• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesedi çöplükte bulunan Mert'in otopsi raporu şoke etti

Bu lanet , şerefsiz adam bulunsun !!!

Sabah sabah okuduğum ilk haberdi. Sinir harbi yaşattırdı bana ....

ALLAH kahretsin kahretsin !!!!

Bu adamın hakkından, müebbet yemiş mahkumlar gelsin inşallah !

Aynısını ona da yapsınlar, türlü işkence etsinler .... Öldürmesinler, her gün Mert Aydın'a yapılanı bu köpeğe yapsınlar ...

En sonunda kendi intihar etsin acısından !

Tüm insani duygularımı kaybediyorum böyle adamların karşısında. Elimde olsa, karşıma çıksa acımadan, gözümü bir kere kırpmadan vururum baltayı böylelerinin bir tarafına !!! :47:

:43: :43: :43:

Son düzenleme:
Allahım sen ıslah et bu sapkınları, çok kötü oldum :s

Oz kizina tecavuz eden ufacik çocuğa el suren ne bicim insanlar bunlar ya? Nasil bi sapkinlik bu tez vakitte cezalarini bulsunlar insallah

ABye girebilmek için kriterlerine uyup ölüm cezasını kaldırdık, 50 yıldır oyalıyorlar bizi, alacaklarıda yok zaten. Norveç gibi halk oylaması yapıp ABye girmeyi red mi etsek, böyle kişiler idam edilmeliii :47: bak yapabiliyorlar mı ondan sonra :47:

böyle kişilere idam ödül olur bence
hadım cezası uygulanmalı :47:

Pedofiliyi Destekleyen her hangi bir duruma,yazıya şahit olduysanız; Çocuk Fuhuş ve Istismarıyla ilgili ihbar için: 0216 450 54 54 arayın!

[SUB]Lafa gelince idamı kınarlar birde, alın size idamlık adam, bu adam ölümü bile haketmiyor, Allahım bunları cezasız bırakmasın en ağır şekilde ödetsin inşallahhh..
Allah çocuklarımızı korusun bu itlerin elinden
[/SUB]

benim de aklımdan çıkmıyor, gazete okumayı bırakcam yakında

Allahım, nasıl bir yer haline geldi yaşadığımız dünya. Gün geçtikçe iğrençleşiyor. Nasıl bu kadar kötü olabiliyor bu insanlar? :50:

Allah belalarini wersn yaa harbiden... hiç1 see yetmz bnlara az kalır hadimmiş idammis yk öle. .. bn artk gündem takibi yapmiorm ya hber fln izlemiorm aciorm cizgiflmi ewimden d ckmiorm miss...Dünya yasanick bi yer diil yaa... )":

ßůšr@

Dunden beri aklima geldikce canim sikiliyor nefes alamiyorum.
Anne babasinin halini dusunemiyorum.tez zamanda bulunurda cezasini ceker ins.
Allah bin belasini versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyisini yapıyorsun, artık kimseye güven yok, az evvel okudum, öz kızına tecavüz etmiş baba, tövbe estağfurullah, yavrularınızı koruyun, yabancılara asla yaklaşmasınlar, okula giden çocuklarınızı okuldan siz alıyorsanız alamadığınız günler şu kişi alacak seni, tanıdık bile olsa ondan başkasıyla gitme deyin, ben zamanında tembihliyordum kızımı da, eş dost kızıyordu bize güvenmiyor musun diye, kusura bakılmasın güvenmiyordum, oturduğum muhitte komşum bile el kadar kıza tecavüz etmeye kalkmıştı, nasıl güveneyim:50:

Aman sizlerde dikkatli olun, ben kocaman kızımın servisinin bile plakasını, telefon numarasını kaydettim, arabaya binerken de inerkende bakıyorum:50:
Mune benim anneklm de senin gibi büyüttü bizi. O zaman sıkılırdık ama kadın ne kadar haklıymıs.
Benim kızım henüz 2.5 yaşında zaten 24 saat beraberiz kimselere birakamiyorum :) Okula gittiği zamanı düşünemiyorum bana çok pimpiriklisin diyirlar bazen erkekler falan seviyor parkta orada burada dokunmayin lütfen diyince adamlar afalliyor. Ben de istemem her adama potansiyel sapık muamelesi yapmak aka ne yapayım bu devirde böyle olmalı bence.

Allah çocuk sahibi annelere guc kuvvet versin...

Eğer ben çocuk sahibi olsam su haberleri gördükçe cocuguma da kendime.de bu hayati zindan ederdim herhalde her dk peşinde gezerdim ya da cip.falan taktirirdim üstüne... insan gibi yasayamiyoruz artik psikolojik bozuldu ya..

Allah ailesine güç.kuvvet versin çocuğunun gittiğine mi yansin basina böyle bir şey geldiğine mi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah ailesine bol sabır versin , kayıp acıları bin kat arttı maalesef .

Ne dersem diyeyim yetersiz kalıyor bu gibi pislik mahluklara .Çok şey geçiyor içimden.
Ne zaman kayıp çocuk haberi okusam , ilk olarak aklımdan , zarar verilmemiştir umarım diye geçer yüreğim sıkışır . El kadar çocuklar, gücü yetmez hiç birşeye, nasıl kıyarsınız caniler .

Eskiden bu sapıklar içerde öldürülürmüş, maalesef o kadar çoğaldılar ki hapishanelerin yarısı bunlarla dolu zaten . En kötüsü vergilerimizde besleyip tekrar aramıza döndürüyoruz .

Tüm çocukları Rabbim her türlü kötülükten , kötü niyetten , kötü bakıştan korusun .

Evhamlı anne babalar olmalıyız . Bu devirde çocuklarımızı korumak çok zor .

Son zamanlarda erkek cocuklara tecavuz arttı..Ekonomık olarak ulkemıın ıyı gıttını soyleyenler manevı olarak coktugumuzun farkına varmalı..

Her gun tv da sıyası kavgalar kın dusmanlık dınlıyoruz..

Artık sosyologlar eğitimcıler aydınlar. sıyasıler bu olaylara el atmalı cozum uretmelı..bu ulkede her gun kadın cınayetlerı .cocuk tecavuzcu haberı duymaktan tv bakamıyoruz

Back