Çerkez Müzikleri

dinlediğin müzikler varsa paylaşımlarını bekliyorum cnm bu arada çok memnun oldumm

merhaba hosbulduk
adamamı yorum yapsam şarkıya mı

çok beğendim cnm klipteki kızda çok hoştu yalnız

Ayy evett
Kayseri festivaline gelmişti yıllar önce o gün bugündür hastasıyım

hadiya o kadar yakisikli mi? :)
ben hep, cerkezkizlarini cok guzel bulurum ama erkeklerini pek begenmem ..karizmasi cok olur ..olmayanida olmaz hani...ama kizlara baktigimda yani akrabalarimda istinasiz hepsi guzel , erkeklere baktigimda :))) ayni dusunemiyorum ..niyeki :)

evet kızlarımız güzel olur

YouTube - Dancing through the ruins

en sevdigim video..duruslarina, güvenlerine bakarmisiniz..bir belgeselden alinti

YouTube - Chechen folk dance 2

benim adamim, oglumunda böyle kostumu var..ve müthis yakisyor..tam bir cerkez ..ama resim eklemek istemiyorum artik edit sorunu var

cnm emeğine sağlık bayıldım hepsine buraya ekleyemiyosan albüm yap istersen

aaa öyle mi bilmiyordum..o zaman üye disi kimse zaten ulasamaz heralde diymi?

tesekkürler bu bilgiyi verdigin icin

Kızlarımızın güzelliği tartışmasız zaten canım:)
Dediğin gibi erkeklerini bende pek beğenmem de bu adamın ayrı bi karizması var yahu

YouTube - Dancing through the ruins

en sevdigim video..duruslarina, güvenlerine bakarmisiniz..bir belgeselden alinti

YouTube - Chechen folk dance 2

benim adamim, oglumunda böyle kostumu var..ve müthis yakisyor..tam bir cerkez ..ama resim eklemek istemiyorum artik edit sorunu var

YouTube - Çerkes Halk Dansları

woropsow adigee

zerafete bakin

belki yaparim ..albümü sonra istedigimiz gibi siliyoruz diymi?

beğendimim bitmiş burdan dile getiriyorum o yüzden hepsi çok güzel canım:) özellikle şu belgeselden alıntı olana bittim,türkiyede yok ki böyle başarılı bi dans ekibimiz

YouTube - uzunyayla ceug in ket

Uzunyayla'nın meşhur ahır düğünlerinden,bunun tadı hiçbirşeyde yok bana göreYaşayan,giden bilir:)Uzun zamandır gitmedim köy düğününe çok özlemişim

ben bu sene gittimm bide şenlik vardı oh ohhh tadından yenmez

seneye gel senide götiriyim cnm ama video açılmadı cnm((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…