cndyyyy Allahım tez zamanda nasip et Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 885 641 40 30 Ağustos 2018 Konu Sahibi Zamazingoo #21 Esrasenol .!.: Merhaba, Ali Beniana ayrıntılı ultrason için gitmek istiyorum bende. Ama öncesinde muayeneye gitmek gerekiyor mu yoksa ayrıntılı ultrasona bakıldığı hafta için randevu alıp gitsem olur mu? Bilgilendirebilir misiniz rica etsem:) Genişletmek için tıkla... Önceden muayeneye gerek yok direk ayrıntılı ultrasyon için geldim diyorsun
Esrasenol .!.: Merhaba, Ali Beniana ayrıntılı ultrason için gitmek istiyorum bende. Ama öncesinde muayeneye gitmek gerekiyor mu yoksa ayrıntılı ultrasona bakıldığı hafta için randevu alıp gitsem olur mu? Bilgilendirebilir misiniz rica etsem:) Genişletmek için tıkla... Önceden muayeneye gerek yok direk ayrıntılı ultrasyon için geldim diyorsun
D defne1453 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2015 1.505 1.642 30 Ağustos 2018 Konu Sahibi Zamazingoo #22 Kızlar riskli olmayan gebeliklerede bakılıyor mu? Devlet hastahanesine riskli değilse bakilmiyor diye duydum
Kızlar riskli olmayan gebeliklerede bakılıyor mu? Devlet hastahanesine riskli değilse bakilmiyor diye duydum
1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 30 Ağustos 2018 Konu Sahibi Zamazingoo #23 Iyi bir kadin dogum uzmanına muayene olmak istiyorum. ali beyi tavsiye edermisiniz, gidenler memnun musunuz
Iyi bir kadin dogum uzmanına muayene olmak istiyorum. ali beyi tavsiye edermisiniz, gidenler memnun musunuz
cndyyyy Allahım tez zamanda nasip et Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 885 641 40 30 Ağustos 2018 Konu Sahibi Zamazingoo #24 1dilektut .!.: Iyi bir kadin dogum uzmanına muayene olmak istiyorum. ali beyi tavsiye edermisiniz, gidenler memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Ben sadece detayli ultrason için gittim
1dilektut .!.: Iyi bir kadin dogum uzmanına muayene olmak istiyorum. ali beyi tavsiye edermisiniz, gidenler memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Ben sadece detayli ultrason için gittim
cndyyyy Allahım tez zamanda nasip et Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 885 641 40 30 Ağustos 2018 Konu Sahibi Zamazingoo #25 defne1453 .!.: Kızlar riskli olmayan gebeliklerede bakılıyor mu? Devlet hastahanesine riskli değilse bakilmiyor diye duydum Genişletmek için tıkla... Gidebiliyorsun devlette yok diye biliyorum Üniversitesi hastanesinde Prof baktığı için 122 tl olması lazım
defne1453 .!.: Kızlar riskli olmayan gebeliklerede bakılıyor mu? Devlet hastahanesine riskli değilse bakilmiyor diye duydum Genişletmek için tıkla... Gidebiliyorsun devlette yok diye biliyorum Üniversitesi hastanesinde Prof baktığı için 122 tl olması lazım
D Damlaedaada Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2020 3 0 34 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Zamazingoo #26 Detayli Ultrason renklimi yoksa siyah beyaz mi