Cesur Biri Olmak İstiyorum

Sizin adınıza gercekten cok mutluboldum haklısıniz aslinda güçlu bir anne profili cok seyin üstesinden geliyor benim annemin her konuda biraz pasif bi yapısı vardi belkide o yuzden cok kaybimiz oldu

Haklısıniz aslında sorunun tam olarak bundan kaynaklandiginiz farkindayim ama niyeyse o cesareti kendimde bulamiyorum eskiden cok daha gergin olmasina ragmen yine bu yaşıma gore daha cesur bi yapim vardi

Haber ver ama izin isteme.. korkma artık sana bu psikolojik baskı yapmasına izin verme. Alışır o da bu duruma bı sure söylenir

siz reşit olduğunuzda evlenseniz şu an 16 yaşında çocuğunuz olacaktı. size hala evin küçük kızıymışsınız gibi hissettiren ne ise onu bularak başlayabilirsiniz. evde kendi işlerinizi kendiniz yapmıyorsanız bunların sorumluluğunu alabilirsiniz. yapmıyorsanız kendi çamaşır bulaşığınızı halledin, istediğiniz yemekleri yapın kendinize. onlar size bakan, siz bakılan konumundaysanız kendinizi olduğunuz yetişkin birey gibi hissetmeniz zor olacaktır. hiçbir şey için kimseden izin almaya ihtiyacınız yok. babanız agresyon sorununa sahipse bunu bir uzmanla çözebilir, siz onun kızısınız tüm dertlerinin yarabandı değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…