Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Cesedi çöplükte bulunan Mert'in otopsi raporu şoke etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.837
Puanlar
898
$mert-in-otopsi-raporu-soke-etti-4243757.jpg

Kars'ta kaybolduktan sonra ölü olarak bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın otopsi raporu kan dondurdu.

Mert Aydın’ın Erzurum Bölge eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bugün Sabah başlayan otopsi işlemi yaklaşık 2.5 saat sürdü. Hazırlanan otopsi raporuna göre, önce tecavüze uğrayan Mert Aydın, ardından başına taşla vuruldu ve elle boğularak öldürüldü.

Yıkama işleminden sonra morgdan tabuta konularak çıkarılan çocuğun cenazesi, yakınlarının gözyaşları arasında ambulansa konuldu. Mert Aydın’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Kars’a götürüldü.

’MERT’E UZANAN ELLER KIRILSIN’

Öte yandan Mert’in son kez görüldüğü Kars kent merkezindeki Digor Pazarı’ndaki Çeşme Kavşağı’nda toplanarak Faik Bey Caddesi’ne çıkan yaklaşık 1000 kişi, öğle saatlerinde günün ikinci eylemini gerçekleştirdi. ’Mert’e uzanan eller kırılsın’ sloganı atan kabalalık, Faik Bey Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğüne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından izleyenler de alkışlarla gruba destek verdi. Emniyet Müdürlüğü önünde sloganlar atan ve oturma eylemi yapan göstericiler, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir ile görüştü. Göstericiler, katilin kısa sürede bulunmasını istedi. Taşkınlığın olmadığı protestoya sonradan katılan Mert Aydın’ın yakını Burhan Alibeyoğlu, göstericileri sakinleştirerek dağılmalarını sağladı. milliyet

Son düzenleme:
allah ıslah etsin bunları yapanlara cezanın en ağırlarını alsınlar küçücük bir çocuğa bu yapılır mı kimseye yapılmaz ama insanlık değil bu !!!!

keşke kafasını çevirseydi bu cani, kameranın yakamasına çok az kalmıştı, bunu yapan o adamsa

kelimeler o kadar anlamsız ki, bu pislik ölse, idam edilse, işkence görse, müebbet yese, yine de yeterli değil

Kamara görüntülerinde ki adam bulunmuş mu peki?

kelimeler o kadar anlamsız ki, bu pislik ölse, idam edilse, işkence görse, müebbet yese, yine de yeterli değil

Aynen Chess, aynen.
Rezil pislik, ne istedin minicik yavrudan.:19:

Kuzum benim ya :25: kansızlar , vicdansızlar ya nasıl kıydabildiler

Soyleyecek laffff bulamıyorummmm pesssss s...siz ne istedin yavrudan ya allah seninde belani verir umarim yakala nirsin hapiste yaptiginin mislisiyle sana yaparlar.arkadas bebek cocuk ve hayvana şiddeti Hazmedemiyorum. Nereye gidiyor bu insanllik idam boyle adiler i icin olmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son günlerde yaşanan bu çocuk olayları çok üzüyor insanı. Allah herkesin çocuğunu korusun böyle pis canilerden.

Pislik herif
iste idami sonuna kadar destekledigom bir durum
hatta idam az bile o pisligi aci cektire cektire gebertoceksin
ay cok uzuldum cok

tüylerim ürperdi, kanım dondu ya içim çekildi sanki o an düşününce off. Bu insanlar kesinlikle idam edilmeli ya da hadım edilmeli ibreti alem için meydanlarda. Bu insanlar müebbet yer sonra bir şekilde yine çıkar dışarı olması akli dengesi yerinde değil raporu verirler biter gider yine bunlar olmaya devam eder Allah ıslah etsin dicem ama çok zor yatacak yerleri yok pisliklerin. :47:

Allah bin turlu belani versin serefsiz adi kansiz kopek. insallah bin beteri sana yapilsin. bu serefsizi bulup rahat rahat yasatacak olan adaletin de .......

allahin cezasi moralim cok bozuldu serefsiz asi kimbilir nasil kandirdi bebeyi. Allahim bir an once buldur su lanet kopegi, sokaklardaki cocuklar icin buyuk bir tehlike :( o kadar cok kufur ve beddua etmek istiyorum ki :(

kanım dondu resmen bu nasıl bir sapkınlık bu nasıl insan.
Allahım sen koru evlatçıkları :5:

Bunu ve buna benzer şeyleri yapan pis sapıklar için hadım ve idam cezası gelsin artık yeter daha kaç hayat sönecek.

Çok üzüldüm yavruya çokta etkilendim benimde ismi Mert olan 1,5 yaşında bir oğlum var,

Allah ailesine özellikle de annesine sabır versin.

Nedir bu son günlerdeki çocuk haberleri okudukça duydukça içim yanıyor Allah ailelerine sabır versin,çok zor gerçekten.:43:

Son 1 aydır duyduğumuz kaçıncı çocuk ölümü.
5 yaşında bir çocuğu annesi döverek öldürüyor,9 yaşındaki çocuğa bir hayvan tecavüz edip öldürüyor:5:
İnsan olmaktan utanıyorum artık:50:

Allah cezasını wersin yaaa insan mı bunlar yazık günah Allah korkuları hiç yok.....

Allah aileye sabır wersin çok zor insan bunu duyunca deliye döner yaaa..... :(

Back