çiçekmi toplamış annesine :emir_bebek::asigim:
ayy ne güzel ya başka ne isterim işte mutlulukların en büyüğüüü:asigim:

bende seviyorum taşlı falan ama ilerde taşı düşme ihtimali var:sinifsinif:

sultan.jpg

bende bunun seti var..seneye bunu satip yerine baska birsey alcam..kizlar varmi bi fikriniz ???
degeri düsmeyen..hos görülen birsey..yüzük,set,bilezik gibi CADIARZU

slm kızlarrr Şeniz
Selam canım hg...

:asigim: ne güzel, eşinle konuştun demek betülüm :nazar:

Evet tatlımmm.... :gitme:

[/B]

5 aylik olacak insallah :asigim:
Oy yerım bellı kucagında durduguna gore.. benımkı alıyorum ıkı sn ıcınde masayı alt ust edıyo laptop a da cat cat vuruyo... :))
sıla ben onların hıcbırını bılmım:tomato: koy bakem resmı var mı

betül senın takvımın nerde:1ninca:

pasakllı ne kredısı almıstınız:kedi:

Kaldırdım yavrum..

bende seneye yeni bir tek tas almayi düsünüyorum CADIARZU
ama nasil birsey alirim bilmiyorum..varmi fikri olan?

ben tek taşımı alırken çok masraf olmasın diye küçük bişi aldırmıştım
küçük olduğu için çok ucuzdu
bi de öylesi hoşuma gidiyordu o zaman ama şimdi büyükleri görünce daha çok hoşuma gidiyor
şu sıralar almak istesem de alamam bunca borcun içinde
ama bi daha ki evlilik yıldönümümüzde paramız olursa isticem kocikimden :umursamaz:

sıla ben onların hıcbırını bılmım:tomato: koy bakem resmı var mı

betül senın takvımın nerde:1ninca:

pasakllı ne kredısı almıstınız:kedi:

borçlarımızı kapatmak için ihtiyaç kredisi almıştık böcüküm :gitme:

sultan.jpg

bende bunun seti var..seneye bunu satip yerine baska birsey alcam..kizlar varmi bi fikriniz ???

bu ne la :1shok:
takıyorum deme sakın
kim aldı sana kafamçokkarıştı

hee yaa nurann!!
baktı kii çok sevindimm bütünn otuu börtüyüü getiriii şinciii!!:roflol:
evet taşlıların taşları düşebiliyooo!!!
sıla işte el yapımları genelde kalın oluyooo!!
taşlıı alınca yalandan yere birde gramaja taşın ağırlığıı ekleniyoo!
pırlanta falansa taşş zatenn onlar dudak uçuklatiii!!
bence de ladyy araba daha güzell tek taştann!!!
ben şöylee yeşil vee mor renkliii setler var çokk zarif gümüş de olbilir onlarıı seviyomm!
bir de kalın bir bileklik gördümm gümüşştü çok hoşuma gittii valla!
yazın da çok güzel oluyoo elbiselerr alcamm onlardan!!!

Sanırım tek tas a ya da takıya duskun olmayan bı ben varımdır.... :bbo:
ben düşkün değildim
ama sonra sevmeye başladım :kedi:
2 tane tektasım var biri taa 8 yıl önce 1. haftamızda takmişti kociş bana
bide nişanda taktı okka
ama şimdi beyaz altın olarak istiyom çok mu şey istedim benneyaptımki
100 tl mi ne la yüzükler :delphin:
Bende bunu çok seviyorum ve istiom :asigim:

Rabbim nasip eder inşallah öyle bi yüzük :1hug:

sıla dedi ya aldırıcaksan kocemen bişi al diye
bende kocemen bişi aldıracağıma araba aldırırım diyom
benim istediklerim çok para değil ki :kedi: keşke okka para olsa da araba alsak :gitme:

bu ne la :1shok:
takıyorum deme sakın
kim aldı sana kafamçokkarıştı

ne takmasi olm :mymeka:
ben manyakmiyim..düsünsene ayagimda convers tarz ayakkabi elimde sahmeran,küpeleri ve 2 metrelik koleysi :roflol:

öle duruyor kasada..kim takacak kocamin anneannesi takti dügünde..kadin ant etmis selcugun dügününü görürsem geline 3 kiloluk set takcam diye..taktida..almanyaya getiresiye kadar kafayi yedik la.. arabanin en kuytu yerine soktuk..bi annem basindan nöbet tuttu bi ben..bura gelir gelmez kasaya attik..ama asla takmiyacagim icin satip baska bisey alcam :icecream:

