• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonuyla kk ya girememek

ozlemarda

Şeker Prenses♔Tuz Kral♕
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
3.249
6
116
İstanbul
cep telefonumla kk ya giremiyorum:(
daha doğrusu sayfa açılıyor ama gerisi gelmiyor
telefonumun markası blackberry

benim sorunumda telden kkya giriyorum ama yorumlara cvp yazamıyorum
msj satırı çıkıyor ama tıkladığımda klavye çıkmıyor tlfnum samsung star wifi dokunmatik acaba sorun ne olabilir

ben cepten giriyorum,cevap vs herşey yazılabiliyor.. android telefonlarda bulunan market'ten kadınlar kulübü app indirmiş ve memnun kalmamıştım,o yüzden de uygulamayı kaldırdım.. cepteki googledan giriyorum ben de, gayet normal bilgisayar gibi kullanılabiliyor.. bu arada lg p970,optimus black

benim telefonum samsung star 5233... bi ara ben de giremiyordum tarayıcı kısmında cookielerle ilgili bi yerde tümünü reddet seçeneğine ayarlıymış onu hepsini kabul et dediğim zaman sorun gitti şimdi yavaş ama sorunsuz geziyorum cvp yazıyorum çok şükür...

iPhone ile ap ten kk yi indirdim fakat arkadaslarımın resimlerini göstermiyor neden acaba pc den girip albümüne ve resimlerine baktığım arladasimi iphonedan göstermiyor

benimde bb var ama kendi app si olmadıgı için düz sayfadan giriyor ve kullanımı çok zor bb app istiyoruz

Bir süredir dikkat ettim,cevap yazamıyorum bende telefondan.İlk önce telefonda falan sorun oldu sandım ama hala aynı.Diğer yerlere yazabiliyorken buraya yazamamak sorunun telefonda olmadığını gösteriyor...

ben notebookumla bi sayfayı 1 dakikada yenileyebiliyorum cepten nasıl oluyor ya :53:

Tel.dan girdigimde site cok karmasik geliyor :( su an ne ,nerde bulamiyorum bile .
Lutfen bir el atin .

bended de aynı sorun vr ya sunucuyla bğlantı kurulamdı diyip hiç bağlanmıyo başka sitelere girebiliyorum ama kk yok:19:
sorun neyse çözülsün lütfen ya

Back