• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesedi çöplükte bulunan Mert'in otopsi raporu şoke etti

kanım dondu. bre vicdansızlar küçücük çocuklardan ne istiyorsunuz:50:
bu tür durumlar için idam gelmeli. hatta parça pinçik edip köpeklere atılmalılar..

gerçektenn kanımm donduu!!! bunu yapan insan olamazz yaaa!! yazıklar olsunn kesinliklee idamm yasası getirsinler böylelerii içinnn!!!!!!!

Eki Görüntüle 1057334

Kars'ta kaybolduktan sonra ölü olarak bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın otopsi raporu kan dondurdu.

Mert Aydın’ın Erzurum Bölge eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bugün Sabah başlayan otopsi işlemi yaklaşık 2.5 saat sürdü. Hazırlanan otopsi raporuna göre, önce tecavüze uğrayan Mert Aydın, ardından başına taşla vuruldu ve elle boğularak öldürüldü.

Yıkama işleminden sonra morgdan tabuta konularak çıkarılan çocuğun cenazesi, yakınlarının gözyaşları arasında ambulansa konuldu. Mert Aydın’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Kars’a götürüldü.

’MERT’E UZANAN ELLER KIRILSIN’

Öte yandan Mert’in son kez görüldüğü Kars kent merkezindeki Digor Pazarı’ndaki Çeşme Kavşağı’nda toplanarak Faik Bey Caddesi’ne çıkan yaklaşık 1000 kişi, öğle saatlerinde günün ikinci eylemini gerçekleştirdi. ’Mert’e uzanan eller kırılsın’ sloganı atan kabalalık, Faik Bey Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğüne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından izleyenler de alkışlarla gruba destek verdi. Emniyet Müdürlüğü önünde sloganlar atan ve oturma eylemi yapan göstericiler, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir ile görüştü. Göstericiler, katilin kısa sürede bulunmasını istedi. Taşkınlığın olmadığı protestoya sonradan katılan Mert Aydın’ın yakını Burhan Alibeyoğlu, göstericileri sakinleştirerek dağılmalarını sağladı. milliyet
Yaa bu canilere idam cezasi gelsin........
Yasamasin bunlar;gerek yok cunku....

Yaa bu canilere idam cezasi gelsin........
Yasamasin bunlar;gerek yok cunku....

Allah hepsinin belasını versin hayvanlaaaar aklıma geldi yaaa dedim yaa bu çocuktada böyle çıkcak dedim arkadaşlar son günlerde çok olmaya başladı devlet herşeyi bırakıp bu konulara bi yönelmeli yeter artık yeter yaaa ne bu böyle pez..... hayvanlar yaaa ne modası şimdi bu songünlerde bu çok arttı lütfen anneler kadınlar okullarınıza gidin çocuklarınız zaman kötü oraya buraya göndermeyin zaman çok kötü ben bile korkuyorum artık çocuğa kim bilir ne dedide götürdü hayvan herif yakalansın inşallah o şerefsizde asılsın :47: :47: :47::47: HADIM EDİCEN bunları canlı canlı hadım edicen 5 dklık zevk için be hayvan 5 dklık zevk pis herif pisliğinde boğul inşallah

bir hapse konsa orada ona güzel işkenceler yaparlar.ensestlerin gözlerini kaşıkla çıkartıyorlar hapiste.hadım ediyorlar.az bile.

Lanet olsun yeter artık ya!!
Yemin ediyorum bu ülkede çocuk yetiştirmek istemiyorum ben artık.
Acaba sapığın biri mi kaçırıp götürecek,birinin ihmalkarlığından kazaya mı kurban gidecek,terör saldırısının ortasında mı kalacak,yoksa başka bir musibete mi uğrayacak diye korkmadan evlatlarımızı evden dışarı salamayacak mıyız??

Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin böylelerini, idam idam idam başka çare yok, kısas yapılmalı!!!!

inşallah bulunur bu sapık, yoksa başka çocuklarında başka ailelerinde canını yakacak, belki de yaktı, kimi söyler kimi söylemez, kimi de ölür mert gibi

Tahammul edeniyorum bunların yaşamasına. Öyle kolay bi olum de olmasın istiyorum acı çeke çeke yalvara yalvara gebersin bu pislikler. Haberi okuduğumdan beri aklımda. Kuzucunmm ne çekti kimbilir. Yazıklar olsun ya insanlığımdan utaniyorum.

Lanet olsun yeter artık ya!!
Yemin ediyorum bu ülkede çocuk yetiştirmek istemiyorum ben artık.
Acaba sapığın biri mi kaçırıp götürecek,birinin ihmalkarlığından kazaya mı kurban gidecek,terör saldırısının ortasında mı kalacak,yoksa başka bir musibete mi uğrayacak diye korkmadan evlatlarımızı evden dışarı salamayacak mıyız??

Rose ben resmen paranoyak oldum. Kızıma sokakta kimseye kadınlara bile dokundurtmuyorum garip karşılayanlar oluyor. Aklıma sürekli bin türlü şey geliyor çok zor artık çocuk sahibi olmak

Rose ben resmen paranoyak oldum. Kızıma sokakta kimseye kadınlara bile dokundurtmuyorum garip karşılayanlar oluyor. Aklıma sürekli bin türlü şey geliyor çok zor artık çocuk sahibi olmak
Paranoyak olmakta haklısın çünkü kimin ne çıkacağı hiç belli olmuyor artık.İnsanlar darılıyor bazen ama öyle herkese elletmemek lazım çocuğu,pedagoglar da böyle söylüyor,çocuğun yabancılara karşı sınırlarını koymayı anlayabilmesi için gerekliymiş.Vallahi ben çok korkuyorum artık çocuk sahibi olmaya,eş dost akraba kimseye güvenilmiyor.

En iyisini yapıyorsun, artık kimseye güven yok, az evvel okudum, öz kızına tecavüz etmiş baba, tövbe estağfurullah, yavrularınızı koruyun, yabancılara asla yaklaşmasınlar, okula giden çocuklarınızı okuldan siz alıyorsanız alamadığınız günler şu kişi alacak seni, tanıdık bile olsa ondan başkasıyla gitme deyin, ben zamanında tembihliyordum kızımı da, eş dost kızıyordu bize güvenmiyor musun diye, kusura bakılmasın güvenmiyordum, oturduğum muhitte komşum bile el kadar kıza tecavüz etmeye kalkmıştı, nasıl güveneyim:50:

Aman sizlerde dikkatli olun, ben kocaman kızımın servisinin bile plakasını, telefon numarasını kaydettim, arabaya binerken de inerkende bakıyorum:50:

Back