Cesaretim yok.

Şunu anlıyorum çocuk olmasa 1 dakika bile kalmayacaksın o insanın yanında. hiç özel zaman geçirmiyormusun acaba onun vermiş olduğu gerginlik yada öyle bir girşimde bulunsan.
Bir kere yaptım. Geri döndüm ozaman çok daha kötüydü durum. Ama geri döndüm. Evet şimdi ozaman ki gibi değil. Ama ozaman ki tavırlarını anlatıp izah bşle edemiyor. Çevrede aynı durumu yapan adamlara şaf ediyor eee diyorum sende yaptın. Eve le gevele . Hata yaptım da demiyor. Offff off.
öyle bir olmam gerek ki geri dönmemek üzere.

madem maddiyat sorun degil ozman gayet gizel bir çözüm yolu var annenizide alicaksiniz tek kalmak zor diyorsaniz sehir degistireceksiniz bosandiginizda kimsenin dediklerini duymassiniz onlarda sizi gundeme getiremezler yasiniz daha sadece 30 bunca eziyeti cekmek zorunda degilsiniz eger anlattiginiz kadar psikolojik baski uyguluyorsa cocugunuzun mutlulugu icin kalmak gibi bir durum yokki o evde buyurse cinsiyetini bilmiyorum ama erkekse belli bi yastan sonra babaaina ozenmeye basliycak oda hic biseyi begenmiycek onca verdiğiniz emek guzel yetistirmek icin z harcadığınız caba bosa mi gitsin ayrica diyelimki ayrilmadiniz cocuk geldi genclim cagina bahsettigibiz bahsettiğiniz gibi akrabalrin sozde ozgur yasantilari cocugu cezbedecek gorusmesini istemezseniz esinizle yine sorun yasayacaksiniz yani ozmanda ayrilik konusu acilacak emin olun cocuk babayla gorustugu tamamen baglantiyi koparmadigi surece aldigi hasar genclik doneminde sahit oldugu sorunlu bi aileden kaynaklanan hasardan coooook daha az olucaktir buyonden icinizi ferahlatin bazi şeyleri anliyacak yasina geldigindede anlatirsiniz sonucta cocuk sizin nasil yetistirirseniz oyle olur ama o evde cocuk saglikli bi sekilde gelismez ama bunları iyice dusundukten sonra boşanma konusunu ona acin iliski zaten lackalasmis bide bu konu sakiz olursa hic de hos olmaz siz cok daha fazla yipranirsoniz dusunun eger esiniz psikolojik yardim almayi kabul edecek biriyse direk bir psikologla gorussun cubku anladigim kadariyla ofke kontrol problemk yasiyor zaman zaman kabul etmezse evlilik Terapisi ni deneyin onuda istemezse en son iyice dusunuerek bosanin

işin asl o zaman sen kafada ve gönülde bitirmişsin ama çocuk için acele etme derim son kez daha konuş ne bilim hani umarım düzelir

Inanamıyorum şu anda. Benmi çok açık anlattım acaba nasıl bukadar güzel özet geçebildiniz. Ama hayran kaldım yorumunuz a.
eşim eve gelen usta ile bile konuşmaz. Mesela biyere gidicez adres sormak gerek. Sen gir sor der. Yani hiçmi giriş ken olamaz bir insan. Daha geçen gün bir beuaz eşya alıcaz önce ben girip adamla konuştum sonra eşimle gelelim dedim. Ya resmen utandım. Mesela orda adama lüzumsuz bir laf ediyor. Kurumsal biyer indirim vade farkı indirimi yapılmaz adamla pazarlık yapıyor. Adam anlatıyor ben anlatıyorum. Ama adama laf sokuyor gözlerine bakmadan adam konuşuyor bizimki arkasını dönmüş bir ileri bir geri mart kedisi gibi geziyor. Adam bana öyle bir baktıki utandım. Hep böyle yapar birine lafı söyler gereksiz yere sonra döner adamla ben göz göze kalırım. Bana diyor sende yapıyorsun. Ya ben yapıyorum ama adamın karşısında adama bakarak cevap bekliyorum. Iletisim bu değilmi.

Tamam canım bende diyorum ki sana 8 yıllık flört dönemindede böyle miydi insanlarla iletişimi hali tavırları?

canım afedersin ama sen tiksinmişsin eşinden

" Restoranda hesabı isteyemez " demenize çok takıldım.. Bunun yanında hem hesap bile istemeyecek kadar pasif olup hem düzeltme çabalarınızın konuşmasında " ben mükemmelim" demesi düşündürücü..
Psikolojik bir rahatsızlığı var teşhisi konulmalı.

