• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesedi çöplükte bulunan Mert'in otopsi raporu şoke etti

Allahım yarabbim içim yandı kavruldu bu lanet pislik bulunsun.
Yüreğim dayanmıyor bizimde evladımız var nasıl bir dünyaya cocuk getiriyoruz böyle.
Allah ailesine sabır versin.

İdam geri gelmeli.!!!
Böyle canileri ceza evinde tecavüz ederek öldürürler inş.

MERT'İN OKULU DA YASTA

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın Ziya Gökalp ilkokulu 3-C sınıfındaki arkadaşları, yas tutuyor.

Mert'in oturduğu sıraya çok sevdiği elmalı soda şisesi içinde kırmızı karanfil koyan arkadaşları, çok üzgün olduklarını ve ders yapamadıklarını söylediler. Öğrencilerden Aybuke Çinkılıç, "Mert'in ölümüne çok üzüldük. O çok iyi, ve yardım severdi. Arkadaşlarından birinin düştüğünü görse hemen koşar yardım ederdi. Şimdi eminim ki Mert Cennette. Oradan bizleri görüyordur" dedi.

Oğlu Arda Karayağız'ın Mert'in en yakın arkadaşı olduğunu anımsatan öğreci velisi Elif Karayağız, "Oğlum Arda'nın çocukluk arkadaşıydı. Her şeyi Mert'le paylaşırdı. Böylesine zeki ve gözü açık bir çocuğun bu talihsiz ölümüne aklım ermiyor" diyerek ağladı.milliyet

Tamamen hasta ruhlu bu insanlar.evli olupta yapanlarda var sirf zevk icin
biz baskalari cocugumuzu optugunde kiziyoruz tukuruk bulastiriyor diye nasil kiyarlar nasil bi sapiklik .tiksiniyorum artik bugun duyduklarim yeter cok kotu oldum Allah sabir versin ailesine:((((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
insan kiligina girmis s....fsiz cani vahsi yaratik.

sen de ayni acilari cek milyon katini cek. yine yüregim sogumaz. Allah sabir versin ailesine

Kars'ı ayağa kaldıran ihbar
Kars'ta bir okulda öğrencilerin kaçırıldığı yönünde asılsız ihbar yapılınca çok sayıda veli okula gelerek çocuklarını aldı.

Kars'ı ayağa kaldıran ihbar
Kentte bir kişinin sosyal paylaşım sitesinden Kazımkarabekir Paşa İlköğretim Okulu'nda bazı öğrencilerin kaçırıldığı yönünde bilgi paylaşması, çocukları burada eğitim gören bazı velileri harekete geçirdi.

Asılsız ihbarı duyan çok sayıda veli, çocuklarının eğitim gördüğü okula gelerek, idarecilerden konu hakkında bilgi aldı. Veliler daha sonra sınıflara giderek çocuklarını alıp eve götürdü.

Kars'ta 3 gün önce kaybolan ve cesedi eski bir tabyanın içerisinde bulunan Mert Aydın'ın öldürülmesi olayının kendilerini çok etkilediğini ifade eden veliler, zanlı yakalanana kadar çocuklarını okula göndermeyeceklerini kaydetti.

Okul müdürü Tümen Doğan da asılsız bir ihbar yapıldığını, okuldan öğrenci kaçırılması gibi bir olay yaşanmadığını belirtti. milliyet

Kamera görüntilerine bakamadığım için bilmiyorum , kim olduğu teşhis edilemiyor mu ?

Back