- 21 Ekim 2017
- 528
- 474
-
- Konu Sahibi Zamazingoo
Merhaba canım evet gittim gayet güzel detaylı baktı sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin
İnternetten direk Ali benian'a randevu alıp gidiyorum değilmi? Gittiğim gün direk çekiyor mu başka bir güne atıyor mu tekrardan?
Teşekkürler canım :)Aynen randevu alıp gidiyorsun zaten direk detaylıya alıyor 122 tl ücreti var
Meraba banada int Prof e detaylı için randevu al dediler nasıl dr dan memnun kaldınız miAynen randevu alıp gidiyorsun zaten direk detaylıya alıyor 122 tl ücreti var
Meraba banada int Prof e detaylı için randevu al dediler nasıl dr dan memnun kaldınız mi
Sizin kaç haftalik muayeneye oraya gittiniz mi?Merhaba henüz gitmedim 1-2 hafta sonra gidicem
21 haftalık şuan. sanırım 24. haftya kadar yaptırılabiliyor detaylı ultrason değilmi? sizin kaç haftalık? hayır hiç muayeneye gitmedim orayaSizin kaç haftalik muayeneye oraya gittiniz mi?
Çarşamba günü 20 haftalik olucak21 haftalık şuan. sanırım 24. haftya kadar yaptırılabiliyor detaylı ultrason değilmi? sizin kaç haftalık? hayır hiç muayeneye gitmedim oraya
Rapor veriyor cd vermiyorrapor ve cd veriyor mu acaba
Rica ederimTeşekkür ederim cndyyy
Merhaba canım evet gittim gayet güzel detaylı baktı sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin