Certain ultra erken gebelik testi Kullananlarrrr YARDIMMMMMMMMM

nurflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
125
4
68
Bursa
Kızlarrrrrr CERTAiN ultra erken gebelik testi kullanan varmı acaba,,,,az once dayaanamayıp 20 tl verdim ve bu testi aldım ama sonuç gene negatifffff((((((((((((acaba yanlışlık payı varmıdır

kaç gün var bata ben bata 3 -4 gün kala normal bi testle öğrendim. herkesde farklıymış ama

canım ben de yaptım başa bi markayla 4 gün kala negatif çıktı 2 gün kala yaptım normal testle ögrendim

cnm adetim iki gun gecikti normalde 7.de olmam gerekiodu ayyy kızlar valla ne zormuş bu anne olmak yaaaaaaaaa :)))

iyi geceler,
bende 2 gün üst üste kullandım ilk gün biraz silikti,ikinci gün pozitif çıktı ama bugün gittim kan verdim sonuç negatif Ama kanda 8 günlükken çıkıyomuş sanırım bu certain ultra erken yazıyo bende anlamadım valla pazartesi tekrar yapıcam test

Bendede hamilelil belirtileri olmaya başladı gögüsler şişti ve cok agrı yapıyor bel agrısı vs. Seyler fakat regl dönemime 2 gün var certain test aldım ve sonuç negatif cıktı

erken gebelik testlerinin tamamı falso bence, şu ucuz testler bile daha iyi çıkarıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…