Cerrahi histeroskopi sonrası kanama

Merhaba. Ben de laparoskopi olacağım. Sanırım küçük bir ameliyat gibi geçiyor. Sonrasında çok ağrı oldu mu?
Geçmiş olsun. Ben çok ağır geçirdim kişiden kişiye ve doktorun eline göre kesinlikle değişiyor. Ben göbeğimden çok çektim. O kamera denen şey çok kalınmış göbek kesimden ne ayağa kalkabiliyordum ne yatabiliyordum. Ve iyileşmesi çok zor oldu. Dikiş ağrılarım 6 ay kadar sürdü diyebilirim. Arkadaslarım bu kadar ağır geçirmemişti mesela. Bir de benm tüpüm alındı belki onunda etkisi vardı. Kilo kesnlikle etkiliyor benm hafif göbeğim var o da çok zorladı beni

Ben yeni sezaryen oldum, enfeksiyon kaptı dikişlerim. Çok eziyet çektim zaten. Doktor şimdi de laparoskopi diyor. Ben istemiyorum. İnşallah histeroskopi yapar

Ben yeni sezaryen oldum, enfeksiyon kaptı dikişlerim. Çok eziyet çektim zaten. Doktor şimdi de laparoskopi diyor. Ben istemiyorum. İnşallah histeroskopi yapar
Geçmiş olsun neden laparoskopi yapacak? İçeride sıkıntı mı var ki. Yeni sezaryen olmussunuz zaten

Merhaba.ben bu pazar oldum.göbek deliği haric diğer yerlerde acim yok.ama göbek deliği cok zorluyor.ayaga kalktıkca geriliyor ve sürekli elinizle tutmak zorunda kalıyorsunuz.katlanılmayacak bi agri değil ama diğer 2 delikdeki dikişi hissetmiyorum bile.ama göbek deligi biraz hassas oldugundan zorluyor

Merhaba nasıl oldunuz? Bende 5 gün önce oldum ve lekelenmem yoğun şekilde geliyor. Sizin şimdi durum nasıl? Çok endişeliyim açıkcası, bende perde vardı ve bi kısmını alabildik dediler

Merhaba üstünden cok zaman geçmiş ama, ben de histereskopi oldum ilk 4-5 gün lekelenme gibi hafif oldu.. bugün 8. Gün ve 2 gündür adet gibi oluyorum, normal adet günümdeyim ama doktor adet değil normal durum diyor.. cünkü 28 günlük adet düzenleyici ilaç kullanıyorum. Sizin ne kadar zamanda düzeldi ?

MERHABA BENIMDE SIZIN GIBI OLDU NE ZMN DUZELDI ACABA ?

BUNUN ÜZERİNE NE KADAR SONR ADET OLDUNUZ VE ADET OLDUGUNUZ NASIL ANLADINIZ :d
ÇÜNKÜ BENIMDE SUAN ADET GIBI BEN ASLA ANLAYAMAM KI REGL GUNUMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…