cep telefonu faturanız ne kadar geliyor ? ya da ayda ne kadar kontör harcıyorsunuz?

burayı okuyana kadar hiç dusunmemıstım...
dusundum sımdı kaydirigubbakcemile3

ıkı hattım var bırı avea kamu hattı
mesaj olarak bıldırım gelıyor standart 15,90 fakat fatura bana hıc gelmıyor nısanlım halledıyor ben odemıyorum, ödetmıyor :kedi:

bır de turkcel konturlu hattım var
butun gun ısteyım cok fazla telefonla konusacak ortamım olmuyor
3 ayda bır 5 tl yukluyor babam haberım bıle olmuyor benım

aramam gereken arkadaslarımı da aksam babamdan araıyorum kamu hattından...

aaa ben hıc telefon parası vermıyormusum ya :1shok:

benim 1 vodafone şirket hattım var
aylık en az 58 geliyo ama şirket ödediği için sıkıntı yok

bu ay 15 e düşürmüşüm sonunda
benimde kamu hattı ama eşimden arıyorum arıycağım yerleri onada 40 felan geliyo her ay boshayallersmile

turkcell faturam 40 - 50 arası geliyor her ay

benimde aylık 10 tl bende her yöne mesaj kullanıyorum.çok gerekmedikçe telefonla konuşmuyorum.sağlığa zararlı olduğu için ..eğer konuşursamda kulaklıkla konuşuyorum.

eşimin türkcll sabit 40 tl
benim avea hiç konuşmaö eşimden ararım limiti çok diye
3 ayda 5-10 falan yüklerim işte kapanmasın diye

eşimin turkcell sabit 35 tl gelir her ay,onun limiti çok diye ondan konuşurum kendime 3-5 ayda bir 5 tl yükerim kapanmasın diye:KK34:

48 tl falan geliyor 39 tl avea kamu tarifesi 9 tlde mesaj alıyorum

ayol en az harcayan benım heralde 10 15 tl 7.50 mej hakkıma gıdıyor.patronun hat fatura sevgılımın fatura babamın fatura arkadaslarımın cogu fatura gel keyfım gellll

Vodafone red mini kullanıyorum 80tl geliyor aylık. Heryöne 2000 dk- 2000sms+2gb internet vodafone sabit hat sınırsız. Ailem ve eşim uzakta o yüzden beni daha aşağısı paklamıyor.:KK9: Çok konuşanlar için ideal bence:KK31:

benim her ay 9lira cepnet paketine, 9lira da sms paketine kesiliyor,
konuşmaya hiç kontör harcamıyorum desem yeridir, 20 tl yüklüyorum ayda

Benim süper bir tarifem var. Ay başında 20 tl yüklüyorum, 40 tl her yöne bedava geliyor. 2 sene önce falan sihirli sim diye bir şey vardı, ondan almıştım aslında ama sonra bir yere bir kayıt yaptırdım mı falan hiç hatırlamıyorum. Geçen gün de hiç bir şey yokken 120 dk her yöne bedava verdi. Memnunum tarifemden :KK70: 20 tl yüklüyorum 60 tl falan oluyor :KK70:

En son bu ay 128 tl gelince bizimki çileden çıktı ve maalesef kontörlü hatta geçtim...
Yaktın bizi avea :KK19:

X