• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceres dermal kremi nerden bulabilirim???

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.576
2.437
448
Merhaba kizlar,
Ceres dermal kremi kullanan var mi aranizda?

Nereden bulabilirim bu kremi ? İnternetten baktim ama bildiğim hic bir sitede yok .

Alabileceğim bir yer onerebileceginiz var mi?

Merhaba, malesef ceres`in internetten ürün satışı bulunmamaktadır. Bunun nedeni olarak ürünlerinin kozmetik değil tedavi amaçlı bilir kişiler tarafından önerilmesi gereken ürünler olduğunu savunuyorlar. Ceres ile iletişime geçerek bulunduğunuz ildeki ceres bayiliklerini öğrenmeniz sonrasında ordan temin etmeniz gerekmektedir. Bu bayilikler de genellikle ya özel poliklinikler ya da eczaneler oluyor. Ceres marka ürünler benim de favorim çok kaliteliler keşke internetten satın alma imkanımız olsa

Merhaba, malesef ceres`in internetten ürün satışı bulunmamaktadır. Bunun nedeni olarak ürünlerinin kozmetik değil tedavi amaçlı bilir kişiler tarafından önerilmesi gereken ürünler olduğunu savunuyorlar. Ceres ile iletişime geçerek bulunduğunuz ildeki ceres bayiliklerini öğrenmeniz sonrasında ordan temin etmeniz gerekmektedir. Bu bayilikler de genellikle ya özel poliklinikler ya da eczaneler oluyor. Ceres marka ürünler benim de favorim çok kaliteliler keşke internetten satın alma imkanımız olsa
cevabınız için çok teşekkür ederim. Ürünü buldum :)

Back