• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonu tavsiyesi

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Arkadaslar herkese iyi geceler.

Note 3 telefonum bozuldu 2 güne tel almam lazım note 3 gibi ekranı büyük kamerasi guzel ceken kullanmış oldugunuz telefonlardan hangilerini önerirsiniz samsung j7 de güzel diyorlar

Valla benim de note2, 4 yildir kullaniyorum hakkin rahmetine kavusmasina az kaldi ama ben iphone 7yi bekliyorum almisken bi kere alayim uzun sure kullanayim istiyorum:KK66:), surekli telefon degistirmeyi hic sevmiyorum çünkü bana israf olarak geliyor.
Samsunglarin kamerasi cok cabuk bozuluyor maalesef..

İphone lara hiç girişme hele teli çok düşürüyorsan görüntü vs için değil işlemcisi,ram,gb iyi olanına bak derim ben netden az araştır videolar var zaten anlatımlı.

Valla benim de note2, 4 yildir kullaniyorum hakkin rahmetine kavusmasina az kaldi ama ben iphone 7yi bekliyorum almisken bi kere alayim uzun sure kullanayim istiyorum:KK66:), surekli telefon degistirmeyi hic sevmiyorum çünkü bana israf olarak geliyor.
Samsunglarin kamerasi cok cabuk bozuluyor maalesef..
sen 7yi bekliyosun ben 6s plus kac gb alsam karar veremiyorum. en iyisi kullanicisina sormak. 128le 64 arasinda kaldim

Samsung galaxy s6 edge plus almıştım hiç memnun değilim. Şarjı hemen bozuluyor bunlarin.sorun oldu.samsung not 3 vardı bundan önce. O güzel. Not 4 ve 5 bıraz kaba ve büyük ama kullanımı rahat ve ben çok düşüren biri olarak bunlara birşey olmuyor diyorum.mesela iPhone u birkez düşürdüm mefta oldu

Ben 64gb kullanıyorum, 5000'e yakın resim/birkaç 4k Video + bayağı da uygulama/müzik var hala 17gb boş.
ben telefon degil de oyuncagim olarak almaj istiyorum. bilgisayara resim video yuklemek zorunda kalmayayim. her seyim telde olsun. ve omurluk olsun. sevmiyorum tel degistirmeyi o yuzden. kullananlara sormak en iyisi oldugu icin sordum. bana yetmez gibi geliyor da. yakin zamanda almayi dusunuyorum cunku.

Ben iphone alamam maddiyattan dolayi o kadar para şu an veremem

Hem iyi bişey olsun hem de çok aşırı pahali olmasi 1500 2000 e kadar veririm samsung önerileri olursa daha iyi olur sonuçta alıştığım marka

Ay ben olsam 128 gb alirdim :)) fazla bellek cok iyi bir sey. Tabi kullanana sormak lazim ;)
6 plusta 128de sorun cikmis. hafiza fazla oldugu icin acarken sknti olabiliyormus. ayni sey 6s plusta da olur mu diye geliyo aklima. ama birisi de guncellemeyle duzeliyor bu tarz sorunlar demisti. ikilemde kaldim bu yuzden.

Eğer fiyat sınırın yoksa; iPhone 6 Plus ya da 6s lerden alabilirsin. Çok oyun oynamayan, sürekli yüksek kalite video çekmeyen biriysen 16 gb çok rahat kullanırsın. Yalnız telefonu çok düşüren biriysen alma derim. Hassas cihazlar. Gerçi ben çok fena düşürdüm birkaç kez ama ezilme dışında bir şey olmadı. Kılıfsız kullanmamak gerek. Yüksek meblağlar vermeye karşıydım her zaman fakat alıp kullandıktan sonra anladım ki gerçekten güzel, kullanımı kolay telefonlar. Başka marka model düşünmedim düşünmem.

ben telefon degil de oyuncagim olarak almaj istiyorum. bilgisayara resim video yuklemek zorunda kalmayayim. her seyim telde olsun. ve omurluk olsun. sevmiyorum tel degistirmeyi o yuzden. kullananlara sormak en iyisi oldugu icin sordum. bana yetmez gibi geliyor da. yakin zamanda almayi dusunuyorum cunku.

Bende Bilgisayar'a yükleme yapmam.
Ama eğer ömürlük bir telefon arıyorsanız iPhone doğru bir seçim mi bilemedim şimdi.
Yeni bir modeli çıkana kadar iPhone sorunsuz işler, yenisi çıktığı an da hemen bir güncelleme gelir güncellemeyle birlikte telefonu yavaşlatan bir sürüm.
Bu hiç şaşmaz iPhone'da.

6 plusta 128de sorun cikmis. hafiza fazla oldugu icin acarken sknti olabiliyormus. ayni sey 6s plusta da olur mu diye geliyo aklima. ama birisi de guncellemeyle duzeliyor bu tarz sorunlar demisti. ikilemde kaldim bu yuzden.

Hımmm olabilir onu bilemiyorum ben de alırsam 128 gb alırım diyordum. Çünkü hafızam çok çabuk doluyor sürekli boşaltmaktan bıktım gerçekten :/

Back