Sanırım tek tas a ya da takıya duskun olmayan bı ben varımdır.... :bbo:

sultan.jpg

aboooo sılaa zenginsinn heeee!!!:1shok:
vallaa ben ne zaman kuyumcu önünden geçsem teyzem bana salak muamelesi yapiiii!!
para etmeyen küçükk şeylerr seçimişimm hep!!!
bileklikler var şimdi çok güzel adlarını tam bilmiyorumm ama trabzon hasırlarıı gibii!!değerleri düşmüyomuşş sanırsam gece falan da takabilirsinn bi yere gittiğinde!
ben de çok takıya düşkün deelimm o yüzden de hepsii borcaa gittii!!
Allah bilerek mii verdi nee böylee banaa!!!:roflol:

ben manyakmiyim..düsünsene ayagimda convers tarz ayakkabi elimde sahmeran,küpeleri ve 2 metrelik koleysi :roflol:

öle duruyor kasada..kim takacak kocamin anneannesi takti dügünde..kadin ant etmis selcugun dügününü görürsem geline 3 kiloluk set takcam diye..taktida..almanyaya getiresiye kadar kafayi yedik la.. arabanin en kuytu yerine soktuk..bi annem basindan nöbet tuttu bi ben..bura gelir gelmez kasaya attik..ama asla takmiyacagim icin satip baska bisey alcam :icecream:

ha bide takıyomuşunn :roflol: :roflol: ben sılayı tanımıyorum derim :roflol: -tatlicadiarzu-
helal olsun nan ananeye :lepi:
satsan iyi para eder ha yatırımlık bişi al bence kaydirigubbakcemile2

sıla dedi ya aldırıcaksan kocemen bişi al diye
bende kocemen bişi aldıracağıma araba aldırırım diyom
benim istediklerim çok para değil ki :kedi: keşke okka para olsa da araba alsak :gitme:

o da olurr Allahın izniylee ladyimm canımm benim!!:1hug:
sılaa benimkinin de anneannesii çokk istemişş emme göremedii keşkemm göreydii şincii kemiklerii sızlıyodurrrrr!!!:a015:
vallaaa yatırım amaçlı bişeyler de yapabilirsin illa ki yerine takı alma kullanmıyosan öyle şeyler!!:sm_confused:

Evlilikten falan bahsetmişsiniz ah kızlar ah...senağlama

Seneye benim düğünüm var yazın yani 2010'da....Nisan ayında söz kesimi yapıldı çok sade sadece annem babamsenağlama Nişanım olacak yine aile arasında evde ama sanırım düğün öncesi kına günü niyetine yapılır ancak.kaydirigubbakcemile3Bir türlü olamadı da....:oklava:

hee yaa nurann!!
baktı kii çok sevindimm bütünn otuu börtüyüü getiriii şinciii!!:roflol:
evet taşlıların taşları düşebiliyooo!!!
sıla işte el yapımları genelde kalın oluyooo!!
taşlıı alınca yalandan yere birde gramaja taşın ağırlığıı ekleniyoo!
pırlanta falansa taşş zatenn onlar dudak uçuklatiii!!
ben şöylee yeşil vee mor renkliii setler var çokk zarif gümüş de olbilir onlarıı seviyomm!
bir de kalın bir bileklik gördümm gümüşştü çok hoşuma gittii valla!
yazın da çok güzel oluyoo elbiselerr alcamm onlardan!!!

bütün otları yolmuş yaniii ay kuzum yaaa:asigim::asigim:
taşlı olanlarda güzel içimde kalmasın diye belki ucuz bişey aldırıım:kedi:

sıla abowwwwwwww one laa ölee ne değişik bi setmişş
boynum deremez benim onukaydirigubbakcemile

aboooo sılaa zenginsinn heeee!!!:1shok:
vallaa ben ne zaman kuyumcu önünden geçsem teyzem bana salak muamelesi yapiiii!!
para etmeyen küçükk şeylerr seçimişimm hep!!!
bileklikler var şimdi çok güzel adlarını tam bilmiyorumm ama trabzon hasırlarıı gibii!!değerleri düşmüyomuşş sanırsam gece falan da takabilirsinn bi yere gittiğinde!
ben de çok takıya düşkün deelimm o yüzden de hepsii borcaa gittii!!
Allah bilerek mii verdi nee böylee banaa!!!:roflol:

yok kiz ne zenginligi..diyom ya anneannesi almis..
aslinda bana kalsa bende selcuga veriyordum gidip dügün borclarini kapatsin diye ama annem cingar cikti verdirtmedi bana :roflol:
iyikide verdirmemis diyorum simdi..oh kösede duruyor..selcuk tam olarak ne kadar oldugunuda bilmiyor :lepi:
istedigim gibi satip yenisini alabilirim..annemde hain planima katildi..diyor seneye mersine degilde erdemliye gideriz,selcuk gili tanimayan bir kuyumcuya hahhaha :roflol:

Back