Ben geçen yıl perde aldırmak için oldum 4 5 gün falan sürdü ama kahverengi lekenme şeklindeydi sonrada kesildi.Teşekkürler cevap için sizinki tanı için olduğundan galiba öyle operasyon yapılınca fazla mi oluyor acaba
Ostrojen ilaci kullanirken regl olunabilir mi? Dr bana 21. günün sonunda 1 hafta içerisinde regl olacağımı söylediHisteroskopi v.b. İşlemler sonrası regl döneminde değişiklikler olabiliyor. Sanırım regl olmuşsunuz.
Endişelenmeyin bence. Ben 2 haftada bir 1 hafta süren adetler oldum. 4 defa hemde 2 ayda. Doktora gittim hormonların bozulmus dedi ilaç verdi. Rahim delinse şiddetli kanama olurdu. Vucut anca toparlıyormus 2 doktorda aynısını dedi13 gün oldu hala kanama devam azalma yok. Başka bir dr da gördü yapacak birsey yokmuş. Kanama durduracak ilaç ve antibiyotik verebilecekler ancak . Neden olduğu da öyle ultrasonla filan anlaşılmazmış. Ya rahim mi delindi ne oldu anlamadım ☹☹
Teşekkür ederimEndişelenmeyin bence. Ben 2 haftada bir 1 hafta süren adetler oldum. 4 defa hemde 2 ayda. Doktora gittim hormonların bozulmus dedi ilaç verdi. Rahim delinse şiddetli kanama olurdu. Vucut anca toparlıyormus 2 doktorda aynısını dedi
Sağol canım. Bende ki öyle böyle bi kanama değildi. Parça şeklinde 6 gün boyunca geliyordu. Çok korkmustum bende delinme mi oldu acaba diye .Teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de.
İnşallah öyledir. SağolunBende oldum perde alındı bi hafta azlı çoklu leke seklinde oldum belki erken adet oldunuz kırmızıya donduyse
Merhaba. Ben de laparoskopi olacağım. Sanırım küçük bir ameliyat gibi geçiyor. Sonrasında çok ağrı oldu mu?Laparoskopi oldum 7 gün yasadm düzenzleşti adetlerim olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?