CEREN HİNDİSTAN FORMUYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

kim ünlü ,kim ünsüz anlayamadim ben zaten mudurum.
her yer ünlu (!) kayniyor
su halde ben bile ünlu olmus olabilirim
E tabii KK'de ünlüsündür mesela, yarın öbürgün medyatik bir ünlü olmayacağın ne malum
Ama bu hanımı tanımıyorum Google'dan bakayım kimmiş diye, gerçi çok tanınası biri olaydı bilirdik değil mi
Hmmm dizilerde oynamış ama ben o dizilerden birtek Muhteşem Yüzyıl'ı biliyorum, ondaki rolünü de hatırlamadım

Amaç belli. Diğer fotoğrafı sayesinde bunu tanımayanlar tanımıştı şimdi de aynı mantık

İnstagrama baktım bunun sevgilisi olan adam nasıl evli hep aşkım böyle aşkım şöyle aşkımdan güller falan filan rezilliği ele almişlar bide bu kız ne çirkin yaw koca koca mavi gözler şişmiş dudaklar estetikli surat yakın çekimler facia böyle duruyor surat resmen

öff bu da kabak tadı verdi artık, spor yapacağına kızıyla ilgilensin biraz! çok iyi annesin çok kucakta çocuk poz vermeler, bu mu annelik!!!!

bende çok ititci buluyorum bu kadını ayrıca sanki çok güzel bişey yapmış gibi metres olarak çosuk doğurması bunu milletin gözüne sokarak yapması da genç kızlarımıza tamamen kötü örnek ,işte bunlar bozuyo Türk aile yapısını

Ne kadar kiskanc kadinlar var.
Bir fotograftan yok basi egik duruyor hep,metres,basit,ahlakli olsaymiş,cocuguna baksin,annelik duygusu yok . bilmem ne ? Nerden biliyorsun bakmadigini ?
Kadın buraya hayatiyla ilgili konu acmadı dogal olarak kimseyide baglamıyor. Cok tanimam ama dogum yapip bu fizik tebrik etmek gerekir.Kiskancligin luzumu yok boyle kadinlar sayesinde hamileyken veya dogumdan sonra ortalikta fil gibi dolasanlarin bahanesi curuyor. Bakin bu yorumda bicok kisisinin hosuna gitmicek :)))) bilirim
Saglikli bir gebelikte 10-11 kilo kadar almak normaldir oda dogumdan sonra kolayca gider.

Bebegin yuzunu dogumdan beri hic gostermedi kadin.
Ama kimsemizde fark etmedi bunu.
Neden? Cunku kadin on planda hep

Kadinin suan bi taraflarinda pire ucuyo belkide bir yerde egleniyo yazilanlari bilmiyo etmiyo bosuna laf kalabaligi yapiyorlar yok metres yok kapama kimsenin özel hayati kimseyi ilgilendirmezki kadina demediginizi birakmamissinz buna firsat veren adamda o kadinla birlikte su an... karisini elinin tersiyle itip bu kadinla ask yasayanda o sonucta , bu onlarin kararlari kime ne... O kadar cok sacma sapan yorum yapilmiski artik kadinin basinin onde egik olmasina kadar deginilmis... Hangimiz cocuk dogurup bu vucuda ulasabiliyoruz hatta cocuk dogurmadan bile bir cok genc kizin vucudu bozuk malesef.. Benim gozumde Gayet guzel bir kare gayet basarili bir çalisma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…