Çerkez Müzikleri

dinlediğin müzikler varsa paylaşımlarını bekliyorum cnm bu arada çok memnun oldumm:29:

merhaba hosbulduk
adamamı yorum yapsam şarkıya mı:23: :23::1:

çok beğendim cnm :46: klipteki kızda çok hoştu yalnız:34:

Ayy evett:8:
Kayseri festivaline gelmişti yıllar önce o gün bugündür hastasıyım:69:

hadiya o kadar yakisikli mi? :)
ben hep, cerkezkizlarini cok guzel bulurum ama erkeklerini pek begenmem ..karizmasi cok olur ..olmayanida olmaz hani...ama kizlara baktigimda yani akrabalarimda istinasiz hepsi guzel , erkeklere baktigimda :))) ayni dusunemiyorum ..niyeki :)

merhaba hosbulduk
ben hep, cerkezkizlarini cok guzel bulurum ama erkeklerini pek begenmem ..karizmasi cok olur ..olmayanida olmaz hani...ama kizlara baktigimda yani akrabalarimda istinasiz hepsi guzel , erkeklere baktigimda :))) ayni dusunemiyorum ..niyeki :)

evet kızlarımız güzel olur:23: :23: :23:

YouTube - Dancing through the ruins

en sevdigim video..duruslarina, güvenlerine bakarmisiniz..bir belgeselden alinti

YouTube - Chechen folk dance 2

benim adamim, oglumunda böyle kostumu var..ve müthis yakisyor..tam bir cerkez ..ama resim eklemek istemiyorum artik edit sorunu var

cnm emeğine sağlık bayıldım hepsine:69: buraya ekleyemiyosan albüm yap istersen:23:

aaa öyle mi bilmiyordum..o zaman üye disi kimse zaten ulasamaz heralde diymi?

tesekkürler bu bilgiyi verdigin icin

merhaba hosbulduk

Kızlarımızın güzelliği tartışmasız zaten canım:)
Dediğin gibi erkeklerini bende pek beğenmem de bu adamın ayrı bi karizması var yahu:31:

YouTube - Dancing through the ruins

en sevdigim video..duruslarina, güvenlerine bakarmisiniz..bir belgeselden alinti

YouTube - Chechen folk dance 2

benim adamim, oglumunda böyle kostumu var..ve müthis yakisyor..tam bir cerkez ..ama resim eklemek istemiyorum artik edit sorunu var

YouTube - Çerkes Halk Dansları

woropsow adigee

zerafete bakin

belki yaparim ..albümü sonra istedigimiz gibi siliyoruz diymi?

beğendimim bitmiş:30: burdan dile getiriyorum o yüzden hepsi çok güzel canım:) özellikle şu belgeselden alıntı olana bittim,türkiyede yok ki böyle başarılı bi dans ekibimiz:50:

YouTube - uzunyayla ceug in ket

Uzunyayla'nın meşhur ahır düğünlerinden,bunun tadı hiçbirşeyde yok bana göre:31:Yaşayan,giden bilir:)Uzun zamandır gitmedim köy düğününe çok özlemişim:31:

ben bu sene gittimm:3: bide şenlik vardı oh ohhh tadından yenmez:9: :9:

seneye gel senide götiriyim cnm:7: ama video açılmadı cnm:(((

Son düzenleme:
Back
X