Bu tartışmalar sırasında itip kakmalar , hakaretler başlamışsa evladınız için çok düşünün..

Bu arada boşandıktan sonra talep üzerine, çocuk karşı tarafta görüştüğün pedagogla gidilmesi sağlanabiliyormuş. Böyle duydum. Aklınızda olsun. Araştırın isterseniz.

Tamam canım bende diyorum ki sana 8 yıllık flört dönemindede böyle miydi insanlarla iletişimi hali tavırları?
Bukadar sorunlu değildi sanırım. Ama şöyle bir durum var kendine giyisi bile almaz annesi alır getirir giyer di.annesi de marifet gibi anlatır. Geçen beraber gezmeye çıktık anneside var. Avize falan bakıyoruz annesi diyor aaa inanmıyorum resmen bizle gezip fikir falan veriyor. Kv nin birde liseye giden oğlu var tekne kazıntısı o Çayına şeker bile atamaz. Onu alan kız hepten yandı. Ama işte sevgilik dönemi olduğu içinmi bilmem bşr sorunumuz varsa bile tatlı tatlı konuşur çözerdik. Hiç kavga falan etmedik ya. Taki düğün günü ben kuaför deyim geldi vu saate kadar ne yapıyorsunuz niye geç kaldınız diye beni bşr payladı. O sırada aklımdan geçen ben şimdi burdan çıkıp gitsem herkes salona toplanıyor offf rezilliğe bak. Sonra resim çekmeye gittik herşey düzeldi. Salonda yine bir kaç olay ikimizin arasında ama.

oov:/ özel mesaj atıyorum size..

Sana karşı tutumunu haksız görüp sürekli onu eleştiriyor musunuz?
Tarafınızdan haklı görülmeye, onore edilip yüceltilmeye ihtiyaç duyduğu
için sizi yeriyor olabilir mi?
Hepimiz onaylanmak, yüceltilmek, şımartılmak isteriz.
Lakin bunları karşı tarafa sunmakta oldukça cimriyizdir.
Sana karşı ezik hissettiği için ezme çabasına girdiğini düşünürsek,
eşi ve evladı tarafından yüreklendirilmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Ailen için herşey çok iyi olur İnşallah.

Şu anda aklımda olan istediğim evde birbirimize bulaşmayalım. Karı koca değil ev arkadaşı gibi olalım . Bunu istiyorum. Saçma belki ama böyle istiyorum.

Şu anda aklımda olan istediğim evde birbirimize bulaşmayalım. Karı koca değil ev arkadaşı gibi olalım . Bunu istiyorum. Saçma belki ama böyle istiyorum.
bu ayrılmak eşdeğer ama cidden kurtrmak istiyorsan evliliğini bence bir girişimde bulun erekeğe hitap edecek yemek masası yatak odası ne bilim şansını dene

Allah sana çok sabırlar versin amin görmezden gel ne bilem duymazdan gittiği yere kadar artık bilmiyorum başka ne desem üzülme lütfen

Inanırmısın ız eskiden ben onu hiç yermez hep över dim. Ama o herşeye kulp takar dı. Fiziksel görünüm den tutun da dedim ya yemek hobi ne varsa. Taki bende ona aynısını yapana dek. Benim fiziğime en laf söylediği anda bile 2 kere hamamda bekar sanıldım görücü çıktı. Biri olduki akrabası bile olsa negüzel karın var hemde hanımhanımcık dese resmen o kişiye sinir olur. Şimdi diyetisyene gidiyorum 10 kilo verdim baya evlendiğim 7 yıl önceki kilom dayım şu ara diyetisyene takmış durumda.

Allah sana çok sabırlar versin amin görmezden gel ne bilem duymazdan gittiği yere kadar artık bilmiyorum başka ne desem üzülme lütfen
Bende öyle yapıyorum daha doğrusu çalışıyorum. En son kafama huni takıp gezicem. Ben bugün ölmek istedim ya. Allah korkusu ve çocupum vazgeçirdi beni.

Ooooffff ayyyyyy. Kendine çok iyi bak. Ve mesajımı muhakkak oku. Ben biliyorum bu türü.

Kendisi 1.70küsür boyda, sesi karnından çıkan, uzaklara bakış atan biri midir?

Senı rekabet olarakmı görüyor?gerçekten çok sabırlıymışsın bi kadın erkeğinden ıltifat bekler seninkini çözemedim nasıl bi eş ......

bir süre ayrı kalsanız?
yani bunu illa bir süre ayrı kalalım diye ona belirtmek zorunda değilsiniz.
uzunca bir tatil falan yapıp bir süre ondan sebep belirtmeden uzak dursanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…