• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

İnş.tatlım ay kaldı zaten yaz tatillerimizide.Seninde birşey kalmamış artık istediğin kiloyada ulaştın zaten artık.

2lt su çok erken değil mi canım bir anda içme hepsini karnın şişecek :kedi:

ben dayanamıyorum canım dun 4 lıtre ıctım bılıyomusun ama wcden cıkamıyorum ohaoldumsmile

Bugün cerenim yok,beni bırakıp atttaaalara gitti ama pazartesi yeniden gelecek bende menümü yazıp gidiyorum

Kahvaltı Öncesi
3taze kayısı

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği,1 adet salatalık,kkpeynir

Öğle
Meyve salatası(kayısı ve kiraz)

Akşam
Tavuk ızgara(yağsız),salata,1kase yoğurt

Su:3.5lt
2kupa yeşil çay

Spor : 70dk tempolu yürüyüş
260 mekik , 5 dk twister , bacak egzersizleri

Bugün cerenim yok,beni bırakıp atttaaalara gitti ama pazartesi yeniden gelecek bende menümü yazıp gidiyorum

Kahvaltı Öncesi
3taze kayısı

Kahvaltı
1.5dl tam buğday ekmeği,1 adet salatalık,kkpeynir

Öğle
Meyve salatası(kayısı ve kiraz)

Akşam
Tavuk ızgara(yağsız),salata,1kase yoğurt

Su:3.5lt
2kupa yeşil çay

Spor : 70dk tempolu yürüyüş
260 mekik , 5 dk twister , bacak egzersizleri

basarını tebrık edıyorum canım arkadasım cok guzel klasık caglayan menusu kutlarım senı tatlımalkisalkisalkis

bugunku menum :

kahvaltı once :sirkeli su

kahvaltı:limonlu akdeniz yeşillikleri,domates peynır,bır dılım ekmek

ara:yeşilçay

öğle:tavuklu sezar salata,ayran

ara:yeşilçay,kiraz

akşam:yoğurtlu semizotu,salatalık,domates

1 saat yuruyus,1 saat aerobık hareketleri,150 adet mekık 2,5 lıtre s

Günaydın canım,evet ben artık bir anne adayı oldum ve diyetime ara vermek zorunda kaldım ama
senide bekliyorum en yakın zamanda anne adayı olarak ayrı kalmayalım artık 1 hafta çok özledim seni :))

Günaydın canım,evet ben artık bir anne adayı oldum ve diyetime ara vermek zorunda kaldım ama
senide bekliyorum en yakın zamanda anne adayı olarak ayrı kalmayalım artık 1 hafta çok özledim seni :))

bende ozledım bıtanecık arkadasım benım bendee anne olmak ıstıyorum ama ne zaman bende bılmıyorum bızım bebek bıraz naz yapıyoo anlayacagın onun keyfıne kaldıkk:emir_bebek:

bende ozledım bıtanecık arkadasım benım bendee anne olmak ıstıyorum ama ne zaman bende bılmıyorum bızım bebek bıraz naz yapıyoo anlayacagın onun keyfıne kaldıkk:emir_bebek:

Cerenim hiç kafaya takmıycaksın canım onu düşünmeme çalış bak ben bu ay beklemiyordum bile böyle bir haberi şok oldum resmen eşimi çağırıcam ilk akşam sesim kısılmıştı seslenememiştim bile şoktan o çift çizgiyi görünce kaydirigubbakcemile3

Cerenim hiç kafaya takmıycaksın canım onu düşünmeme çalış bak ben bu ay beklemiyordum bile böyle bir haberi şok oldum resmen eşimi çağırıcam ilk akşam sesim kısılmıştı seslenememiştim bile şoktan o çift çizgiyi görünce kaydirigubbakcemile3

ayy ne guzel valla kaydirigubbakcemile3 ınsallah benımde sesım kısılır hatta hıc cıkmazda bende o cızgılerı gorurum canım bu arada buraya ornek hamiş beslenme lıstenı koysana tatlım belkı hamıs annelerımız zıyaret ederler topıgımızıı senden ılham almak ısterler canımm

ayy ne guzel valla kaydirigubbakcemile3 ınsallah benımde sesım kısılır hatta hıc cıkmazda bende o cızgılerı gorurum canım bu arada buraya ornek hamiş beslenme lıstenı koysana tatlım belkı hamıs annelerımız zıyaret ederler topıgımızıı senden ılham almak ısterler canımm

inş.canım gelicek oda merak etme sen sadece kafana takma yeter,
yarın sabah koyrım canım çünkü dün biraz kaçamaklıydı onun için hiç eklemiyim :))

inş.canım gelicek oda merak etme sen sadece kafana takma yeter,
yarın sabah koyrım canım çünkü dün biraz kaçamaklıydı onun için hiç eklemiyim :))

ee tabıkıde kacamak yapacaksın tatlım benımmm bebısın canıı sımdı neler ıster nelerr onun ıcın kacamak yapmaya degerr

Daha çok küçük ama o teyzesi fazla şeyler yemek istemesin annesi daha yeni toparladı kendini.

Diyet işini sen nasıl yaptın tatlım.nasıl devam ediyorsun şimdi

teyzesi onu ısırır yerrr operrrr ayyy ne guzel olur o sımdı doguncaaa opuyorumnanaktan
canım ben aynı devam edıyorum tatlım yedıklerım yesıllık agırlıklı spora deva tabı araya ddondurma sıkıstırıyorumkaydirigubbakcemile3

teyzesi onu ısırır yerrr operrrr ayyy ne guzel olur o sımdı doguncaaa opuyorumnanaktan
canım ben aynı devam edıyorum tatlım yedıklerım yesıllık agırlıklı spora deva tabı araya ddondurma sıkıstırıyorumkaydirigubbakcemile3

Bir doğsada sevsek dimi bende bugün sorunlara hep onu diyorum aylar geçsede bir görsek artık o güzel yüzünü..
Ye tabi canım artık sen çoktan haketttin bunları.

Cerenim süper olmuş tatlım ya,çok aşırıda bir basenin yokmuş ama bu halinde süper olmuş tatlım yeniden doğmuş gibi olmuşsun :))

kaydirigubbakcemile3
Bir doğsada sevsek dimi bende bugün sorunlara hep onu diyorum aylar geçsede bir görsek artık o güzel yüzünü..
Ye tabi canım artık sen çoktan haketttin bunları.

Cerenim süper olmuş tatlım ya,çok aşırıda bir basenin yokmuş ama bu halinde süper olmuş tatlım yeniden doğmuş gibi olmuşsun :))

tesekkur ederım tatlım benım kaydirigubbakcemile3

Back
X