Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doğru çıkıyor dimi bu bhcg.. benimde 0.1 güvenebilirmiyim..
alya,meysa ve kuzey35 sizlerinde önümüzdeki günlerde iyi haberlerini duyarız inşallah :124:
gülüm dua edinde 7 ay sonra güzel haberlerle geliyim insaALLAH
merhaba, yeri burası olmayabilir ama başka topicte sordum kimse cevap vermedi belki siz ilgilenirsiniz...benim geçen ay adetim 3 gün sürdü az geldi normalde çok ve 6-7 gün sürerdi adetime yaklaşık 10 gün var ve benim 1 haftadır göğüslerim acıyor,altları yanları...dokunamıyorum nerdeyse.şiştiler...adet olmadan 3-4 gün önce acıyan göğüsler 15 gün önceden ağrımaya başlar mı? kist belirtisi vs. olabiir mi?
merhaba, yeri burası olmayabilir ama başka topicte sordum kimse cevap vermedi belki siz ilgilenirsiniz...benim geçen ay adetim 3 gün sürdü az geldi normalde çok ve 6-7 gün sürerdi adetime yaklaşık 10 gün var ve benim 1 haftadır göğüslerim acıyor,altları yanları...dokunamıyorum nerdeyse.şiştiler...adet olmadan 3-4 gün önce acıyan göğüsler 15 gün önceden ağrımaya başlar mı? kist belirtisi vs. olabiir mi?
kızlar toplu cevap vereyım
o program aynen dedıgınız gıbı
yanı 9ay hıc anlamıyorlar
ama muthıs bır program
Ay alyacım 0,0 rekora kosuyoruz cnm
benımkıde 0,02 cıkmısdı gecen ay
Bakalım yarın gorcezzz :)
çok teşekkürler...şuanda yok gibi herhangi bir belirtim ama yaklaşık 1 haftadır göğüslerim şiş ve acayip acıyorlar,daha adetime 10 gün var neden acıyor ve şiş anlamadım, reglim gelmeden önceki acılara benziyor...böyle bir durum neden olabilir acaba? geçen ay adetimde az gelmişti...
güvenebilirsin canım doktor bana ilişkiden 2 gün sonra bile belli olur demişti sen kaç gün sonra yaptırdın
canım ben tam 1 ay sonra yaptırdım doğrudur yani dimi sonuç.. yanlışlıklı falan yapmazlar dimi kolay kolay özel bi hastanede..
test yapmadım canım...biz 2 aydır korunmuyoruz...geçen ay 3 gün sürmüştü az az geldi ama rengi normaldi sanırım, hep adetlerim sancılı olur ama geçen ay hiç mi hiç sancım olmadı,hatta bende şaşırdım, ağrı kesicimi bile yanıma alırdım hep, göğüslerim acımaya başlayınca sebebini anlayamadım acaba doktora mı gitsem diyorum...
tatlım bende özelde yaptırmıştım sana doktorumun söylediğini aynen aktarıyorum gebelik şüpheli ilişkiden sonra 2 gün içinde bile belli olur yanılma payı 1000 de bir oda labarutuarda bi yanlışlık oluşursa oda ihtimal nerdeyse yok demişti. birde sen 1 ay sonra yaptırmışsın mümkün değil yani hamile değilsin bu arada bebek istiyormuydun istemiyormuydun
yok cnm şu an istemiyordum.. benim yaptırma nedenim geçen ay reglim 8 gün gecikmeli geldi oldu bitti reglim.. ama niye geç geldi diye şüphelendim.. gittim yaptrdım eşimle son ilişkiden tam 1 ay geçmişti.. çünkü iş için yurtdışında.. hastanede hemen verdim kanı hatta labaratuarın kapısında beklkedim aldılar kanı işleme koydular 1 saattede hemen verdiler bana 0.1 di.. yani bu durumda şüpheye düşmüyüm dimi ben boşuna..
ayyy canım teşekkür ederim cevapların ve nazikliğin için,umarım öyledir,inşallah hamileyimdir bakalım hayırlısı..testte yapamam ben şimdi negatif çıkcak diye.
tamam canım inşallah güzel haberler veririm burada sana....