• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeşitli Gelin Çiçeği Modelleri

tumblr_oimqf8sf2Z1uur5pvo8_1280.jpg

tumblr_ohuqw8sMSP1s9g8apo1_500.jpg

tumblr_ohvlgm6ifO1sn0iyko1_500.jpg

Nhessa son yolladığına bayıldım canım, altınlı olanı. Tabi sağa sola batabilir dikenler :KK58:Ben en çok gerçek çiçek olanları beğeniyorum ama düğün günü stres yaratır mı bilemiyorum hatta muhtemelen yaratır gibi geliyor. Kuru çiçekli olanları riskli geliyor kırılma-dökülme anlamında. Gerçekçi duran yapay çiçeklere mi yönelsem yoksa gerçek çiçek için o riski alsam mı kararsızım....

Nhessa son yolladığına bayıldım canım, altınlı olanı. Tabi sağa sola batabilir dikenler :KK58:Ben en çok gerçek çiçek olanları beğeniyorum ama düğün günü stres yaratır mı bilemiyorum hatta muhtemelen yaratır gibi geliyor. Kuru çiçekli olanları riskli geliyor kırılma-dökülme anlamında. Gerçekçi duran yapay çiçeklere mi yönelsem yoksa gerçek çiçek için o riski alsam mı kararsızım....

Ben de canlı çiçekleri seviyorum ama düğün günü stres yaratabilir.Çiçek solabilir ,yaprakları bir yerlere takılır dökülür vs. vs..Canlı gibi görünen yapay çiçekler en iyisi sanırım :KK1::KK200:

Back