canım çok sağol öncelikle.. bişey sorucam ben bi kaç gündür civanperçemi içiyodum 4 gündür falan oda günde 1 bardak..şimdi kafama takıldı acaba bumu erkene aldı falan diye söktrmek için içiyoarmış adetten 1 hafta önce falan ama.. yani öle hamilelik falan olsa ne içersen iç hatta söktrcü hap bile kullansan olmazsın dimi adet..artık iyice kurar oldum kafamda.. yani bunlara takılmıyım dimi artık..zaten 28 gün sonra oldum 28 de erken değil dimi yani..
canım çok sağol öncelikle.. bişey sorucam ben bi kaç gündür civanperçemi içiyodum 4 gündür falan oda günde 1 bardak..şimdi kafama takıldı acaba bumu erkene aldı falan diye söktrmek için içiyoarmış adetten 1 hafta önce falan ama.. yani öle hamilelik falan olsa ne içersen iç hatta söktrcü hap bile kullansan olmazsın dimi adet..artık iyice kurar oldum kafamda.. yani bunlara takılmıyım dimi artık..zaten 28 gün sonra oldum 28 de erken değil dimi yani..
şimdi buldum iştecanım ben doktora gittim yumurtalarım çokmuş zaten. yumurtlama problemim yokmuş o yüzden şimdilik gerek duymuyorum soğan kürü incir kürü yapanlarda var ama bi sorun görünmüyo bende bakalım hayırlısı bu arada Allah bağışlasın seninkileride bakalım b u sefer kızmı olacak erkekmi önce sağlıklı olsunda önemli değil tabi
sonuçlarım çıktı merak ediyomusunuz??
ohh iyi bari rahatlamışşsndır umarım :) Allah her zamn hayırlısını verir mutlu oldum senin adına canım :128::128:
kızlar benım sıtede sorun var acamıyorum
test sonuclarına bakabılecegım sıteyı :,)
ama zaten hamıle oldugumu sanmıyorum
hem boylede kendımı engellemıs oluyorum :)
zaten 5i adet gunum
hamıle olcak olsam belırtım olurdu
hersey normal :)
BEnde dun 5 nısana doktordan randevumu aldım
tedavı ıcın
HAyırlısı bakalım
aa bu arada baktımda sende mersinde yaşıyorsun öylemiiiii neresinde?
bende mersin
erosum senin adına sevindim pek istekli değildin zaten.
Umarım eşininde istediği bir zamanda allahım nasip etsin
kızlar benım sıtede sorun var acamıyorum
test sonuclarına bakabılecegım sıteyı :,)
ama zaten hamıle oldugumu sanmıyorum
hem boylede kendımı engellemıs oluyorum :)
zaten 5i adet gunum
hamıle olcak olsam belırtım olurdu
hersey normal :)
BEnde dun 5 nısana doktordan randevumu aldım
tedavı ıcın
HAyırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?