• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonuyla kk ya girememek

bende de aynı sorun var her yere her siteye giriyorum ama kk girince sayfa yükleniyo ardından sayfa boyutu çok büyük diyor ne k.adı bölümüne nede şifre kısmına tıklanmıyo aldılamıyor ama farklı sitelerde çok rahat geziniyorum.
telefonumda samsung-chat , balckberry tipinde bişey

bended de aynı sorun vr ya sunucuyla bğlantı kurulamdı diyip hiç bağlanmıyo başka sitelere girebiliyorum ama kk yok:19:
sorun neyse çözülsün lütfen ya

aynennn..son 2-3 gündür bişeyler oldu..heryere ulaşıyorum ama sıra kk ya gelince asla sayfa açılmıyor..sunucuya ulaşılamadı diyor..bence telefonlarımızla alakalı değil bu durum..ben de samsung galaxy ace kullanıyorum.eşimin nokia ve diğer samsungu da aynı sorunu çıkarıyo..ne oldu anlamadım..bu soruna bir el atın lütfennnnn..ne bileyim goggle play de uygulamanız falan var mı biz mi bilmiyoruz..ama çözüm istiyoruz acillll:ssz:

site yonetimi bu konuda acıklama yapabilir mi lutfen,3 sayfalık şikayet var ama bir tane cevap gelmemiş yada dogru yere mi yazmıyoruz acaba,ben feryal37 ve gurbetci rumuzlu arkadaşlar adına yazıyorum,ikisi de telden kk ya giremediklerini soyluyorlar,sunucu taşındı yazıyor.teşekkurler.

aynen bende giremiyorum nettden aylık paket satın aldım bütün sitelere giriyorum kk gelince sayfa boyutundan büyük hata diyo girmiyor sinir oldum bir el atsalar şu işe iyi olcak gogel den girmeye çalıştım olmadı yandex falanmı denesek anlamadımki?

bende giremiyrdum kızlr sunucu htası diyor ama google play de uygulaması var indirebilirsiniz ben indiremedim telefonum samsung galaxy mini

Arkadaşlar telefonunuza opera miniyi yükleyin.

Sonra opera miniden girdiğinizde kkmobil ekranı gelecek karşınıza.

Sayfanın el altına inince full siteyi tıklayın.
Düzeliyor...

Arkadaşlar telefonunuza opera miniyi yükleyin.

Sonra opera miniden girdiğinizde kkmobil ekranı gelecek karşınıza.

Sayfanın el altına inince full siteyi tıklayın.
Düzeliyor...
opera mini açıyo ama bu seferde yorum yapamıyoruuuuuuuuuuuuum normal int hala girmiyo opera da bi acayip full site de yaptım ama istediğim sonucu vermnedi

ben cepten girebiliyorum biraz kasıyor zor giriliyor ama idare ediyor

cepten kk paketide olsa keşke :52: facebook paketi gibi :kkk:

kızlar adobe flash desteği olmayan telefonlarda malesef siteye girilmiyo

kk'nin mobil versiyonunu kullanamiyorum, foruma girilmiyor normal web versiyonuna gecincede kullanim cok zor oluyor.bunu bi cozume kavustursak cok iyi olacak, daha once android marketten uygulamayi indirmistim ama cok kullanissizdi. ya mobile ya da uygulamaya bi cozum yok mu??

:18: slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Google playden indirdiğim uygulama hata veriyo ya siz nerden giriyorsunuz nerden indirdiniz ya da biri bana da yol gösterebilir mi :26:

Telefondan bilgilerimi düzenleyemiyorum yardım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back